.
Отговор в тема
Страница 47 от 141 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 3520
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Tiin Виж мнението
    Абе глупости,Сефора има само в София...
    Какво???Нееее...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    глупости

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Момичета, имам мазна кожа с пъпки, понякога са повечко, понякога малко, кожата ми започва да лъщи до няколко часа след като я измия дори и със специален гел за мазна кожа, тази година отивам в ново училище и искам да изглеждам добре и лието ми да изглежда с равномерен тен и матирано до края на учебния ден. Затова сега обмислям да си взема фдт или пудра, но сутрин ще бързам за автобус, така че бих искала да знам кое се нанася по бързо и за колко мин г/д става. Коректор имам, но той явно не е досатъчен, защото дори и с него не ми се прикриват както трябва пъпките и си личи, че съм си слагала. Искам покритието да е естествено, да не си личи, че имам фдт/пудра. Светличка съм. Почти нищо не знам за фдт и пудрите, макар и да прочетох началото на темата, не можах да разбера нищо за пудрите Сумата, която мога да отделя е максимум 10 лв (няколко лева повече няма да са проблем, ако продуктът си струва обаче). А ако не уцеля нюанса? Въобще имам нужда от помощ и ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвети и ми препоръчате продукти (не съм от София, но от тази година ще уча в областен град, така че надявам се все някъде да намеря продуктите. Предварително благодаря!

Град
    Manhattan *

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Момичета, имам мазна кожа с пъпки, понякога са повечко, понякога малко, кожата ми започва да лъщи до няколко часа след като я измия дори и със специален гел за мазна кожа, тази година отивам в ново училище и искам да изглеждам добре и лието ми да изглежда с равномерен тен и матирано до края на учебния ден. Затова сега обмислям да си взема фдт или пудра, но сутрин ще бързам за автобус, така че бих искала да знам кое се нанася по бързо и за колко мин г/д става. Коректор имам, но той явно не е досатъчен, защото дори и с него не ми се прикриват както трябва пъпките и си личи, че съм си слагала. Искам покритието да е естествено, да не си личи, че имам фдт/пудра. Светличка съм. Почти нищо не знам за фдт и пудрите, макар и да прочетох началото на темата, не можах да разбера нищо за пудрите Сумата, която мога да отделя е максимум 10 лв (няколко лева повече няма да са проблем, ако продуктът си струва обаче). А ако не уцеля нюанса? Въобще имам нужда от помощ и ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвети и ми препоръчате продукти (не съм от София, но от тази година ще уча в областен град, така че надявам се все някъде да намеря продуктите. Предварително благодаря!
    Римел Stay Matte- пудрата. 10-11лв, перфектна е, матира идеално, но няма кой знае какво покритие. Ако минеш отдолу с коректор, ще ти се получи. Не мърда цял ден(при мен и приятелките ми, които я ползват), нанася се лесно и е абсолютно незабележима по кожата. Не стои набрашнено, но е важно преди това да хидратираш добре кожата.
    Everything changes, but beauty remains ...

^ Благодаря POLLINA, PullMeCloser. Значи тази на Манхатън мога да да я потърся в Ивис, но тази на Римел къде да я потърся, гледам в сайта на Ивис не продават техни продукти... Btw, какво мислите за матиращия BB крем на Гарниер ?

^ Благодаря POLLINA, PullMeCloser. Значи тази на Манхатън мога да да я потърся в Ивис, но тази на Римел къде да я потърся, гледам в сайта на Ивис не продават техни продукти... Btw, какво мислите за матиращия BB крем на Гарниер ?
    Римел можеш да намериш в DM, козметичните щандове на Пикадили, Beauty zone, Douglas.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    За матиращия ББ крем на Гарниер - много е добро, според мен. Матира добре и прикрива леки зачервявания. Аз лично цяло лято не съм ползвала фон-дьо-тен, а само кремът и пудра. Единственият недостатък, който съм открила, е че консистенцията му е доста водна.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Manhattan *
    PullMeCloser , може ли да те питам за пудрата на Римел как стои на лицето? с какво я нанасяш за да стои добре с четка или с тампончето (което предполагам е вътре) защото на мен повечето пудри ми стоят като брашно на лицето;д но моята кожа е суха,може би не съм за пудра

Момичета, споделете от коя база за грим (за цялото лице) сте доволни най - многo, издържа ли грима ви по-дълго време с нея?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    PullMeCloser , може ли да те питам за пудрата на Римел как стои на лицето? с какво я нанасяш за да стои добре с четка или с тампончето (което предполагам е вътре) защото на мен повечето пудри ми стоят като брашно на лицето;д но моята кожа е суха,може би не съм за пудра
    Когато се нанася с четка изобщо не стои като брашно, даже е много фино и стои естествено.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от eelllee Виж мнението
    Момичета, споделете от коя база за грим (за цялото лице) сте доволни най - многo, издържа ли грима ви по-дълго време с нея?
    Чувала съм много добри отзиви за тези на Gosh.

Първо я нанасях с тампонче и не стоеше набрашнено, после го изгубих и започнах с четка. Вътре няма нито тампонче, нито огледалце, пудрата изглежда буквано така:

http://images.icnetwork.co.uk/upl/bi...-620133321.jpg

Самата пудра не е супер суха, а е някак ...не точно кремообразна, а 'мека'. Аз съм с нормална със склонност към изсушаване кожа, не вярвам да е от това, че ти си със суха. Ако хидратираш добре, не би трябвало да стои като брашно. Пробвай с четка, защото е по-фино, ако имаш намерение да я пробваш изобщо,де.

Град
    Manhattan *
    ами как по точно да е нанеса с четка ,само прахообразна съм слагала с четка:д а и значи да разбирам ,че има добра покривност и е трайна,защото за мен това е най-важно нямах намерение да си взимам пудра,но ми стана интересно,от известно време чета,че доста хора са доволни от нея
    П.С : има ли тестери да я пробвам все пак ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    ами как по точно да е нанеса с четка ,само прахообразна съм слагала с четка:д а и значи да разбирам ,че има добра покривност и е трайна,защото за мен това е най-важно нямах намерение да си взимам пудра,но ми стана интересно,от известно време чета,че доста хора са доволни от нея

Да,в ДМ имаше тестери като гледах последно

Град
    Manhattan *
    добре,мерси ще отида да ги видя

Нанася се най-добре с четка за пудра (с по-голям диаметър) - първо с потупващи движения, а след това леко разнасяш

Не очаквай кой знае каква покривност, съвсем лека е, но за трайността- ужасно трана е, да. Ами...просто 'потъркваш' четката върху пудрата и нанасяш, може леко да я изтупаш.
    Има тестери, да.

Голям фен Аватара на pepa97
    За да не правя нова тема за ФОН ДЮ ТЕН ще попитам тук,ако може да ми помогнете.Значи вчера си купих ФОН ДЮ ТЕН -течен и прочетох във форума,че когато кожата ти е мазна фон дю тена не бива да е течен,а на мен кожата ми е точно мазна заради акнето ,ама не чак толкова,защото ползвам изсушаващ лосион.Купих го заради първият учебен ден ,защото не искам да ми се смеят колко съм нашарена с пъпки.Ще се разтече ли фон дю тена ми ако е много горещо.Пък и съм чувала попринцип ,че е много по-добре да ползваш течен 1.че прикрива ,а сухият не чак толкова.Мерси предварително!
    ПП-чакам мнения по въпроса ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Не е вярно, че течните фон-дьо-тени не стават за мазна кожа. Това е някаква заблуда. Но преди да си вземеш фон-дьо-тена е трябвало да се допиташ дали е подходящ за проблемна, склонна към омазняване кожа. За по-добър ефет, ако е по-тежка формата на акнето ти - използвай и коректор под фон-дьо-тена - слага се локално, само на пъпките.
    Иначе за течния и сухия фон-дьо-тен - това също не е вярно. По-скоро даже е обратното. По-сухите са по-покривни и по-тежки. По-течните, обратно.
    И не, фон-дьо-тенът няма да ти се разтече, спокойно. Ако искаш все пак, ако разполагаш с пудра, можеш да го фиксираш. Но не мисля, че ще е нужно, няма да е такава жега, че да се разтече.
    Последно редактирано от koshtramba : 09-06-2012 на 08:02
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Не е вярно, че течните фон-дьо-тени не стават за мазна кожа. Това е някаква заблуда. Но преди да си вземеш фон-дьо-тена е трябвало да се допиташ дали е подходящ за проблемна, склонна към омазняване кожа. За по-добър ефет, ако е по-тежка формата на акнето ти - използвай и коректор под фон-дьо-тена - слага се локално, само на пъпките.
    Иначе за течния и сухия фон-дьо-тен - това също не е вярно. По-скоро даже е обратното. По-сухите са по-покривни и по-тежки. По-течните, обратно.
    И не, фон-дьо-тенът няма да ти се разтече, спокойно. Ако искаш все пак, ако разполагаш с пудра, можеш да го фиксираш. Но не мисля, че ще е нужно, няма да е такава жега, че да се разтече.
    Благодаря ти !Златна си
    ПП.Не е много от тежката форма на акне,но пак си имам пъпки,а иначе на мен ми казаха вместо коректор ,под ФДТ да слагам нивеа универсал да изчакам 5 мин. и тогава да нанасям ФДТ.. за да не се запушват порите ...

Крем се слага задължително преди всякакъв грим. И коректорът се слага след фон-дьо-тена, за да прикрие това, което той(фон-дьо-тенът) не е успял.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Крем се слага задължително преди всякакъв грим. И коректорът се слага след фон-дьо-тена, за да прикрие това, което той(фон-дьо-тенът) не е успял.
    Ясно.Мерси!

Искам да попитам за пудрата и ружа на орифлейм.кое според вас е по-добре комбинирано с фдт

Аз имам пудрата на Орифлейм. Ето тази - http://gb.oriflame.com/catalog-image...al/22875_1.png
    Честно казано съм доволна от нея. Често си я ползвам и без фон дьо тен отдолу. Учудих се много защото ми беше подарък и реших да я пробвам с мисълта, че ще е пълен боклук. Но се оказа много икономична и ми харесва как стои.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си