.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Аз попринцъп съм добро дете ;д смисъл никога не съм правила нещо което да ги накара да загубят доверивто си в мен! И не знам защо все още ме мислят за малкото момиченце .... не казвам че съм голяма но мога да се грижа за себе си ...................

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от pll Виж мнението
    Аз попринцъп съм добро дете ;д смисъл никога не съм правила нещо което да ги накара да загубят доверивто си в мен! И не знам защо все още ме мислят за малкото момиченце .... не казвам че съм голяма но мога да се грижа за себе си ...................
    Хм...как да ти го кажа? Правописа ти куца... И доверието се гради супер много време,особено в тези тийн години.След като не разбираш защо не те пускат,значи не си достатъчно узряла ,за да седиш до по-късно навън.
    А смешното е че явно не знаеш,че по закон непълнолетните имат право да са навън до 22:00 . Кофти....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от pll Виж мнението
    И аз така си мислех на 16. Мама ми казваше "аз доверие на теб ти имам, но на другите нямам". Сега няма да го схванеш и ще продължиш да се тръшкаш, но след някоя годинка ще си благодарна на родителите си.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си