- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да отслабна
Здравейте, имам един проблем.. от доста време искам да отслабна поне с 8 - 9 килограма, но много обичам да си похапвамМисълта ми е дали ако почна само на вода и чай без захар ще сваля нещо и дали ще е трайно, защото четох в един сайт че след втория ден ти се забавял метаболизма и не отслабваш :X Също да добавя, че от седмица имам крос-тренажор и въртя всеки ден по 1 час и 20 минути
(165 см, 60 килограма)
ем да от болничната храна се отслабва, щото не е мн яка-дано имаш нет там !))))))
Започни някоя смислена диета, тоест ограничавай се, но не до безумие. След това направи така нар. ''захранване'', прочети в нета . Освен това има хиляди диети, но ти избери подходящата за теб , тоест не може да търсиш такива от типа ''как да свалим 3 кг за една седмица''. Потърси и ще намериш, после от личен опит ще ти кажа, че се добиват някой навици. Или друга алтернатива е да си похапваш, но да спортуваш, така е дори по-полезно . Успех !
С гладуване не се отслабва.
Вместо да започваш с вода и чай, започни с търсене на информация по тази тема.
В интернет има страшно много видео упражнения + съвети за правилно и здравословно хранене.
ХРАНЕНЕ.. 3 пъти дневно! С гладуване най-много да си докараш някоя болест.
И спря да се върти за миг земята..
Е, така де-успех и да пишеш като те настанят))
я се стегни малко, бре-яж от всички храни без мазгочи сладкиши и теста
-пилешко млечни глупости, зеленчуци ей такива
Няма нужда да ми го пожелавашОт днес почвам диета и упражнения и ще видя резултата
и започни да правиш разлика между диета и гладуване до смърт. Намери ми ЕДНА диета само на вода и чай и те признавам, във всяка има и месо, и млечен продук, и зеленчук, маааа чупи си главата после ще си си виновна ама късно...
Демек 90-дневната?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти добре ли си?
Нормални са ти килограмите в момента, започни да ядеш нормални храни.
Че ако продължаваш така, ще развиеш анорексия. А предполагам, че не искаш, нали?
Ама много си си добре,не слу6аи другите.Няма6 нужда от диети и др. глупости!
Няма6 нужда от отслабване.Съвсем нормална си,и няма6 нужда от диети и др. глупости!!!!
Мисля, че диетата ти е твърде строга за възрастта ти. Освен това 1 час и 20 минути са много за еднотипно упражнение. Прави упражнения за цялото тяло. Както казаха по-горе, има много по-смислени диети, от това да пиеш само чай... Ето ти една, подходяща за тинейджъри: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82 , http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Със гладуване НЕ се отслабва! Можеш да отслабнеш така, но ако искаш после да ти се върнат двойно.Трябват ти хранителен режим и спорт!![]()
Ами диетата не е строга защото много мои приятели я пробваха и имаше видим резултат.. аз просто закусвам с две препечени филийки и един домат с чайПосле през деня похапвам по мъничко и така
Не мисля това за строг режим
![]()
Ако държиш да са течности , ако изкараш 10 дена на течности ще свалиш .. Имам предвид фрешове , натурални сокове, вода , пасирани супи , мляко . След като ми оперираха сливиците бях само на това и свалих . Другото.което е че с глад не се отслабва, 1во метаболизма се забавя, 2ро ставаш по - лека , да защото сваляш вода и мускулна маса , 3 то с глас стомаха се самоизяжда и ето ти сваляне , 4 то може да получиш куп болести , както и кисти . Идеята е да хапваш често, така метаболизма се забързва , сутрин закусвай мляко с трици , овесени ядки - вкусно и нискокалорично ! Вечерята нека да бъде лека и включи в менюто си средно 2 л вода , вечер забрви да ядеш сладкиши или плодове, ако си почитател на фаст фууд - забрави я! Яж най-късно в 7 ! Не гладувай ! Имай закуска , 2ра закуска , обяд , следобедна закуска и вечеря! Не пий вода по време на хранене , а 40 минути след негои общо взето това е ако си почитател на сладкото го ограничи малко , примерно ако хапваш всеки ден, яж през ден!
ла-ла-ла
165 см,60 кг е нормално...аз съм 165 ,52 кг,но не съм се оплаквала![]()
Спортувай
Може да спазваш някакъв режим на хранене,
но не и диета
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
С диети се отслабва временно, ако искаш да отслабнеш за постоянно трябва това да ти стане начин на живот. И спортувай повече, не прави само едно и също всеки ден, понеже организмът ти се нагажда и няма да свалиш нищо, въпреки че според мен и сега си си добре.