.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 118
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Не ти си смешен...нормален, но смешен. Толкова ли няма реални мацки около тебе, че да точиш лиги по видео? Какво ще видиш някое готино момиче от анимация и ше се "влюбиш" в нея ли? Жалка работа. Не знам как може да си на 16 и да си толкова зле...
    нямаш право да го съдиш

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Любов от пръв поглед !!

Бил съм ставал смешен...еми добре, мерси, че ми помогнахте да го осъзная, довиждане и лек ви ден. Не ми помогнахте особенно свързано с темата но няма значение Нямам какво повече да ви кажа.

споко бе човек нали казах,че те рзбирам

Говорех за Luidgie i balu4ka

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от varna_77777 Виж мнението
    Не се обиждайте ....ама някои от вас са доста неграмотни ... научете се да четете и тогава пишете коментари и давайте съвети защото смешния не излизам аз а вие ! Написах, че я ХАРЕСВАМ а НЕ, че съм се ВЛЮБИЛ в нея ! Правите ли разлика ? Вие ми станахте много интересни не аз
    Неграмотни сме, защото сме хиперболизирали, за да ти покажем колко тъпо и смешно изглеждаш от страни? Ха! Да ти имам логиката! За друго освен грамотността можеш ли да се хванеш?
    Едит: Като не искаш да те съдят, к'во търсиш тук? Не всеки ще те разбере и не всеки има твоите "възгледи". Така че, или свиквай с критиките или просто не пускай теми. Лесничко е.
    Последно редактирано от Luidgie : 08-25-2012 на 17:08
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Съветът ми към тях е да се научат да уважават другите и най вече да се научат да четат правилно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    нямаш право да го съдиш
    Коментарите от типа "Само Бог може да ме съди" ги пробутвай другаде.
    Пръски мозък се сивеят

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Коментарите от типа "Само Бог може да ме съди" ги пробутвай другаде.
    оооооо Тия коментари ги МРАЗЯ

Ето виждаш ли, че си неграмотна ? Поисках съвет, а не се сещам да съм питал някой дали изглеждам смешен или не нали ?

Това дали изглеждам смешен или не ми е през оная работа разбираш ли, или да го напиша с големи букви ?

Град
    Ето виждаш ли, че си неграмотна ? Поисках съвет, а не се сещам да съм питал някой дали изглеждам смешен или не нали ?
    Хаха научи дефиницията за неграмотен, пич. Дадоха ти съвети - Намери си живот. Няма да повтарям мнението на другите, което е много вярно. Ти нападаш с някакви простотии и после другите са ти виновни. Като не искаш да ти се казва, че си смешен - не пускай темички бе. Казах ти по-горе - никой не е длъжен да те разбира и да си променя мнението и възгледите, за да ти е кеф на тебе.
    Пръски мозък се сивеят

Като не искаш да повтаряш другите по-добре изобщо не пиши коментар поискал съм коментари свързано с това какво да направя а не съм питал никой дали съм смешен или нещо подобно.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Неграмотни,хмм?!Добре,палиш се много.
    Това,че тук всеки си изразява мнението го знаеш,нали?Ако съм преценила ,че това което съм написала е така,значи от моя гледна точка нещата стоят така.Не ти изнася това,че хората смятат така,това е твой проблем .Простотията е на лице,харесал си си няква от клип и голяма болка за умиране,прегледай още няколко клипa на други момичета и за тях ли няма да можеш да спреш да мислиш..?!
    Излез от тоя филм,разходи се навън между хора и се стегни
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

абе няма лошо да си хареса някоя от клип

Никой не е казал, че е някаква болка или нещо подобно нали ? в момента си измисляш някакви неща които не съм казал... Нека които иска да си изрази мнението ... това не ме бърка, но да е свързано с темата ... пишете излишни коментари за които не съм питал и изобщо не ме интересуват ? Това, че за вас изглеждам смешен е съвсем друга тема която не ме интересува.

Град
    Никой не е казал, че е някаква болка или нещо подобно нали ? в момента си измисляш някакви неща които не съм казал... Нека които иска да си изрази мнението ... това не ме бърка, но да е свързано с темата ... пишете излишни коментари за които не съм питал и изобщо не ме интересуват ? Това, че за вас изглеждам смешен е съвсем друга тема която не ме интересува.
    Ами ние си изразихме мнението и ти ни нападна. Не те боли, а?
    Айде довиждане, че с такива индивиди не ми се занимава.
    Пръски мозък се сивеят

Ти си изрази мнението но не с темата която ме засяга. Като не ти се занимава довиждане.

Бог да пази екрана на компютъра в такъв случай...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ИЗВИНЕТЕ МЕ МОЛЯ ВИ ... МОля за eдин пакет ПУКАНКИ , че гледам тука как некви се хранят ....... Двамата престанете с тия работи държите се като 10 годишно.... ТАКА ОТНОСНО ТЕМАТА и на мен ми се е случвало да си призная да харесам някоя мадама от някакъв клип (мм наистина си беше хубава ) но не чак като тебе. Излез навън вземи малко въздох срещни се с приятели отиде разходете се някъде пийне те по едно запознай се с някое момиче зарибявай се и докато си се усетил и ще се каже ((facepalm)боже някоя от някакъв клип хлътнал леко по нея, я бе ) споко като отидеш на училище (като започне) всичко ще се подреди (varna7777 и Luidgie съвет за двамата спрете да си обръщате внимание !!!)
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-26-2012 на 19:42
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    ИЗВИНЕТЕ МЕ МОЛЯ ВИ ... МОля за eдин пакет ПУКАНКИ , че гледам тука как некви как се хранят ....... Двамата престанете с тия работи държите се като 10 годишно.... ТАКА ОТНОСНО ТЕМАТА и на мен ми се е случвало да си призная да харесам някоя мадама от някакъв клип (мм наистина си беше хубава ) но не чак като тебе. Излез навън вземи малко въздох срещни се с приятели отиде разходете се някъде пийне те по едно запознай се с някое момиче зарибявай се и докато си се усетил и ще се каже ((facepalm)боже някоя от някакъв клип хлътнал леко по нея, я бе ) споко като отидеш на училище (като започне) всичко ще се подреди (varna7777 и Luidgie съвет за двамата спрете да си обръщате внимание !!!)
    Сори пич, съвети от неграмотници не приемам. :С
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Като за начало спри да се връзваш на злобарски коментари,които,всъщност, донякъде са си самата истина.От една страна,съм съгласна,че е смешно,жалко и пр.,но да съдиш другите е най-лесно.А и с коментари от този тип не се стига до разрешаване на проблема,а само до констатирането му.Това,което аз бих те посъветвала,е да заложиш повече на реалните,вместо на виртуалните контакти,да правиш любимите си неща,да излизаш с приятели и лека-полека да се настройваш и на училищна вълна.Ангажирай си вниманието и интересите в по-подходяща насока и от самосебе си ще се почувстваш по-добре и след известно време ще се смееш над сегашния си проблем.

ПС:А,ако мацката е била от това клипче / http://vbox7.com/play:fb3892c0b4 / ,изобщо недей да съжаляваш.Като махне петте тона фон дьо тен,тъмните сенки и изкуствените мигли,поне половината от красотата и мигновенно ще изчезне
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Русокоске само не разбрах, защо коментарите да са злобни? Пича нещо се е объркал в живота и му трябва "желязна ръка", че да се свести. Ти така като го галиш с перце какво си мислиш, че ще постигнеш? Един вид му казваш, че е нормално да харесва (по оня начин) момиче, което не е виждал, не познава и общо взето не знае нищо за нея. Това нормално ли е според теб? Само малките деца го правят и някакви жалки индивиди, които не могат да впечатлят момиче в реалния живот. Според мен коментарите изобщо не са злобни - пък и автора явно не е чувал за свобода на словото. Аз са мога да му кажа, че е ебаси тъпия педерас и к'во?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ^Може да са по-злобни,но има и истина в тях,както казах по-горе.И отново в същия дух-като му кажеш истината по-най присмехулния начин с повече ирония и сарказъм от необходимото,как ще му помогнеш?Не на всеки това му действа като отрезвително.Просто не съм особен фен на грубата истина.И отново,както казах по-горе,острите(да не ги наричам злобни,че малко преувеличено звучи) критики не помагат за разрешаването на проблема,а само го констатират.Добре,ще разбере,че е жалък,прост,смешен,ще се свие в миша дупка и какво следва оттук нататък?Получава само известно просветление,стигайки до "Да,не трябва да съм такъв",но отгворът на "КАК не трябва да съм такъв?" липсва.А с "галенето с перце",както ти го наричаш,аз му го давам...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Да като му казваш, че е напълно нормално да си пада по мадама от клипче... много му помагаш. Едно е да се възхищаваш на даден човек, който не познаваш, за някакъв талант. Съвсем друго е да точиш лигички и да се чудиш как да се докопаш до въпросният човек или как да го забравиш. Супер смешно е да си на 16 и да мислиш като момиченце на 8, което си представя как ще се омъжи за Мики Маус или за Чаровният Принц. С това галене не му помагаш. А той е откровен идиот и търси само някой да му подкрепи безумието. То т'ва даже не е жалко ми и аз не знам какво е. Дечицата днешно време много са се извратили, да им имам мисленето и ценностите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си