- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя зодия сте?
Раче! Разбирам се с всички, а тази зодия е най-добродушната заедно с Водолея и Девата!! Телецът е също много добър човек!! Скорпионите - ами какво да кажа за тях? Те са отворени {най-добрата ми фр е скорпион}, много са иначе готини!! Везните - не ги знам, обаче имам един фр, който е тази зодия и е странен{не се обиждайте,, не зависи от зодията}!! Дева !! Мама е Дева и е един грижовен родител! Имам фр Дева и е супер фр!! Водолей!! Тати е Водолей!! Невероятно добър човек! Взима ми нещо, за което дори не съм му казвала, но го прави!! Риби! - Кака ми е Риби! Тя е добра също, много често ми помага и общовзето е добричка{въпреки, че аз и слугувам постоянно,защото не мога на никой човек, дори и на най-лошия, който познавам да откажа!!} А за другите зодии горе-долу ме кефат!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
19 юли обаче!Първоначално написано от Monnie
![]()
Близнаци съм. Не вярвам много в зодии, но съм забелязала, че се разбирам много добре с овен и лъв!
Рак съм.Най-много обичам девите.Най-добрата ми приятелка е овен и момичето,което най-много мразя също е овен..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Скорпион и в някои от нещата които см чел за зодията си са верни даже повечето по скоро са пропуснали някои работи отколкото да са згрешили нещо.
Дева съм и е вярно, че критикувам хората, но го правя с цел те да се оправят и да бъдат както трябва.
Може и да съм педантична, но в ограничени количества..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
стрелец ^^ мразя да ме лъжат и ограничават
казвам всичко точно и ясно, имам много приятели скорпиони, защото сме до болка откровени едни с други ^^
Най - добрата ми приятелка е овен ^^
Скорпион.
Като се замисля, двете ми най-добри приятелки също са скорпиони, а една друга, която ми е много близка приятелка, също е скорпион.Приятелката ми от детството също е скорпион, но пътищата ни се разделиха.Исках да кажа, че съм заобиколена от скорпиони.Чудесно се разбирам със стрелец, а с лъв и козирог не мога да контактувам, простоо .. :Д
Приятелят ми е близнаци, което не е никак препоръчително според астрономията, но .. :Д
Big or small, lies are lies!
Студенокръвен телец съм.
Разбирам се с другите 2 земни знака - дева и козирог, както и с други телци. 2-ма бивши са телци, а един потенциален на хоризонта също. Иначе, тъй като асцедентът ми е стрелец (огнена зодия) се разбирам със стрелци, овни и лъвове. Не мога да понасям водните знаци - прекалено лигави, емоционални, безхарактерни и слаби ми идват. Противоположност са на мен самата. Колкото до въздушните знаци - те също противоречат на характера ми. Те никога не се застояват на едно място, прекалено вятърничеви и отнесени са. Аз съм твърд характер, който търси сигурност и стабилност.
Зодия: телец
Асцедент: стрелец
Луна в: Козирог
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-05-2012 на 09:56
Подобно. И аз съм телец. Приятелят ми и той е телец. Разбирам се добра със всички земни знаци. Със стрелците също много добре си пасваме. Имам много близки приятелки Лъв и Овен. Въпреки този асцендент Близнаци въздушните знаци са ми много въздухарски, несериозни и променливи. А водните са ми безхарактерни.
Между другото съм забелязала, че с другите телци си се намираме и надушваме отдалеч.
Асцендент: Близнаци
Луна в: Дева
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Хаха, какви сме ужасни. Луни и зодии земни знаци.
Иначе, и аз отдалеч надушвам другите земни знаци, особено телците.![]()
Януарски козирог съм. А асцендентът ми май беше лъв.
С рибки и рачета много се разбирам, със скорпиони също. Лъвовете - само с мъжките и то много, с женските една на милион мога да изтърпя.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Рак
Не се разбирам много,много със скорпион,много се караме.С везни и лъв също.
И аз съм телец и всичко,което си написала се отнася и за мен. Твърд,амбициозен характер,неподатлив на внушения и външни влияния. Асцендентът ми е близнаци и може би затова говоря много,винаги...
Най-добрата ми приятелка е риби,сестра ми също,както и много приятелки и с всички се разбирам перфектно,но луната ми е в риби и предполагам това си оказва влияние. С телци и овни се разбирам, но познавам едно момиче на моята дата е родена и е много зла,не я понасям..веднага разбрах,че е телец и не можех да повярвам,че е толкова подла,а е моята зодия..
Много истина има в зодиите.Като се запозная с някой веднага го питам какво зодия е, за да си правя сметка...![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аз съм зодия скорпион и моята най-добричка приятелка също е скорпион![]()
![]()
![]()
![]()
Декемврийски козирог..
Разбирам се добре с телци и скорпиони
Със стрелци не мога да се отпусна, не се понасяме много ;д
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Раче ^^ Най - готината зодия
Скорпион,много добре се разбирам с телец.![]()
Женско съм ;]