Проблема ми е, че никога никой не ме е харесвал или поне аз така да мисля. Имаше няколко момчета, които ме зарибяваха ма то беше някъде за седмица, най-много месец и нищо не стана ! Сега имам един, с който се запознахме чрез фейсбук. Казва, че ме харесва, по- точно намеква ми го, на моята възраст е, от един град сме, кани ме да излизаме заедно, но аз почти не го познавам и никога не бих се съгласила ! Има едно момче, което харесвам от началото на лятото, също живеем в един град. Преди го виждах почти всеки ден, защото риташе на стадиона на стадиона на който ходя, но от известно време не съм го виждала. Говорили сме точно веднъж и то не бяхме сами ами с неговата и моята група, но обръщаше повече внимание на мен, когато говорехме, а през всички други дни само погледи и т'ва. Много ми е гадно, защото аз толкова много го харесвам, даже му изпратих покана във фб, а той даже не ми я прие. Имам чувството, че никой никога няма да ме хареса. Не знам къде е проблема, казвали са ми, че съм хубава, възпита, с хубаво тяло и постоянно ме базикат, че имам гадже, а аз ...;хх Кажете какво да правя, за да ме хареса някой, и да стане нещо. Малко съм срамежлива. И Ви моля да не давате мнения, които са извън темата, защото това все пак форума е , за да помагаме на хората, а не да им тролваме темите нали ???