- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към дамите
Доколкото знам, тук има хора на всякаква възраст, от 12 до .. 40-50,и лично виждал тези профили, не знам коя си ти че да казваш кой къде ще пише. Ама какво да очакваш от фенка на Бийбър, излез от малкия си ограничен свят и открий света! не всичко е фейсбук, скаип и GSM-a ти!
ОООО и аз много мразя да ми отговарят много бавно(е само ако знам, че не правят нещо друго,да става.)Ама като ми отговорят едно меланхолично ли и аз не знам се побърквам .А иначе и на мен ми се е случвало да отговарям с "мхм" и подобните,само че като бях по малка![]()
True(Mxm
)
Ми може би просто не си интересен или говориш за скучни неща![]()
Другия вариант е момичето отсреща да не я е грижа за това,което пишеш/говориш и просто да прави нещо друго в тоя момент(понеже разбрах,че става дума за чатене).
Аз лично не обичам да ми вадят от 100 кладенеца вода за едно изречение. Научи се да казваш много с малко,а който не те разбере си е негов проблем.
Освен това и аз мога да попитам същото мъжката част от форума,но знаеш ли какво?То си е до човек, имам много познати,които ми отговарят така безлично за почти всичко.
И щом казваш,че има хора,които си чатят с теб с интерес просто търси такива момичета. Близо е до логиката wtf . . .
Какви са тези нарцистични неща,че щом не ти отговарят ,значи са глупави чалгарки дето нямат свестен личен живот или каквото беше там??
И аз мисля за себе си ,че съм готин човек ама не го натрапвам на околните,нито се изненадвам като не ме харесват или не ми обръщат внимание.
Последно редактирано от SuNsEt : 08-26-2012 на 19:05
Бих скочила от някъде,заради хора като теб,ама като се замисля.. не си струва ;дд Форума е за тинейджъри,името му го показва ;д Ти си пиши където искаш,ама не се оплаквай кой ти отговаря ;д А колкото до ограничения ми свят,познаваш ли ме,че да твърдиш,че съм ограничена ?! Не било всичко фейсбук и не знам какво... АМИ НЕ Е !!! Можеш да не ми повтаряш думите,защото ти казах абсолютно същото ;д Аз достатъчно излизам навън,но се съмнявам за теб ;д само чакаш някой да ти отговаря на съобщенията ;д е,късмет с чакането ;д ... сериозно си направо смешен ;д И какво като харесвам Джъстин,да не би да е твоя работа ;д ?! Мнението ти не ме интересува,дали го харесвам си е моя работа ;д
Моля те, не отговаряй, смешна си просто, последното ми съобщение е от 26, ти ми отговаряш на 30... личи си кой иска внимание... тцтц горкото то, не му обръщат внимание в реалния живот и търси тук. Направо съм трогнат, какви дълги съобщения получавам от теб... you made by day, thanks ^^
P.S давай, хвърли се... ще снимам за спомен![]()
Противоречиш си... не стоя в тийнпроблем по цял ден,за да ти отговарям.Търсила съм била внимание ;дд Попадам случайно на темата и ти отговарям ;д А относно вниманието,получавам си достатъчно,не се притеснявай.Просто нямам много занимания в 5.30 сутринта и мога да си позволя да отделя малко време на идиоти със селски манталитет като теб.Не знам на кой не му отговарят на съобщенията и не получава внимание... когато аз пиша на някой,разговора е двустранен.Не е лесно да си смешен,скучен и ограничен,че на всичкото отгоре да си турбо селянин,знам,обаче трябва да го преживееш и да спреш да ставаш за посмешище по форумите. И вземи научи малко английски или поне не го използвай,защото си написал абсолютна глупост.Може би имаше предвид you made MY day.
П.С.: Хвърли се ти,ще направиш услуга на света![]()
Леле...тая тема още ли е жива ;д
Ахахаа, ставаш все по-смешна и банална с всяко съобщение, още ученичка дето слуша JB и си мисли че вселената се върти около нея... нищо, като пораснеш ще се научиш, дотогава ще си излизаш с селяни... "Софиянка" ще ме нарича мен селянин, София ви е най-голямото село, я питай майка ти и баща ти откъде са баба ти и дядо ти, или пра баба ти и дядо ти, пък тогава ми говори селяндурко. Иии хич не ми поправяй английския, защото хич не съм видял грешката, една сбъркана буква и ще ми казва да науча английски... тук съм в тоя форум само и само да си те нахраня на всеки 3-4 дни... доставя ми удоволствие да се гавря с комплексирани и заблудени тиин патки мислещи се за нещо повече от другите като теб :* (hug)
Не, не мисля да се хвърлям, света ще загуби прекалено много... но пък ако се хвърлиш ти... природата ще се отърве от една грешка :3 колко съм мил днес...
П.С Очаквам някои админ да се включи... може би му е забавно и на него![]()
Последно редактирано от Mercain : 09-08-2012 на 06:42
По темата- аз самата гледам да отговарям поне в няколко думи, но имам една фр, която от време на време ми връща "к" като отговор. Питала съм я защо. Отговорът- мързи я в момента да ми пише, пише с някой друг, не и се занимава и т.н. Най-общо казано- не й е до мен. като я видя така прекъсвам. Следващия ден тя ми пише или пък аз и става по добре чата. Но никога не сме били така подробни както в реалния свят. Когато аз пращам такива отговори, обикновено не знам какво да кажа по темата или правя нещо друго.
Колкото до останалото. Момичето може да е на 15, но и ти се принизяваш на неговата възраст с тоя коментар, че си тук за да го "храниш". Порасни- децата на площадката продължават с заяжданията, когато темата е изчерпана. Освен това кой възрастен човек ще каже на по-малко дете да се хвърли. Това да го каже по-малкия, да, ама вече човек, който претендира да е с трезва преценка??? Ничии живот не е безсмислен и това не е тема за шеги от човек, който се предполага, че трябва да го е осъзнал.
Очакваш админи, защото им е забавно? Съмнява ме, че им се струваш толкова интересен. Все пак на мен това изречение ми звучи като зов за внимание, но ти си знаеш.
Надявам се, че причината за това диво коментиране след всеки пост, е да си даваш "up" на темата.
Не се заяждам с теб, ако това си си помислил.
Чао.
Ако наричаш 20 годишно момче 'възрастен човек' ... 20 години въобще не са много ,а на някои хора и още 10 отгоре не им стигат да се осъзнаят . Не се учудвай от това,какво би могла да чуеш от по-големи от теб...в един момент разликата в годините се изпарява мигновено .![]()
По принцип за мен всеки над 16 е достатъчно възрастен, за да съзнава какво говори и да си мери думите. Разбира се има и изключения.
Абе не е до тва къв пол си, момче или момиче няма значение, до човека си е - при мен е по същия начин като пиша на някого. Едва ли не тряа им вадиш думите с ченгел от устата - почни и ти така с тях та да ги видим.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хох..и мен ме дразнят дори дружките ми като почнат ей така да ми пишат "aha ok,dam,oki,ae bb,ko pr или kp" и защо почти всички пишат на латиница или там както се казва??? Винаги пиша на кирилица,по-удобно ми е ,по-разбираемо е и т.н. А аз да кажа,че е правилно да се пише на кирилица! Леле...една моя приятелка така се ядоса,че й казах да пише на кирилица,че почна да ме обвинява в еди си какво си и да ми пише гневно по скайпа.Ама аз не съм виновна ,че е свикнала да пише постоянно на латиница! А е по-голяма от мене... Но сякаш я вразумих и взе вече да пише на кирилицата.
Пичага, стегни се...стига си се оплаквал като ощипана госпожица.