.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87

Тема: :)

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защо ни е да вявраме в извънземни, след като космоса просто е населен с още много други човеци на много други планети, това е все едно да си мислиш че в америка няма хора, а извънземни, обаче човеците са си човеци навсякъде, ето защо това за извънземните не е голямо нещо, но по-скоро преувеличаване от страна на разни уфолози

"И други овце имам, които не са от тая кошара(т.е. които не са от тази планета, но от други), и тях трябва да доведа; и ще чуят гласа Ми; и ще станат едно стадо с един пастир." Йоан 10: 16
    но ти мислиш че извънземните изглеждат като хората ли?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Няма такова нещо като съдба,нищо не е предначертано.Всеки човек сам определя бъдещето си с решенията,които взима!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Айде да млъкваш а?С тия обиди не си инатересен нали знаеш.Някой трябва да те лиши от правото да пишеш заради тези обиди.Ша обижда по форумите пффф.
    мисля, че му липсва секс.
    то след това мнение на VirginMary:

Цитирай Първоначално написано от VirginMary Виж мнението
    Драги ми чифутино/содомит gandalfepi4.
    Искам да споделя непреодолимото си възмущение от твоето невежество относно Бог.Не бях виждала по-нелепи и гнусни твърдения относно Създателят и неговите Деца.Как може такова изчадие адово като теб, да обижда и отрича съществуванието на Бог-а, който бди над нас и ни пази от греха?Не успявам да проумея как може да съществува някой толкова покварен и духовно разпуснат, колкото теб!Аз като себеуважаваща се християнка и чедо Божие, мога смело да затвърдя, че никога не бих приела в свещеният си храм твоят пулсиращ, венест член на злото.Никога не бих допуснала в чистото си, непорочно Божие тяло такова изгарящо и неморално зло - и горко и на блудницата, която го направи!Бог не бива да допуска, твоето зло семе да опложда невинни девойки, които ти си подмамил в лоното на Лукавия с цел да проникнеш, чрез тях, в Божият рай.В теб намирам един съвременен Маркиз Дьо Сад, обаче за разлика от него ти се прекланяш пред Луциферовите учения на злото - на хора, като теб трябва да бъде забранено извращението, което наричате "секс".Ти прекрачваш законите на Бога и аз не бих желала да попадам в твоите злодеателни ръце, които се опитват да обезчестят добрите християни, тъй като за мен ти си също толкова покварен колкото Маркиза, трябва да бъдеш затворен в лудница до края на дните си.Ти плюеш върху всичко 'що е чисто и свято вероятно, защото в твоето тяло е било посято зло, нечисто семе в извратен акт с друг мъж и сега Рогатият (проклет да е той!) те управлява чрез него и те кара да зверстваш с невинни девойки, като мен, но искам да знаеш, че това не е правилно и ако се бе обърнал навреме към Бога той щеше да ти помогне да овладееш злият си, покварен нагон... Аз като една благочестива девойка не бих разтворила бедрата си, за да приема този член, управляван от Сатаната, който да разкъса Божията преграда, която ме дели от ада и да потъна в покварата на удоволствието, не бих позволила да изпразниш набъбналият си крайник и да посееш и в мен семето на злото.Изпитвам невероятна погнуса и отвращение от мисълта, че ти, като истински безбожен блудник би могъл да сложиш маската на добродетелите, за да да подмамиш мен или някоя моя сестра христянка и да се опиташ безвъзвратно да оставиш белезите на злото и унизително обезчестене и да излееш черните си сокове от адът, но искам да знаеш, че това никога няма да се случи, колкото и артистични номера да си научил в школата на Сатаната, ние можем да УСЕТИМ дяволското присъствие и с Божията помощ никога няма да му се поддадем! По-добре се отърви от Сатаната и потърси опрощение от Бог, чиито син се е жертвал за твоите грехове!, всички добри християни ще се молим за спасението на душата ти, също така и за спасението на невинните девойки, които са били безмилостно окървавени от твоят инструмент на злото.И тъй, като освен всичко останало Лукавият те е подмамил и към наркоманията бих искала да препоръчам на теб и семейството ти един сайт - http://biblefriends.net/
    Последно редактирано от defender : 08-26-2012 на 12:40

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Няма такова нещо като съдба,нищо не е предначертано.Всеки човек сам определя бъдещето си с решенията,които взима!
    И аз така мисля точно решенията които взимаш са предначертани от съдбата.

Смело изказване! Имам въпрос. Попита ли те някой искаш ли да се родиш? Или се роди като мен — по силата на друга сила?

Мега фен
    а коя е тази друга сила?

децата се раждат по свободната воля и делата на родителите,
    децата трябва да бъдат продукт на любовта,

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а коя е тази друга сила?

децата се раждат по свободната воля и делата на родителите,
    децата трябва да бъдат продукт на любовта,
    Добре. Щом не си ме разбрал ще се опитам по друг начин да задам въпросът си. Щом двойката чрез свободната си воля създава живот, то създадения живот имал ли е правото да има свободна воля? След като първопричината не е зависела по никакъв начин от теб, то имало ли е свободна воля?

Мега фен
    след като двойката първо прояви свободната си воля чрез делата си, след това действа Божията благодат. Естествено, че живота е дар от Бога.

след като двойката първо прояви свободната си воля чрез делата си, след това действа Божията благодат.
    Добре. Тогава имаме ли свободна воля или нямаме? Какво е личното ти мнение, че не мога да те разбера?

Мега фен
    имаме свободна воля да избираме (във всяка една ситуация) дали да постъпим по Божиите заповеди или не - всяка една ситуация в живота може да се преведе под Божиите заповеди.

имаме свободна воля да изберем дали да изпълняваме Божиите заповеди или не - всяка една ситуация в живота може да се преведе под Божиите заповеди.
    Оуу, незнаех, че разговарям с християнин! Ок, благодаря за отговора.

Мега фен
    не просто християнин, а православен християнин (това изобщо не е маловажно)

Banned Повече от фен
    не просто християнин, а православен християнин (това изобщо не е маловажно)
    Не просто православен християнин, а малоумен православен християнин(това също изобщо не е маловажно)

Мега фен
    ^
    хихиххи,
    "со керес ту ю"

ПП: (ромо - английски)

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Не просто православен християнин, а малоумен православен християнин(това също изобщо не е маловажно)
    Ох, разби ме с това допълнение! Вие двамата явно вече доста време оборвате тезите си и сте опознали добре.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Ох, разби ме с това допълнение! Вие двамата явно вече доста време оборвате тезите си и сте опознали добре.
    докторе, айде отговори на момчето бре............................. кво стоиш като гърмян заек в люцерна

докторе, айде отговори на момчето бре............................. кво стоиш като гърмян заек в люцерна
    ???

Мега фен
    ^
    обръщението ми е към In_Nomine_Sathanas (на галено "доктора") да ти отговори на въпроса, който зададе в предишния си пост

^
    обръщението ми е към In_Nomine_Sathanas (на галено "доктора") да ти отговори на въпроса, който зададе в предишния си пост
    Аха, ок!

Banned Повече от фен
    Оффф поредната 14 годишна курветинка, четяща мъдрости от споделени снимки във фейсбук. За нищо не ставате вие, ей!

Нищо не е предначертано от някой конкретно, но все пак във вселената съществува последователност от събития, които определят бъдещето. За всяко нещо си има причина, включително и за това какви мисли са породени в човека. Тези мисли определят изборите ни, а над мислите си, ние нямаме контрол, защото мислите са вече породени от преминало събитие или преминала друга мисъл, която поражда следващата. Тъй че освен ако не можеш да видиш бъдещето или да се върнеш назад във времето, ти изобщо нямаш контрол над изборите си, и мислите предхождащи ги. Да не говорим че човешките избори освен от външните условия и преживявания, също така се влияят силно от емоциите, инстинктите, и изобщо общите принципи и схеми по които човека разсъждава(така както природата го е създала). За да ме разбереш, ще ти дам един пример. Ти сега можеш да ми отвърнеш : "Да, ама аз сега мога да се хвърля през прозореца и да умра, това ще си е изцяло мой избор, това не доказва ли че имаме свободна воля и бъдещето зависи изщяло от нас?". Можеш да се самоубиеш, можеш да направиш каквото искаш, но в конкретният случай, ти изобщо не би направила нещо за да ми докажеш че греша, ако аз предварително не ти бях поставил въпроса. Или иначе казано, ако изобщо не бях писал тук с предложение да се самоубиеш (примерно) и така да ми докажеш че греша, в товята глава изобщо нямаше да мине мисълта за самоубийство. Така че, освен ако не можеш да се върнеш в миналото и да избереш да не ми четеш постовете, тази мисъл вече е в главата ти и тя води до други мисли. И над целият този процес ти нямаш контрол. Не можеш да се върнеш назад и да промениш мисълта или нещото, което те е довело до настоящата мисъл. Така че всяко деиствие поражда уникална последователност от други, но и всяко деиствие, решение, мисъл, е породено от предишни такива последователности. И от там мисля, че свободната воля не съществува, а бъдещето е предначертано, и по някаква свръхсложна система, дори може да бъде изчислено. Но това ще стане чак когато разбулим мистерията на човешкото мислене.
    Естествено идеята, че нямате никакъв контрол над мисълта, и следователно над живота, е доста плашеща, така че е разбираемо защо предпочитате да се заблуждавате.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-26-2012 на 13:20

^
    хихиххи,
    "со керес ту ю"

ПП: (ромо - английски)

Сатана съгласен съм с този твой последен пост.Защитник и аз знам някои неща.

"Секеджем секеджем парамереджем"

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Не оборваме никакви тези, защото дефендър не поставя никакви тези. Тезата е само преположение, обосновано със съответните аргументи, но винаги запазващо характера си на просто преположение . Докато за дефендър има истина и само истина, без никакво съмнение. Да не говорим че той е отвратителен, дразнещ, педалски, лъжещ малоумник.

Мега фен
    Докато за дефендър има истина и само истина, без никакво съмнение.
    Разбирането е награда за вярата.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Оффф поредната 14 годишна курветинка, четяща мъдрости от споделени снимки във фейсбук. За нищо не ставате вие, ей!
    Погледни и подписа само и не се занимавай повече...

Banned Повече от фен
    Разбирането е награда за вярата.
    Не и за идиотите като теб, които само си мислят че разбират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си