- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да пия ли боза...
Здравейте. Почти на 13 съм и имам въпрос. Дали да пия боза,за да ми се развият по-бързо гърдите или не? Притеснявам се,че само аз съм най-слабата в класа и нито цикъл имам ,нито гърди...Моля за съвети. Предварително благодаря!!!![]()
На 13 си… За къде бързаш? Има си време за всичко. И без бозица ще ти пораснат, спокойно.
Бозата е вкусна, а това, че влияе на гърдите е мит. Ако прекаляваш с нея може да качиш кила.
Бозата е велика. Пий недей да ти пука, поне ще си сигурна, че това за гърдите е мит както каза dimitar_ak![]()
![]()
мале ти не пиеш боза ли бе човек леелелле ужас бързо преди да си хванала болеста наречена\"нямацикълогардоз а\" на ден минимум летар и половина боза трябва да консумираш а през лятото до два и половина.по малко и може да стане опасно сега трябва да наваксаш не те знам как ама тръгвай преди да за затворили баничарниците..
Пий лайна ако щеш, циците не растат от тва.
BTW, само аз ли си мисля, че съразмерни цици е далеч по-добре от големи цици?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Боза?
Няма лошо, ако искаш пий, но не чакай резултати. Хапвай си нормално, до година-две и ти ще започнеш да се развиваш и се радвай на времето, в което нямаш цикъл.![]()
Ох стига с тия глупости.Това вярване за бозата трябва да се изкорени завинаги.
![]()
С бозата най - много да качиш няколко кила и да уголемиш дупето, нищо друго няма да стане.
спи от 22:00 нататака и се храни с плодове,зеленчуци,месо,ядк ,3л вода на ден(лятото).Храни се 4-5 хранения.Може да пиеш бирена мая.Тренирай лостове и трябва да има ефект :Д
skype dubi95
То ако от това растяха цици, нямаше хората да си слагат силикон, ами щяха завод за боза да имат.
Гърдите се развиват след като вече имаш цикъл. Така че,търпение.