.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Писмо до студения сърцеразбивач

И така, ами има една страница във фейсбук ''Dear Heartbreaker'' и админките организираха конкурс, в който трябва да напишеш писмо до своя сърцеразбивач, нужно бе да е оригинално и от сърце. И ето моето, бих искала да ми дадете мнение, тъй като обожавам да ''творя'' :

Скъпи сърцеразбивачо,
    всеки ден и всяка нощ посвещавах мислите си на теб. Ти бавно проникваше в съзнанието ми и ме оплиташе в мрежите си. Присъствието ти се усещаше чрез всяка една вълна от емоции, която ме обливаше и нежно преминаваше през всички крайници на тялото ми, стигайки до сърцето, а след това и до ума ми. Затварях очи и си представях всяка една целувка, всеки един спомен... животът ми беше като на лента, не проумявах колко глупава и наивна съм била, а просто се наслаждавах и съвсем леко потрепвах, когато ме докосваше. Спомних си първия път, в който те видях. Ти беше като едно синеоко и студенокръвно изкушение, което ме караше да полудявам...мислех само как да премина твърдата обвивка, която беше изградил, за да не може никой да не проникне в сърцето ти. Но аз успях, успях да те пленя и да те накарам да се чувстваш слаб и беззащитен, да усетиш същите тези вибрации в душата си. И макар да беше все същият студен и груб сърцеразбивач, бях сигурна, че изгаряш, когато минех пред погледа ти. Изпиваше ме с тъмносините си, мастилени, прекрасни очи... копнееше да ме имаш. Бях влюбена, бях загубена....Изведнъж разбрах колко близо съм да те имам, душата и умът ми крещяха ''Ти успя.'', но сърцето ми шепнеше ''Недей...''. Уплашена и неуверена в себе си, вървях по разбитите и криви улици. Видях те още отдалеч и гледайки право в очите ти, продължих към теб. Ти ме отблъсна, помниш ли? Разби сърцето ми, наруши баланса на тялото ми и уби надеждата в мен. Но днес, скъпи сърцеразбивачо, аз съм силна, красива и успяла, а ти си момчето, което още копнее за мен и съжалява за онзи ден. Вече е късно, тялото и любовта ми принадлежат на друг.. и всеки път щом ме видиш с него, си спомни, че можеше да си ти.

Целувки, твоето най-голямо изкушение.

Повече от фен Аватара на Just.Smile
    Ти беше като едно синеоко и студенокръвно изкушение... <33
    Браво много добре се е получило!

Голям фен
    Страницата във Фб е на едно малко момиче Ваня от ЕГ " Иван Вазов " в Пловдив , с която се случваха разни неща :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много клиширано.

Много ми хареса.Браво. (:

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Скъпи сърцеразбивачо,
    Тя те обичаше. Много. За нея, ти беше всичко. Целият й свят. Усмивката беше на лицето й, само защото ти премяташе ръка през рамото й, сърцето й биеше силно, когато я галеше по лицето и си играеше с косата й и цялата изтръпваше, когато я целувашe.
    Но ти видя това. Видя любовта в очите й, видя я в усмивката й и в начина, по който стискаше силно ръката ти. Видя, че тя иска само теб. Видя, че може да има всички, но иска ТЕБ. Видя това и стана за*ник.
    Заради теб тя плачеше. Заради теб, тя забрави коя е. Заради теб, тя загърби гордостта си и ти се обаждаше след всяко скарване. Заради теб, тя премина през Ада. Заради теб.. тя стана силна.
    Докато ти я лъжеше, обиждаше и нараняваше, тя стана по-силна от теб.
    Спря да се надява, но и да плаче. Спря да се смее, но и да тъжи. Спря да обича, но и да се мрази.Спря да бъде момичето, което някога беше-усмихата, весела и сладка.
    От слънчицето, което беше, се превърна в камък. Заради теб.
    Сега е студена и отдалечена.. Сега, може да те гледа в очите и да те лъже, че си единствения,.. теб и още трима. Сега, може да целува нежно теб.. и най-добрият ти приятел. Сега, тя разбива сърца като начин да събере милионите частици на своето. Сега не й пука. За никого.
    Докато те обичаше, ти се подигра с нея. Докато сърцето й биеше за теб, ти го взе в шепите си и го направи на прах.Остави празна дупка в гърдите й.
    Сега, когато ти се опомни, търсиш любов, нали? .. Но кажи ми, как очакваш от нещо изпепелено и сравнено със земята да обича?
    Да, не можеш да очакваш.
    Няма и смисъл да чакаш.
    Хайде сега, ти се надявай, чакай, обичай, моли се и плачи. Сега ти изживей ужаса, през който тя премина. Но има една разлика между вас двамата: тя ще оцелее в този свят, ще се върне отново същата, усмивката й пак ще се появи при някой по-добър, докато ти ще ходиш без душа и сърце, пречупен от собственото си отражение по света и ще търсиш нея във всяка друга.
    Ще търсиш момичето, което те обичаше. Но друга като нея няма да има.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Цитирай Първоначално написано от BornToRaiseTheHell Виж мнението
    Скъпи сърцеразбивачо,
    Тя те обичаше. Много. За нея, ти беше всичко. Целият й свят. Усмивката беше на лицето й, само защото ти премяташе ръка през рамото й, сърцето й биеше силно, когато я галеше по лицето и си играеше с косата й и цялата изтръпваше, когато я целувашe.
    Но ти видя това. Видя любовта в очите й, видя я в усмивката й и в начина, по който стискаше силно ръката ти. Видя, че тя иска само теб. Видя, че може да има всички, но иска ТЕБ. Видя това и стана за*ник.
    Заради теб тя плачеше. Заради теб, тя забрави коя е. Заради теб, тя загърби гордостта си и ти се обаждаше след всяко скарване. Заради теб, тя премина през Ада. Заради теб.. тя стана силна.
    Докато ти я лъжеше, обиждаше и нараняваше, тя стана по-силна от теб.
    Спря да се надява, но и да плаче. Спря да се смее, но и да тъжи. Спря да обича, но и да се мрази.Спря да бъде момичето, което някога беше-усмихата, весела и сладка.
    От слънчицето, което беше, се превърна в камък. Заради теб.
    Сега е студена и отдалечена.. Сега, може да те гледа в очите и да те лъже, че си единствения,.. теб и още трима. Сега, може да целува нежно теб.. и най-добрият ти приятел. Сега, тя разбива сърца като начин да събере милионите частици на своето. Сега не й пука. За никого.
    Докато те обичаше, ти се подигра с нея. Докато сърцето й биеше за теб, ти го взе в шепите си и го направи на прах.Остави празна дупка в гърдите й.
    Сега, когато ти се опомни, търсиш любов, нали? .. Но кажи ми, как очакваш от нещо изпепелено и сравнено със земята да обича?
    Да, не можеш да очакваш.
    Няма и смисъл да чакаш.
    Хайде сега, ти се надявай, чакай, обичай, моли се и плачи. Сега ти изживей ужаса, през който тя премина. Но има една разлика между вас двамата: тя ще оцелее в този свят, ще се върне отново същата, усмивката й пак ще се появи при някой по-добър, докато ти ще ходиш без душа и сърце, пречупен от собственото си отражение по света и ще търсиш нея във всяка друга.
    Ще търсиш момичето, което те обичаше. Но друга като нея няма да има.
    Забравих за напиша, че моята идея е за нещо подобно, но определено твоето е доста въздействащо и успех на конкурса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си