Утре отивам до библиотеката специално, за да си взема няколко негови. :Д
Е вдъхновихте ме! И аз ще се насоча натам утре. Въпреки че библиотекарката се вкарва в някакви филми. Някой чел ли е "50 нюанса сиво" да каже става ли. Понеже чувам различни отзиви...
:дд Честно да си призная не съм проявявала интерес да чета Кинг, но май ще отскоча до Мамутчо, все пак майка и е най-големия му фен. "Вино от глухарчета" съм чувала, че е добро, ако го намеря, ще го прочета без съмнение. За "451 градуса по Фаренхайт" също съм чувала добри неща и ако я сбарам, ще се чете.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
съжалявам,не съм виновна аз за неграмотното писане.Просто компа ми е така.
Книгите на Дан Браун са хубави и са ми приятни. По принцип си падам по криминалета, но сега съм се захванала да дочета Тютюн, нищо, че вече не ми е задължително четиво.
Обичам да четаа и от време на време като се запаля по цял ден си откарвам в четене.. :д
Любимите книги са ми Долината на куклите, Милост, Благослови детето и Кръстникът.
Книгите са една от най-големите ми страсти. Постоянно чета нещо. Дето викаше един приятел, с който не се бяхме засичали година-две, "Все с това те помня аз - слушалките в ушите и четеш книги."![]()
Падам си по исторически романи най-много, което е обяснимо и се припокрива с другата ми страст - историята. Обожавам Филипа Грегъри по този повод <3 Прочела съм ѝ почти всичките преведени на български книги и едва-две английски. Уникална.
Джейн Остин също много я харесвам. "Ема", "Гордост и предразсъдъци", "Разум и чувства"...
Препоръчвам силно книги като "Мъглите на Авалон", "Шоколад", "Лолита", "Отнесени от вихъра".
Падам си по странни книги.
Ooo и by the way - Чарлз Буковски и Оскар Уайлд are THE kings.
Мдам, увлякох се...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ В момента гледам филма Лолита, хубав е. Не е по темата, но да отбележа.![]()
Да бе, филма е учудващо добър. Но книгата винаги е по-добра.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Шоколад е много хубава. А " Бонбонени обувки", продължението, някой чел ли е?
Доста е объркана,чела съм отделни части, разказва се от името на няколко героя... Ако я намеря някъде, задължително ще я прочета, но..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Дам.много е хубава бонбонени обувки.Съ6то много харесах Малки Сладки Лъжкини.
Последно четох "Тетрадката" и "Последната песен" заслужава си!Бих ги чела 10930 пъти![]()
Шифърът на Леонардо ; Шестото клеймо, Изгубеният символ, Метеоритът, Алхимикът, 11 минути, Десет малки негърчета, какви ли не криминални романи![]()
като любими автори си класирам Дан Браун и Паулу Коелю! ... сега се опитвам да прочета Сфинксът, дето приятелят ми ми я подари, обаче нямам време
после съм заточила зъбки на Стоунхендж
![]()
Обичам да чета, особено вечер.
Засега фаворит ми е "Ако утрото настъпи".
Обожавам да чета в момента чета Български хроники. В училище мразех историята заради учителките, но тази книга ми обърна представите за народа ни. Няма нищо общо с това, което учим в училище.
Някой, по - горе беше попитал за "Малки сладки лъжкини" - чела съм цялата поредица, харесва ми. Беше преди доста време и тогава ми бяха любими. Сега вече не са, но определено стават за забавно четиво. Интригуващо ми бе на мен.
Иначе Нора Робъртс също ми харесва като автор. Любима книга, може би ми е "Сега и завинаги" и една трилогия "В градината" мисля, че беше името. Но определено трилогията не исках да я оставя, докато не изчетох и трите книги. Искаше ми се да има и продължение.