- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложение за брак
Знам, че трябва и изпадам в тих ужас от идеята.![]()
Калпазанке, не съм риба. Абсолютно нищо рибешко няма в мен, като изключим слънчевия знак преобладават Везните и един Скорпион за асцедент. Това не ми пречи да ме гони грандомания и да искам истинска, огромна, хубава сватба при все, че мразя показността във всичките й форми. "Леко" съм суеверна и си мисля от една страна, че с една суперпоказна сватба направо си прося да ми се прецака брака един ден, от друга страна, самата идея, че съм се решила на брак е достатъчно смела, че да си позволя да се поглезя докрай.
И все пак, ако продължаваме да говорим теоретично, навярно ако съберем достатъчно пари ще предпочета да отидем на някое хубаво, екзотично място, вместо да ги дадем за ядене и пиене.
ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.
Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.
Последно редактирано от NambyPamby : 09-08-2012 на 14:51
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last