.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Тема: Книги

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mkio
    Това е любимото ми занимание напоследък. Родителите ми навремето са купували страшно много книги, дори няма вече къде да ги слагаме ,имаме в гърдеробите даже. Аз наскоро се запалих по книгите на Джеймс Ролинс, особено по поредицата за Сигма Форс. Спестявам пари и си ги купувам по интернет, по-изгодно е. Поредицата обаче, която ме запали истински по четенето беше Хари Потър. Чела съм всяко томче по 5 пъти най-малко и мога и още, макар че вече съм минала подходящата възраст. Но аз смятам, че за хубавите книги няма възрастова граница. Един от любимите ми автори е Дан Браун, като съм прочела всичките му книги и откривам себе си в образа на Лангдън, винаги съм искала да се занимавам с професия като неговата, жалко, че в България няма реалицазия. Надявам се скоро той да напише нещо ново. Е-книги не чета, болят ме очите, а и е друго да хванеш книгата, да разглеждаш корицата, да усетиш аромата на страниците...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mkio Виж мнението
    Това е любимото ми занимание напоследък. Родителите ми навремето са купували страшно много книги, дори няма вече къде да ги слагаме ,имаме в гърдеробите даже. Аз наскоро се запалих по книгите на Джеймс Ролинс, особено по поредицата за Сигма Форс. Спестявам пари и си ги купувам по интернет, по-изгодно е. Поредицата обаче, която ме запали истински по четенето беше Хари Потър. Чела съм всяко томче по 5 пъти най-малко и мога и още, макар че вече съм минала подходящата възраст. Но аз смятам, че за хубавите книги няма възрастова граница. Един от любимите ми автори е Дан Браун, като съм прочела всичките му книги и откривам себе си в образа на Лангдън, винаги съм искала да се занимавам с професия като неговата, жалко, че в България няма реалицазия. Надявам се скоро той да напише нещо ново. Е-книги не чета, болят ме очите, а и е друго да хванеш книгата, да разглеждаш корицата, да усетиш аромата на страниците...
    Още един на моето мнение. Бтв Дан Браун ми е много труден за четене на мене. Смисъл, интересно и увлекателно пишуе, но ми е твърде сложно за разбиране.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Хари Потър и Дан Браун- уважавам те!! И аз чакам да напише нещо ново, че от "Изгубеният символ" насам бая време мина..

Спестявам пари и си ги купувам по интернет, по-изгодно е
    Вместо да си хабиш парите може да си направиш карта за местната библиотека и да си взимаш книги от там.
    Та за любимата ми книга е "Пърси Джаксън" цялата поредица.И да питам някой има ли проблем с намирането на задължителните за лятото книги (от училище)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си