.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Ех Щруди, Щруди... виде, че стана напечено и се омете... много възпитано, много...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Ех Щруди, Щруди... виде, че стана напечено и се омете... много възпитано, много...
    кО речИ!?
    Не следя темата, още повече хората в нея. А и не знам защо реши, че трябва да ти се обяснявам за нещо.

*А какво значи материално момиче?
    Никога до сега не съм мрънкала на момченцата да ми купуват това и онова. Даже дъвка не съм искала. Дори ми е неудобно да ми плащат нещо. Дори материални подаръци ми е неудобно да получавам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    кО речИ!?
    Не следя темата, още повече хората в нея. А и не знам защо реши, че трябва да ти се обяснявам за нещо.

*А какво значи материално момиче?
    Никога до сега не съм мрънкала на момченцата да ми купуват това и онова. Даже дъвка не съм искала. Дори ми е неудобно да ми плащат нещо. Дори материални подаръци ми е неудобно да получавам.
    Ноуп... останал съм със съвсем друго впечатление... уатевър.(ти обичаш да се обясняваш, к'во са праиш са на мноо хард.)

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Ноуп... останал съм със съвсем друго впечатление... уатевър.(ти обичаш да се обясняваш, к'во са праиш са на мноо хард.)
    Не думай. И с какво впечатление си останал, че ми стана интересно? Посочи ми един мой пост, в който твърдя обратното на това, което казах.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не думай. И с какво впечатление си останал, че ми стана интересно? Посочи ми един мой пост, в който твърдя обратното на това, което казах.

Наах, ще чакам да почнеш да говориш за себе си в някоя тема (както обичаш) и ще дебна да се издъниш - разбери, не ми се рови в хиляди и хиляди тъпотии, за да ти докажа колко си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си