- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дъщеря ми полудява!!!
не е правила секс това не е държанието може да е правила оргия са катерици ама това не е истински секс
Кажи на мъжа си да го издири тоя индивид и да му строши: ръце, крака глава квото види още здраво..
ПРОБЛЕМА РЕШЕЕЕНННН
Дъщеря ти е щастлива, РАДВАЙ СЕ! Защо трябва да се стига до някакви заключения...дъщеря ти е все пак, питай я небрежно какво става как е как е прекарала на лагера...и също така ако е правила секс не бъди толкова скиптично настроена, иска ли, няма как да е спрете, можеш просто да я подкрепиш и да бъдеш до нея, за да не се налага да търсиш съвет от непознати във форуми.
На 12 е малка за секс и би трябвало самата тя да го осъзнава. Но тъй като всичко е възможно ето какво предлагам (като тийнейджърка, чиято майка не знае, че прави секс): Предразположи я да ти има доверие. Започни разговора с това, че забелязваш промяна в поведението и, но го кажи така, сякаш се радваш, че е щастлива. Прояви малко любопитство, но с мярка, не дей да показваш непръязънта си към гаджето й, попитай я съвсем приятелски дали се е случило нещо специално ии т.н. Едиствено тогава би ти казала, когато знае, че няма да срещне неодобрение.А ако нищо не е ставало, значи 6+
Или е прекалено влюбена или просто пораства!Поговорете с нея![]()
Последно редактирано от slava1 : 09-05-2012 на 03:08
Имай доверие на дъщеря си.Според мен е влюбена,но нищо повече..![]()
Сйелото зувйе!
Маме, научи се да пишеш!Умолявам те!
и все пак си мисля,че темата е трол.
Амм не сее тревожии ии аз съм така на лагераа срещнах двама близнации.. бяхаа мноого сладкии! След като се върнах от лагераа имах еднаа гооолямазащотоо си спомнях заа нещата, които преживяхмее заедно.. целувки, прегръдки ии дългите разговории които чесно казано ми липсват!! След времее ми мина. Предполагам, че и наа нея ще и минее! Плюс товаа ти сама каза, че тя е усмихнатаа...вместоо да се чудиш какво ѝ е по - добре се радвай за нея!
"Дъщеря ми полудява" - казва майка,която се допитва в тийнейджърски форум дали собствената й дъщеря на 12 е правила секс и защо по дяволите дъщеря и е щастлива???ЗАЩООО!!!!??
П.С - Тролололололо
"Дъщеря ми полудява" - казва майка,която се допитва в тийнейджърски форум дали собствената й дъщеря на 12 е правила секс и защо по дяволите дъщеря и е щастлива???ЗАЩООО!!!!??
П.С - Тролололололо
Ох добре,че майка ми не знае за тоя сайт,че сигурно редовно щеше да пуска теми и да ви пита какво не ми е наред![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не е правила секс.Просто е влюбена и времето с него ѝ се е отразило много добре.
Мога да ти дам 2 причини да повярваш на тезата ми,че не е правила секс.
Първо:Ако беше правила секс на 12,то тогава би трябвало да ѝ е за пръв път.Така че лично по мое мнение химена ѝ ще се е разкъсал и ще я боли малко или много,така че няма да е кой знае колко щастлива...
Второ:Аз ако бях на нейно място,щях да бъда малко засрамена,защото съм правила секс толкова малка и защото майка ми не е харесвала този,с когото съм го направила.И щях да се опитвам по някакъв начин да се държа както обикновено,за да не разбере майка ми.
Така че се успокой!
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Прати я в лудница това е тежък синдром на първият секс.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал