- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как ще сте на първи учебен ден ?
Как ще сте на първи учебен ден ? Какво ново си купихте за училище и не само ? Пускайте и снимки.
ПС:мисля че имаше такава тема, но не я намерих
Аз ще съм с пътъчки ,черен панталон и някой тишърт, и все още се колебая между начупена или права коса .
Последно редактирано от katetohita : 09-01-2012 на 18:57
тъмно синьо дънки,бяла риза,кецове...имаме униформа,какво да кажа
иначе на 6ти заминавам за Истанбул на пазар ии така![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Няма да ми е до тоалети на първия учебен ден...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Попринцип изобщо не мисля за това, ама преди няколко дена си взех една рокля (не за този повод) и искам да съм с нея. Ама ако е по-студено не знам...
Ами мисля да съм с бяло елече къс ръкав (плетено),тъмни дънки и потник,кецове..и косата ще ми е къдрава и майка ми ще ми изплете плитки..
Скини дънки, светлосин почти прозрачен широк топ, пъхнат леко в тях, отдолу с bandeau горнище /не сутиен!/, кафеви балеринки, черно сако, обици, колан. Можеше и клъч, ама идва малко официално. Ще видя. Засега това ми идва на ума, но може и да не съм така.
Аз това от една седмица съм го замислила..
Вече има такава тема...
обикновено и без грим
Все още не съм измислила .
Най-вероятно с някакви дънки/панталон ,блузка и обувки тип пантофки ако си харесам дотогава.
За грим - спирала и гланц/балсам.
Няма да се старая чак толкова,все пак това е 15 септември,а не някакво светско събитие.
Може би с рокля!Не знам ако е по-студено ще сложа нещо др
![]()
Тази учебна година започва на 17 ?!
at least it was before i fucked everything up
Хора ваканция сме! Вие мислите с какво да сте на началото на учебната година...
- Напълно нормална ще съм си, все ми е едно нали е училище.
ще преценя според времето...
намислила съм потниче и дънки :3 обаче ако е студено не знам...ще го мисля :Д
Как, как? С униформа :Xxxx Ама под нея цветна тениска и може би дънки в чантата![]()
Последно редактирано от autumn_eyes : 09-03-2012 на 13:24