- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
или си въобразявам, или косата ми ужасно много мирише на мляко...
2 пъти я мих със силно миришещ шампоан, след това сложих маска по дължината и за всеки случай си сложих с балсам без отмиване, който освен че мирише много яко и силно, уж оформя къдриците, вече не се усеща май
някой друг прави ли си маски с тривитаминол и какви?
апф сега видях че август му е минал срока на годност,а даже не съм го и отворила.. според вас дали мога да го ползвам - държах го в хладилник... по принцип съм ползвала с изтекъл срок,но беше на свършване и си направих само 2-3 маски с него.. сега се чудя..
на мен никога не ми мирише косата на гадно след маски :O пък и без това аз си пръскам спрея на глис с 7 масла и мирише.... мм божествено и ми я прави блестяща пък отначало си мислех,че никаква работа няма да ми сварши за 6 лв ;на мен също тривитаминола му е минал срока на годност, но аз все още си го ползвам защото мн добре ми действа !
Момичета, върнах се от морето. Там мих косата си почти всеки ден и сега не ми се струва толкова хубава като преди да замина. Ще започна маски до 15ти и дано да се оправи. Предложете някоя маска, домашна, от която сте доволни.
Реших да направя темичка за вредните съставки. Който се интересува - http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
wiiwa,добре звучи,но няма ли да ти е много мазно с толкова много зехтин,сложи 2с.л. и примерно хума или хининова вода,за да ти изсуши леко корените,иначе става много мазно,трудно за миене,а и по-бързо ще ти се омазнят корените.
titinkaa, това на снимката ти ли си? косата ти изглежда много хубава и лъскава
Спрят за блясък на Глис помага ли, т.е. прави ли някакъв блясък?![]()
Предложете с какво да смеся зехтина, за да балансирам? Проблем ми е, тъй като аз съм с мазна коса, но сухи краища и имам нужда от сериозно подхранване.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ жълтък ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно