.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Помогнете ми не знам какво да правя с него..

Здравейте аз съм Криси и съм на 13 искам да споделя с вас че от няколко седмици се зарибявам с едно момче.Той започва да се държи все по добре и започва все повече да ме зарибява.Ако ми предложи аз много искам да приема но нито съм се целувала вътрешно нито нищо..И също много се чудя когато тръгнем и на другия ден излезем как да се държа с него какво да правя да го целуна ли от първия ден или да изчакам аз ли да го целуна или да почакам той мен.Също много ме е страх за първата ми целувка аз съм много притеснителна и много срамежлива той държи на сериозна връзка а аз незнам как да се държа какво да правя МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
    Последно редактирано от Krisito11 : 09-08-2012 на 00:42

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не си се целувала вътрешно?

Да на 13 съм

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Krisito11 Виж мнението
    Ако ми предложи аз много искам да приема но нито съм се целувала вътрешно нито нищо...
    Обясни ми как разбираш " целувала вътрешно" и как аз да го разбирам?

По темата: Целуни го външно.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^xaxax
    За първи път срещам това понятие "целувка вътрешно" ,би ли могла да поясниш ?Като за начало кажи той на колко е ,за да преценим колко години е разликата ви.Защото освен ,че си на 13 ами и не можеш да се изразяваш,но то какво да очаквам.
    Нещата ще станат от самосебе си ,ако той направи първата крачка ще е добре,предвид неопитноста ти.Всеки е имал първата си целувка,никой не се е родил научен ,не е и такава философия.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Ако стане - стане. Ако не - здраве да е. Не се притеснявай (знам, че няма да ме послушаш) за тая първа целувка, обикновено се получава нелепо, но после вече всичко си идва на мястото :Д. Ако си толкова притеснена просто изчакай той да се наведе към теб и те тогава целувай.

Сериозна връзка на 13 години? По-скоро сериозен намек.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Ако си несигурна, изчакай той да те целуне. А за самата целувка не се притеснявай, изобщо не е трудно. Ето тук има малко съвети за начинаещи: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BD%D0%B5 http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%BE
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не че нещо,но само аз ли не харесвам думата зарибявам? Как така някой ще ме зарибява? Май съм стара....

На 13 си и се притесняваш,че не можеш да го целуваш вътрешно, а той пък те познава от седмици и иска сериозна връзка? Седете мирни, деца. Всички сме имали притеснения,че не можем да се целуваме,никой не се е родил научен. Няма да се научиш като ние ти обясним как вътрешно да си разходиш езика из гърлото му-практика му е майката.
    П.С. Очаквам скоро темата "Не знам как да правя секс вътрешно"

Мега фен Аватара на draid
    ^ Представих си как е застанал на брега и мята кюспе в язовира, пък гладните шарани лапат ли лапат....

Под вътрешно целуване да нямаш в предвид с език ?

Супер фен Аватара на Me4encety
    facepalm

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Много ясно,че има предвид с език
    На 13 и с първа връзка няма как и да знаеш какво да правиш.Щом толкова се притесняваш,нека той да те целуне първи,и без това се води,че е наша работа И да-след като тръгнете вече можеш да го целуваш когато си поискаш
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Много ясно,че има предвид с език
    На 13 и с първа връзка няма как и да знаеш какво да правиш.Щом толкова се притесняваш,нека той да те целуне първи,и без това се води,че е наша работа И да-след като тръгнете вече можеш да го целуваш когато си поискаш
    Знам ли, детското въображение е без граници.

Сериозна връзка на 13? Амм, нещо не вярвам,че ще стане.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    С какво те зарибява? С бял червей ли?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ^ Представих си как е застанал на брега и мята кюспе в язовира, пък гладните шарани лапат ли лапат....
    ахах момчета, обърнахте темата на риболовна

момиченце, малка ми се гледаш още за връзка. Ама ако толкова държиш, по-горе са ти дали съвети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си