.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    +1
    Ако вашите са заети и нямат достатъчно време за теб,тва не означава,че не им пука..точно обратното те работят,за да имаш покрив над главата си,така че..
    Не,че са заети,просто наистина не им пука... казват ми да си правя каквото си искам,да ходя където си искам... изобщо ми казват,че не им пука какво ще става с мен. Веднъж нещо се скарах с майка ми и тръгнах да излизам и тя ми каза "най - добре изобщо не се връщай"... Не е много яко да се държат така с теб,все едно едва ли не съм им се натресла и изобщо не са ме искали. Гадно е...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Не,че са заети,просто наистина не им пука... казват ми да си правя каквото си искам,да ходя където си искам... изобщо ми казват,че не им пука какво ще става с мен. Веднъж нещо се скарах с майка ми и тръгнах да излизам и тя ми каза "най - добре изобщо не се връщай"... Не е много яко да се държат така с теб,все едно едва ли не съм им се натресла и изобщо не са ме искали. Гадно е...
    Говорила ли си с тях за това отношение?Когато човек е ядосан казва неща,които не мисли. Майка ми също ми е казвала такива неща ,даже ми е събирала дрехите да се махан (уж),но...това са скандали,нормално.

Къде си тръгнала като няма как да се издържаш? Говори с тях, сигурна съм че ще те изслушат. Най-вероятно дори не знаят как се чувстваш. Аз имам по-малка сестра и много често се чувствах игнорирана заради нея. Първоначално ми беше много гадно и накрая вече не издържах и казах на майка ми и тя каза, че не е било съзнателно и оттогава съм забелязала че се опитва да не прави така, а и вече съм по-голяма и не ми прави впечатление.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Когато майка ми е ядосана също казва много гадни неща,но това се случва в яда й,не е задължително да ги мисли наистина
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си