- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В какво живеете в къща или в блок?
мдамм,а има един концерт дето си показва гъзъ
ти такива прелести не си виждала като неговия гъз![]()
![]()
В блок естествено, 105 кв.м апартамент на центъра на града. Само селяците живеят в къщи!![]()
Не е тъпо, едно време на село бабите са живеели само в къщи, сега големите градове са застроени предимно с блокове![]()
Живея в апартамент на 7 етаж в 15 етажен блок ..
Предпочитам апартамент пред къща, но да е по-голям и да не е в България![]()
Последно редактирано от DaNGeRousLy : 09-01-2012 на 14:14
Изглеждa живееш в мaлък грaдВ по-големите грaдове всеки по-зaможен живее в къщa
) Дори в Добрич, който не е чaк толковa голям грaд богaтaшите живеят в къщи в едно село нa 5км от грaдa .. твa щот сa "селяци" нaли ?
Семейството ми имa двa aпaртaментa и къщa в Рaзгрaд - живеем в къщaтa, зaщото ме "селяци" сигурно ... Еми не, зaщото обичaм спокойствието. Не някъв идиот в 9 сутринтa дa прaви ремонт нaд глaвaтa ми, дa ми тропaт постоянно и рaзни бaбички дa ми държaт сметкa зaщо съм се прибрaлa в 5 сутринтa. В къщaтa могa дa си позволя всичко, може цял ден музикaтa дa ми е усиленa нa мaкс и никой нямa дa ми звънне нa врaтaтa и дa ми викa "спри я тaя музикa" ... Зa мен в къщa си е нaй-добре![]()
Абе ... къща с дворче и кучешка колибка?! WTFF![]()
само кат' отида на селски туризъм!
МЕЗОНЕТ В ЦЕНТЪРА РУЛЗ, БЕДНЯЦИ!![]()
В къща мноо ясно, не мога да понасям да съм затворен в няква кутийка, наречена апартамент и да се съобразявам с другите хора
Ми то може да си богаташ и пак да си селяк, нали? Който му харесва да живее на село нека, мене ме е гнус като минавам през селата, като гледам как по улиците има конски фъшкии, като гледам как миризливи животни се разкарват по улицата необезпокоявано и т.н. Аз никога не съм имал село и се гордея с това. В България на повечето хора като тебе им е изкривено мисленето генерално. Истинските тузари си купуват мезонет в Манхатан, примерно, а не къща в някакво забутано село...
П.П: И сори ама аз не живея в панелка, че като надуя музиката да ме чува леля Пенка 5 етажа по-надолу...
Последно редактирано от Afternoon : 09-01-2012 на 15:07
Хапартамент, а пък след 2 седмици в стая колкото кашон.
Напълно подкрепям @divacheee
Моля не се отклонявайте от пътя, пишете по темата!
Селяците живеем в 350 кв. къщане сме натикани на 50-100 кв ...
n00bs