- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелят ми ми каза, че
Как ще реагирате ако приятелят ви ви каже, че без него сте кръгла нула?
We are all under the sun, under the same sky, so why do I feel all alone?
*
The Vampire diaries![]()
*
I really want you to really want me
О___о
ще го зарежа, бе, да не съм някой чорап да ми говори така
пхахахах
"О, велики мастъре, Вашето благородство е безмерно. Ако не ми бяхте отделили от прескъпоценното си време, за да стана човек, сигурно сега щях да паса патки". Примерно.
МноЛ е прост тоя. В интерес на истината, ако някое гадже ми каже нещо подобно верно ще се замисля, че нещо не ми е наред. Все пак - гледала съм го, опознавала съм го и да не забележа, че има мозък, колкото да си върже обувките... WTF?! Явно нещо доооооооста ми куца в преценката.
Ще се замисля дали на мен или на него нещо ми/му куца.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
На първо време сигурно ще се вбеся и ще му изкарам кирливите ризи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ще го зарежа, естествено
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Много сте крайни с това "Ще го зарежа".Зависи в какъв контекст го е казал и в какъв момент.Ако е бил пищисан на n-та степен,донякъде му е простено.В яда си хората казват неща,които не мислят НАПЪЛНО.Ако го казва с ясна съвест и осъзнатост,тогава е друго нещо...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ще се ядосам, ще го наредя и аз с всичките му кусури, след което ще започна да анализирам защо ми е казал точно това, и дали не е имал нещо в предвид...
Русокоска има право - много е важно по какъв повод, и в какъв момент го е казал.
Не те познавам, ама от доста мнения който съм ти чела и от драмата с твоя приятел все си мисля, че си доста зависима от хората около теб.
Т'ва е се едно като се напиеш да не знаеш какво прайш - не е извинение.
Да окей - може да се допълват и тн, но такива крайности не трябва да ги има в една връзка. (както и късането за такова нещо) Както човека отсреща се съобразява да не ти говори такива гадости, така и ти се стараеш, нали?
Не сте заедно, за да си показвате гадните черти и да се изкарвате кой е по-скапания ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ще му покажа ,каква мога да бъда без него. Преди това ще го напсувам![]()
![]()
Всъщност той така се чувства. Просто си го изкарва на теб.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Значи ще го зарежеш, защото ти е казал истината ?![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ще му кажа същото - че без мен е за никъде.
Сериозно, мисля че бих се изсмяла.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
"А ти без мен щеше да си на сухо още мноого време"
Всъщност бих се ядосала много и ще го отсвиря за известно време,за да му покажа колко съм fabulous.
Или ако нямам много задълбочени чувства директно бих му била шута.
Ъм,аз не виждам как може приятеля ти да ти каже това,при положение,че ще заедно.Ако го каже,мислейки го сериозно,директно му бия шута,пък да види кой бил нула.
Брях,брях
Това е нещо доста крайно.Мисля,че първо трябва да седнете да поговорите,ама едно хубаво.Как може да си позволи да ти говори така?!Иначе бих се замислила,дали този човек наистина е за мен.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)