.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от likefire Виж мнението
    Незнам и аз вече какво си заслужава и какво не .. няколко ни преди да се случи това и техните да разберат , бяхме на вънка с колата на нашите , на едно хубаво и усамотено място и бяхме толкова близки в сексуален и духовен план , колкото не сме били от доста време .. беше много хубаво .. лошото е че сега приятелките и сигурно я настройват срещу мен , и тя наивницата им вярва .. мъкнат я на вънка да не мисли за мен и такива неща .. на моменти се пречупва когато не не излизала да кажем два дни и усеща липсата ми .. но когато онази нейна фълшива приятелка я изведе не вънка се едно и промива мозъка ..

незнам и аз вече какво да правя .. държи се много детински ..
    От всичко, изписано до тук, какъв извод си вадиш?
    Ще ти кажа моя - мацката не е стока. Просто не е.
    Може да стане стока някой ден, но това нито ще е скоро, нито си заслужава да чакаш.
    На 19 години си, гледай да си наредиш нещата в живота. Жени - бол и със сигурност има Доста по-свестни от точно тази пикла.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    От всичко, изписано до тук, какъв извод си вадиш?
    Ще ти кажа моя - мацката не е стока. Просто не е.
    Може да стане стока някой ден, но това нито ще е скоро, нито си заслужава да чакаш.
    На 19 години си, гледай да си наредиш нещата в живота. Жени - бол и със сигурност има Доста по-свестни от точно тази пикла.
    Мм да .. на където са тръгнали нещата изглежда си напълно права .. изглежда съм бил заблуден през цялото време или има някаква страхова невроза от баща си и родителите му ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си