.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Миличък,на избръснатите момченца им мина модата,а аз лично и никога не съм ги харесвала.
    Брях,брях

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    ^ По принцип не е минала модата, щото до 2 години май нямаше такива неща, а сега почнаха и... А иначе е хубаво, че не те кефи. Мен ме дразнят тия, които постоянно натякват колко по-хубаво им било да гледат гладичките краченца на гаджетата си. Ау
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Момента в който обърнеш внимание на веждите му, трябва да знаеш, че нещо не е както трябва.
    мммммммм да.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Стига сте запомняли какво са ви казали в някой форум,че харесват,или какъв сте видяли снощи в сериала на сестра си,че му се кефят,и да се опитвате да подражавате.
    Харесват го,защото е естествен,държи се,както му идва отвътре,без да имитира и да следва стереотипи,и е уверен в това си държание.Защото е себе си и гледа да си прави кефа,и си го прави,докато ти седиш,завиждаш и го оглеждаш колко мускули има и какви са му веждите.Спри да мислиш толкова,спри да гледаш другите,иначе никога няма да си доволен.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Cool

Новото и непознатото винаги е по-хубаво от наличното, а и такива като тебе ги има в изобилие и така както го описа звучи много,много секси то не беше завист то не беше чудо . Пусни някоя снимка за да преценим обективно !!!!
    Последно редактирано от JanaO__O : 08-30-2012 на 07:20

Цитирай Първоначално написано от cerb12 Виж мнението
    винаги съм смятал че момичета харесват повече майтапчиите с прически , поддържани с хубави вежди , избръснати ,сини очи , тези които им правят комплиметни .... а сега ???
    момчета с прически, скубани вежди и подмазвачи не харесвам :P

иначе FTW за темата

Цитирай Първоначално написано от eelllee Виж мнението
    мммммммм да.
    хахахаха +1

Пича го раздава недостъпен, а това е предизвикателство за една жена особено като вижда че и други се опитват да спечелят вниманието му. Че к'во да му харесвам на някакъв дето веждите му са оскубани по-добре от моите? А това за сините очи и русата косичка беше актуално като бях на 12. А това, че една жена, като не те харесва е курва, е ебаси и тъпото.
    Последно редактирано от mariam123 : 08-30-2012 на 08:31

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Курви са защото не харесват такива като теб ли? С тоя акъл няма и да те захаресат.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ех, пуста завист... курви били щот харесват него, а не тебе.
    Не всички момичета харесваме точно определен тип. И най-красивите очи на земята да има, ако е дребнав и тесноскроен- не става. Предполагам момичетата виждат нещо ексзотично в него и им е интересен с това. А щом толкова се въртят около него явно ги впечатлява.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    винаги съм смятал че момичета харесват повече майтапчиите с прически , поддържани с хубави вежди , избръснати ,сини очи , тези които им правят комплиметни .... а сега ???
    Да ти кажа, аз ако съм момиче и вида момче с бръснати вежди ще бегам на другия тротоар !

Повече от фен Аватара на mechone
    винаги съм смятал че момичета харесват повече майтапчиите с прически , поддържани с хубави вежди , избръснати ,сини очи ..
    Аз пък точно такива ненавиждам!

Ти да не си п*дераст ?! Това което описа си е чисто г*йски портрет в моите представи... ? И мисля, че даже е противен... От естествената красота няма по хубаво А и ти както го описа идеалния мъжки образ за жените... дръж се така и чакай... за всеки влак си има пътници... Все някога ще се намери някоя, която да ти скубе веждите заедно с нейните...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ех, пуста завист... курви били щот харесват него, а не тебе.
    Не всички момичета харесваме точно определен тип. И най-красивите очи на земята да има, ако е дребнав и тесноскроен- не става. Предполагам момичетата виждат нещо ексзотично в него и им е интересен с това. А щом толкова се въртят около него явно ги впечатлява.
    +1

"поддържани с хубави вежди , избръснати ,сини очи"
    wtf...ко речи?!?
    Да ти кажа, като видя ,някое момче с кафява/черна коса, хубави зелени очи с набола брада...направооо...оoo леле майко

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Автора е девствен ретард, да се закрие!

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Мой, жените харесват мъже. От край време. Разбирай - алфа. Което няма нищо общо със външния вид или парите - т'ва са глупави измишльотини и филмирани симптоми. Защо? Кой си мислиш, че щеше да им копува скъпите боклуци на дизайнерите? Индустрия, индустрия...

Но познай какво - биология - причина за сексуално привличане от около 8 милиона години - демек откакто ни има.
    Не можеш да я избяга дори и със лазерна епилация на левия лакът под формата на плейбой логото .

Според мен този дето с го харесали се пръска с някакви феромони та да привлича жените
    http://www.feromonibg.com/ нещо такова може би

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нужно ли е да са курви, защото обръщат внимание на друг мъж?
    На това му се вика завист, и то много голяма.
    Жалко е.

Като не ти обръщат внимание на теб вземи се погледни. Може би проблема не е в тях, а в теб.
    Всяка жена си има собствен тип, не на всяка й харесват брадясали например, или такива с по-тънки вежди от нейните.

„Завистта е безпокойство (неудовлетворение) на душата, произтичащо от това, че желано от нас благо притежава друг човек, който не считаме за по-достоен от нас да го има.
    Не казвайте че и на вас не ви се е случвало,стига обвинявайте човека
    Последно редактирано от thedentist : 09-01-2012 на 12:32

Хаха .. няма жена , заради която бих си оскубал веждите. Има някои момчета , дето имат мега огромни вежди , тогава , да , но иначе .. няма по педалско нещо. Харесват го момичетата , какво да се прави. На жените не можеш да им разбереш мислите и фантазиите. Все някоя и тебе ще хареса , брат , не се бой.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от thedentist Виж мнението
    Според мен този дето с го харесали се пръска с някакви феромони та да привлича жените
    http://www.feromonibg.com/ нещо такова може би

Само това ще да е, няма друга възможна причина.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Искам да видя гръцкия момък! Снимай се до него и дай да го видим!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си