.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Unhappy Защо става така ?

Здравейте !!!

Искам да ви разкажа моята история която е много объркана и оплетена !!!

Преди 2 седмици излизах с едно момче ... Но тогава бях се разделила с гаджето си и той започна да ме заплашва че ще ме зарови и че ще ме убие и т.н. ... А аз това момче супер много го обичам (ходиме с него 1година и 6 месеца) и просто немога без него ... той не ми дава да излизам не ми дава нищо да правя само и само да съм единствено в нас ... не ми дава нищо да правя седя в нас се едно съм във завтор ... но в момента е на село и той излиза а аз си седя в нас когато го помоля той да не излиза никъде той не ме послушва и излиза ... Бях излезнала с онова момче 1-2 пъти само защото исках да го поздразня , да видя дали ме обича и дали ще ме потърси и дали му пука за мен затова го направих... но сега той неиска да ми повярва че нищо не съм правила с него само излизахме нищо повече (не съм му изневерила ) той неиска да го разбере това... !!! В момента си е на село и ужасно много ми липсва чакам с нетърпение да си доийде и да го видя за да му обясна всичко във очите ;( !!! Но аз няма никаква вина просто исках да го проверя !!! Кажете ми аз ли имам някаква вина в това нещо или той като ми забранява всичко да правя само и само да си седя в нас (това го прави нарочно само и само да бъде неговото) !!!

Моля ви дайте ми съвет какво да правя !!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имаш вина, че изобщо го търпиш това говедо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    РАЗКАРАЙ ГО ТОЯ ПСИХОПАТ!
    nigga stole my bike

а като немога като съм свикнала с него как да го променя ... аз лесно се променям а той не ;(;(;(

Голям фен Аватара на EternalDream
    Не е за теб.

Супер фен Аватара на shmatarok
    като не можеш без него, търпи го и си седи вкъщи сама да ревеш. Бива ли да си толкова безхарактерна? Тоя те прави на 2 стотинки, ти го "обичаш".

обичам го защото сме преживяли супер много готини неща за които немпга да им обърна гръб пък камули на него немога да го оставя супер много го обичам всичко давам само и само да се промени той самия а как да го накарам да се промени ???

Хаха това ми звучи като филм на ужасите Тоя е някъв психопат.Ако си свикнала не знам какъв съвет искаш от нас...моя съвет е да го оставяш тоя...някъв побъркан.

на колко години сте?
    такива радикални промени не могат да бъдат направени. говедото си е говедо.

еми на 17 години сме

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Имаш вина, че изобщо го търпиш това говедо.
    Точно. Не знам как можеш да го търпиш..И как изобщо можеш да кажеш,че го обичаш.Разкарай го,най-добре ще е за теб
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

немога ... немога без него ... просто искам да се промени ;(

Ами решението е просто. Отиваш при него и му казваш как се чувстваш и как искаш да се промени.Ако го направи значи наистина те обича. Ако не го направи значи вечно ще си остане говедо и по-добре го оставяй.

Цитирай Първоначално написано от deniity.we Виж мнението
    Ами решението е просто. Отиваш при него и му казваш как се чувстваш и как искаш да се промени.Ако го направи значи наистина те обича. Ако не го направи значи вечно ще си остане говедо и по-добре го оставяй.
    най-много да изяде някой шамар така. ама любов ли е, да го опишеш.
    авторке, за годините си си не само неграмотна, но и безхарактерна. :/

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Наистина се учудвам, колко млади момичета си губят времето с кретени!!!

Не разбирам. За какво го търпиш и си навиваш на пръста, че го обичаш. Не е така, просто предпочиташ да си стоиш "обвързана", да имаш "сериозен приятел", вместо да си сама...
    Зарежи го тоя!
    Дай си шанс да намериш някой, който няма да се отнася с теб като с вещ!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Авторке, какъв е смисълът да си с човек, който не харесваш такъв, какъвто е, и искаш да променяш? Той няма да се промени, а и защо да го прави? Ти щом си му вървиш след задника, дори и след като те мачка така, файда за него от промяната - никаква.
    Като толкова не можеш без него, търпи си го тогава и недей да мрънкаш. Сама си се докарала до това положение.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на albi951
    Остави ги тези чувства настрана и си послушай малко мозъка, не е за теб. Зарязвай го преди да е станало твърде късно и да плачеш какво ти бил направил.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Недей да се измъчваш
    Защо въобще го търпиш?!
    Разкарай го дори и да имаш чувства към него, ще го забравиш, ще си намериш някой 100 пъти по-добър от този кретен
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Разбира се, че можеш без него, ти сама си го каза, просто си свикнала с него, а навиците се променят. Както си живяла преди без него, така ще можеш и сега да живееш без него. Зарязвай го докато не е станало късно. И ако продължава да те заплашва по този начин кажи на някого да му свий малко перките.

Как въобще го търпиш това създание се чудя

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Можеш без него спокойно и аз виках така,но след време минава.Зарязвай го няма смисъл.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Тоя е болен. Това е маниашка история.
    От къде на къде няма да те пуска да излизаш? А ти с кой акъл му позволяваш?
    Като не му изнася - да си хваща пътя.
    Ще ме спира да излизам, как ли пък не.
    А ти, как така не можеш без него? Да не умреш случайно ако тоя го няма?
    Даже много по-добре ще си живееш без него. Бий му шута на говедото тъпо и да се оправя.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Оф защо всички момичета си мислят,че могат да променят момчето? о.О Тва е невъзможно. И като си повтаряш само " не мога" и тн ще си търпиш "наказанието". Или го режеш и не се занимаваш с него,или си прави нервите.Прави каквото си знаеш

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Аз в такива теми най-редовно си питам - ти чувство за самоуважение нЕмаш ли? Да го намираш по по-бързата процедура, че изглежда много зле от страни.
    Първо - кой е той по дяволите, че не ти дава да излизаш?
    Второ - ти пък защо слушаш изобщо?
    Трето - няма такова нещо като "не мога без него". Това е клише, до няколко седмици след като го зарежеш ще го чувстваш като най-правилното нещо на тоя свят.
    Четвърто - той няма да се промени. Вече си го научила, че номерата му минават, той си е уверен в себе си и номерата си, знае че ти се връзваш (очевидно) и за нищо на света няма да се промени.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Заслужаваш си всичко, което ти се случва
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Стой, колкото се може по - далеч от настоящия си приятел.

Ти не си някаква негова собственост или играчка, с която може да си играе и да прави, каквото си иска. Гадно е, ама година и кусур да си го търпяла - просто или нямаш никакво самочувствие, или нямаш грам достойнство и самоуважение, а може би и двете. И какво,когато започне да ти посяга, че даже да употребява физически тормоз - пак ли ще си с него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си