.
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Threaded View

Абе магита :Д по забавна не може да бъдеш и да ИСКАШ ... НИКОЙ не съм заплашвал.. пак ще кажа,че го дадох само като варянт при положение,че това животно не разбира от дума.. а да и тори не ме интересува какво означава ника ти, важното е че ти се видя в картинката на '' крокодила'' както и няколко ЖИВОТНИ тук това е достатъчно да се сетиш защо го приемаш толкова навътре .. разбирам те напълно защитаваш ''своите'' напълно нормално но не отричай че и ти си като тях :Д тва също се отнася за другите,които тръгнаха да защитават ''крокодилите'' и последно someonerandom не съм ти виновен,че имаш шанса само такива като нея да ти обръщат внимание много по яки курви има да чукам отколкото да се занимавам s боклуци! разбра ли БОКЛУК ? и да не си разбрал не ме интересува аре изчезвай.. кога разбрахте,че имате правото да казвате на непознатите че са ЗАДЪЛЖЕНИ да излизат с пълни откачени чудовища и че са ЗАДЪЛЖЕНИ да се държат добре с тях ? по добре си намерете работа в зоологическа градина да се карате на хората,които се смеят на маймуните :Д но мястото на тия като тая от историята ми както и мястото на повечето от вас е именно там ебати свинете сте
    Последно редактирано от world91 : 09-04-2012 на 15:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си