.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Знам, че трябва и изпадам в тих ужас от идеята.
    Калпазанке, не съм риба. Абсолютно нищо рибешко няма в мен, като изключим слънчевия знак преобладават Везните и един Скорпион за асцедент. Това не ми пречи да ме гони грандомания и да искам истинска, огромна, хубава сватба при все, че мразя показността във всичките й форми. "Леко" съм суеверна и си мисля от една страна, че с една суперпоказна сватба направо си прося да ми се прецака брака един ден, от друга страна, самата идея, че съм се решила на брак е достатъчно смела, че да си позволя да се поглезя докрай.
    И все пак, ако продължаваме да говорим теоретично, навярно ако съберем достатъчно пари ще предпочета да отидем на някое хубаво, екзотично място, вместо да ги дадем за ядене и пиене.
    ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.

Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.
    Последно редактирано от NambyPamby : 09-08-2012 на 14:51

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.
    Само аз ли мисля, че това е малко, дори много тъпичко и леко обидно към човека, с който ще започнеш нов и прекрасен живот?
    Пък и е супер сладко да се водите 'семейство еди кое си', а не да има някви тиренца, бля..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.
    Какво искаш да разкажа по-точно?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Какво искаш да разкажа по-точно?
    Как си се почувствала като си го видяла за пръв път :3

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Как си се почувствала като си го видяла за пръв път :3

Ами как... ние си бяхме писали месеци наред преди това. И, знам ли, нещата просто... си дойдоха по местата.
    Той е там, той е истински И си е мой
    Не помня подробности, беше преди почти 10 години... съжалявам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си