- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
BMW 520 D E60 sedan ’09 (от последните; офертата на "Камор" бе доста добра за сметка на това) 6-степенния стандартен автоматик със стептроник. Доволен съм, ако и да очаквах малко повече. Следващата задължително ще е със заводска навигация.
Дразня се на мотористки в чиито ръце, поради някаква причина, са попаднали по-мощни мотори. Както и на мотористите: стила им каране, "адекватността" и не на последно място шума. За България конкретно.
И за какво ти е тая навигация? Първо картите за Б-я или ги няма или не са пълни... разваля се, то като цяло електрониката на Е60 е бъгава, въпреки че е яка кола. Един познат платил 2000лв за да му оправят навигацията и след месец пак се бъгнала...
Иначе на каква цена я взе колата?
Марка: Opel
Модел: Astra
Година: 2000
Мощност: 1.4 / 75 коня
Разход: 6 градско, 5 извънградско
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
saab 9-3 SE limited edition
MY 2001
2.2tid 125hp
saab 9-3 SE cabrio
MY2000
2.0 T 150hp
Марка: Фолксваген
Модел: Голф 3
Година: 97
Мощност: 1.8 / 90 коня
Разход:10-12 Градско
Марка: VW
Модел: Touareg
Година: 2007
Мощност: 5.0 V10 / 313 коня
Разход: градско - 17,2-17,8 ; извънградско 10,6-11,3 (не съм засичал, доверявам се на бордовия компютър)
Когато изкарах книжка, карах Ford Focus 2007 1.6, след това майка ми ми прехвърли джипа (направо изхвърли), честно казано не ми харесва, но за сега нямам друг избор... тази зима ще изкарам с него, за 2013 съм се ориентирал към Volvo.![]()
Марка: Фолксваген
Модел: Голф 4
Година: 99
Мощност: 1.6 / 101 коня
Разход:10 Градско
абе в тая тема половината се изкараха неземни баровци с най-новите модели, които най-вероятно само на снимки са виждалиа повечето едва ли имат и книжка.
иначе аз бръмча с еднo '88 600cc тенере, много е лудо и игриво по черен път, ама в гората предава богу духплюсовете са му, че е практически вечен мотор, стига да стоиш далеч от него при изблици на простотия, и с едно пълнене на резервоара си карам повече от месец без да мисля за бензиностанции
. в гаража имам едно сузуки др200,което вече ми е слабо, но навремето 'га бех млад му сипвах с парите от закуски и го карах със седмици, както се вика направо връщаше, трябва да продаваш бензин
а пък изкарам ли Б кат. ме чака мерджан 124-ка '93 турбо дизел
и те така...
Е това е ясно. Половината не пишат какво карат, а какво искат да карат.
Карах A4 Avant 2.5 TDI около 3 дена, и после след една консултация с чичо Гугъл и моментното състояние на двигателя я смених с Vectra 2.0 DTI. Много готино върви аудито, ама ми е много скъп за поддръжка
Аз пък съм скромна,но съм много доволна от това,което имам(с изключение на разхода на гориво,но,както се казва, пълно щастие няма).Колата е (почти) моя,всичко е на мое име,но парите идват от нашите...засега.Но ако успея да си намеря работа за събота и неделя по време на студентството,ще започна сама да си я поддържам и тогава ще стане изцяло моя по моите разбирания.
Марка:Fiat
Mодел: Bravo
Година: 1998
Мощност: 1.6 16v 103 hp
Разход: Градско без настъпване - около 10л/100км,с настъпване отива към 12л/100км , Извънградско 6-6.5л/100км
Ето и снимка http://media.snimka.bg/s1/0857/027957411-big.jpg?r=0
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Преди да взема пунтото карах браво като твоето. За 2 години и ми омръзна.
брат ми кара същото, и като цяло е голяма кошница. грозно,бавно (че и лакомо), чупливо, скъпо за подръжка и т.н., поне добра акустика имакакто са казали хората - купи си фиат да те е яд
![]()
В интернет пространството сме всякакви хора, от всички краища на света, нормално е да сме различни, с различни възможности! И на мен ми е неприятно, когато се регистрирах в сайта на VW чак на VW срещата наистина се убедиха, че това е моята кола...Но това няма значение, карал съм и форд, сега ще ми се наложи да карам и рено...
Peugeot 206 1.4 XS
75 коня
2000г.
Оптичен тунинг
http://prikachi.com/images/340/5086340M.jpg
http://prikachi.com/images/343/5086343D.jpg
Последно редактирано от aks13v : 08-01-2012 на 22:13
Вярно е. И това, че един кара Опел Вектра от 96-та за 1000лв., а друг кара Audi RSx за 100 000лв. не значи, че втория лъже или, че е нещо повече от първия. И обратното. Също така не мисля, че трябва да се съди за човек по това дали е работил за да си изкара парите за колата или техните са му я купили. Първата кола много честно се купува от родителите, не мисля че е уместно да се съди за човек по това, независимо каква ТОЧНО е първата кола. Това се определя финансовото състояние на семейството. Тва малко извън темата, ама тука се пуснаха няколко Skyline-a, няколко Rs-ки, aма в действителност гледам никой не вярва, че е възможно наистина някой от тези хора да кара колата вдействителност.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Audi A8 4.2 - Двигател.
340 - коня.
2003 - година.
Не е на мое име а на бащата.
Разход.
10-11 - Извънградско.
15-17 - Градско.
Последно редактирано от GeGaSa : 08-25-2012 на 23:23
^^ явно толкова я караш.. въпросната кола и по околвръстното на София нощно време в неделя да я караш, 15 няма такава цифра на борда като градски разход![]()
Последно редактирано от GeGaSa : 08-26-2012 на 07:30