.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Unhappy Искам да отслабна

Здравейте, имам един проблем.. от доста време искам да отслабна поне с 8 - 9 килограма, но много обичам да си похапвам Мисълта ми е дали ако почна само на вода и чай без захар ще сваля нещо и дали ще е трайно, защото четох в един сайт че след втория ден ти се забавял метаболизма и не отслабваш :X Също да добавя, че от седмица имам крос-тренажор и въртя всеки ден по 1 час и 20 минути (165 см, 60 килограма)

ем да от болничната храна се отслабва, щото не е мн яка-дано имаш нет там ! ))))))

Започни някоя смислена диета, тоест ограничавай се, но не до безумие . След това направи така нар. ''захранване'', прочети в нета . Освен това има хиляди диети, но ти избери подходящата за теб , тоест не може да търсиш такива от типа ''как да свалим 3 кг за една седмица''. Потърси и ще намериш, после от личен опит ще ти кажа, че се добиват някой навици. Или друга алтернатива е да си похапваш, но да спортуваш, така е дори по-полезно . Успех !

Мега фен Аватара на xoxi
    С гладуване не се отслабва.
    Вместо да започваш с вода и чай, започни с търсене на информация по тази тема.
    В интернет има страшно много видео упражнения + съвети за правилно и здравословно хранене.
    ХРАНЕНЕ.. 3 пъти дневно! С гладуване най-много да си докараш някоя болест.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    ем да от болничната храна се отслабва, щото не е мн яка-дано имаш нет там ! ))))))
    казвай го на майтап, но някои свършват и на друго място .
    Последно редактирано от Izabela97 : 08-29-2012 на 21:43

ко има да разбираш, запътила си се към болницата...

ко има да разбираш, запътила си се към болницата...
    Не съм, защото по цял ден се тъпча с домат, грозде, диня.. все плодове

Е, така де-успех и да пишеш като те настанят ))

я се стегни малко, бре-яж от всички храни без мазгочи сладкиши и теста
    -пилешко млечни глупости, зеленчуци ей такива

Няма нужда да ми го пожелаваш От днес почвам диета и упражнения и ще видя резултата

и започни да правиш разлика между диета и гладуване до смърт. Намери ми ЕДНА диета само на вода и чай и те признавам, във всяка има и месо, и млечен продук, и зеленчук, маааа чупи си главата после ще си си виновна ама късно...

и започни да правиш разлика между диета и гладуване до смърт. Намери ми ЕДНА диета само на вода и чай и те признавам, във всяка има и месо, и млечен продук, и зеленчук, маааа чупи си главата после ще си си виновна ама късно...
    Ами започвам такава, в която всеки ден ядеш различно.. днес само белтъчини, утре си на въглехидрати и т. н.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Демек 90-дневната?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти добре ли си?

Нормални са ти килограмите в момента, започни да ядеш нормални храни.
    Че ако продължаваш така, ще развиеш анорексия. А предполагам, че не искаш, нали?

Ама много си си добре,не слу6аи другите.Няма6 нужда от диети и др. глупости!

Няма6 нужда от отслабване.Съвсем нормална си,и няма6 нужда от диети и др. глупости!!!!

Мисля, че диетата ти е твърде строга за възрастта ти. Освен това 1 час и 20 минути са много за еднотипно упражнение. Прави упражнения за цялото тяло. Както казаха по-горе, има много по-смислени диети, от това да пиеш само чай... Ето ти една, подходяща за тинейджъри: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82 , http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Със гладуване НЕ се отслабва! Можеш да отслабнеш така, но ако искаш после да ти се върнат двойно.Трябват ти хранителен режим и спорт!

Ами диетата не е строга защото много мои приятели я пробваха и имаше видим резултат.. аз просто закусвам с две препечени филийки и един домат с чай После през деня похапвам по мъничко и така Не мисля това за строг режим

potatoesgonnapotatee, разби ме

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ако държиш да са течности , ако изкараш 10 дена на течности ще свалиш .. Имам предвид фрешове , натурални сокове, вода , пасирани супи , мляко . След като ми оперираха сливиците бях само на това и свалих . Другото.което е че с глад не се отслабва, 1во метаболизма се забавя, 2ро ставаш по - лека , да защото сваляш вода и мускулна маса , 3 то с глас стомаха се самоизяжда и ето ти сваляне , 4 то може да получиш куп болести , както и кисти . Идеята е да хапваш често, така метаболизма се забързва , сутрин закусвай мляко с трици , овесени ядки - вкусно и нискокалорично ! Вечерята нека да бъде лека и включи в менюто си средно 2 л вода , вечер забрви да ядеш сладкиши или плодове, ако си почитател на фаст фууд - забрави я! Яж най-късно в 7 ! Не гладувай ! Имай закуска , 2ра закуска , обяд , следобедна закуска и вечеря! Не пий вода по време на хранене , а 40 минути след него и общо взето това е ако си почитател на сладкото го ограничи малко , примерно ако хапваш всеки ден, яж през ден!
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на pepa97
    165 см,60 кг е нормално...аз съм 165 ,52 кг,но не съм се оплаквала

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    165 см,60 кг е нормално...аз съм 165 ,52 кг,но не съм се оплаквала
    8 килограма разлика има, аз поне 54 искам да стана..

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Спортувай
    Може да спазваш някакъв режим на хранене,
    но не и диета
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еми стани 54 щом искаш бе, кой ти пречи ?!

С диети се отслабва временно, ако искаш да отслабнеш за постоянно трябва това да ти стане начин на живот. И спортувай повече, не прави само едно и също всеки ден, понеже организмът ти се нагажда и няма да свалиш нищо, въпреки че според мен и сега си си добре.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си