- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемът е голям, така не се живее!
Да бе човек така си е, но ако сега не стане, след 2-3 години може да се появи друга и пак ще е същата работа,просто самочувствието ми ще се срина.Преди малко бях да си тичам на вънка, по едно време полудях и тичах с всичка сила накрая не можех да с по дъх, но пак тичах, не знам вече, но сега ми е времето да живея, а не ставаа, ако не сега когаа?
Дори не ми се учи за ликвидационните изпити, нямам желание вече, питам се за какво, да стана инжинер, да получавам висока заплата и да си живуркам сам,не става.Иначе по принцип ако се стегна уча си както трябва но това лято точно когато бяха редовните изпити се отчаях като гледам моите колеги с приятелки а аз чикиджията.....бахти и живота скапан, по някой път просто бягам от ярост, просто искам да избия на някаде ядат си.....яд ли , полудявам ли, не знам, а тя си е още на линия в скайпа, чете си някаква книга а аз се чудя какво да правя
Последно редактирано от fifa_253 : 09-08-2012 на 18:18
Да, сигурно ще си намеря като дърт ерген някоя разведена отчаяна от живота, като стана на 40.Аз не казвам че с това момиче което харесвам искам да прекарам остатъка от живота си, защото все от някъде трябва да се почне,просто искам да пробвам какво е да си с друг човек,да имаш приятелка.Хората на моята възраст вече си търсят сериозни приятелки а аз дори не мога да започна връзка, пък да видя как стават нещата,пък знае ли човек дали с първата или с 20 ще нацелиш![]()
Последно редактирано от fifa_253 : 09-08-2012 на 18:23
Еми мога ти кажа, че не си само ти в това шибано положение. Ако тва може да успокои някого. Фактът, че сега нямаш момиче не трябва ти пречи на другите работи като ученето например. И аз си нямам приятелка и на мен ми беше кофти по време на изпитите, но си сегнах на гъза, постарах се и общо взето ги взех всички от раз, бачках си лятото и сега релаксирам. Т.е. искам да ти кажа, че като мислиш за това само си създаваш повече проблеми в живота.
Но все пак кофти е да отидеш на дискотека и колегите там с приятелките или колежките с приятелите и ти като някъв мармот си гризеш дървото. За тва и от доста време не съм ходил на клубове .
Алкохол му е майката. И аз не вярвах, но действа. Още първият път когато опитах тая комбинация (алкохол + момиче) имаше резултат. НИКОГА НЕ ОТИВАЙ НА БАР ТРЕЗВЕН. АБСОЛЮТНО НИКОГА.
Аз по принцип говора, а не точно за тая мацка. Да не пуши ... добре, но да не пие ... ЕБИ Я В ГЪЗА !
До автора на темата, писах ти на искрено и лично.![]()
Така като гледам даже си много свестен !! Много добре си постъпил от една страна на морето,защото ако беше друг... и да има и да няма гадже, нямаше да му пука, ти просто си мислил че има и нищо не си сторил, което е хубаво ! От деруга страна тя го е приела като КАТЕГОРИЧНО НЕ от твоя страна.. за нещо общо с нея! Не се колебай и поговори с нея,обясни и ,че не си знаел,че е необвързана и че не си такъв човек да гледаш "чуждото" .. но че си копнял за нея, имал си желание да я докоснеш и целунеш и че искаш да сте заедно.. давай,защото птичето веднъж каца на рамото !
Еми, кажи речи съм си свестен, пък и не съм такъв тип човек, че да и пускам ръце или нещо друго, просто даже да имах опит вече нямаше да и пусна ръка или да и направя сексуален намек.Иначе мисията претърпя корабокрушение, пиша и по скайпа, а тя ми отговаря с едно изречение и повече не ми пише, а е на линия и във фейсбоок.Не знам, вече се опитвам да мисля за друго, но мисълта, че доста време още няма да имам приятелка ме убива, смазва ме и ми прави самочувствието и мъжествеността на пухи-прах.Гледам сега в някой сайт за запознанства , ми то братче на някое момиче вече са се прекачили по 300 мъжаги, аз какъв шанс имам, като се има предвид че не впечатлявам с кой знае какъв външен вид,от главата на долу съм добре, имам развита мускулатура и коремни плочки,но в главата съм малко като пришалеца(мое мнение) и освен да вървя гол по шорти с кашон на главата![]()
Последно редактирано от fifa_253 : 09-09-2012 на 12:47
Който иска може да му пратя снимка и да му покажа че наистина съм ритнат в главата![]()
izliza li ti se na nqkade
[15:55:23] 4e 6te poludeq v nas ve4e
[15:55:25] dva dena
[15:55:28]
[15:58:05] ами може
Приеееееееееееее аз съм на ход, майко 6те се грамна...
Ами просто е,не живей!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Много нависоко си се прицелил. Ти наистина няма какво да й предложиш. Момичето явно е доста красиво (щом през цялото море ти е било лошо от недостиг на кръв в горната глава), а пък и си като ритната в главата (по последни твои думи), а предполагам не си и фрашкан с валута. В случай като твоя просто слез на земята и се упражнявай с по-семпли момичета докато не добиеш някакъв опит. После ходи да гониш истински мацки. Щом тя излиза от сериозна връзка, най-малкото явно си пада по момчета с опит, такива каквито нещо ще и предложат, а няма да ги учи тепърва как да стават от момчета мъже. В това е и основният ти проблем, още си момче. (Даже никът ти предполага, че цъкаш некфи фифи-мифи на компа, което не е особено впечатляващо хоби, за което да отвориш тема за разговор с момиче.)
Просто започни с по-реалистични мишени. По-нататък ще имаш самочувствие за такива като това момиче. Силните ти години ще дойдат скоро, но не веднага.
Едит .. закъсняла съм с "компетентните" акъли ;д
Късмет : )
Последно редактирано от m0n4yyy : 09-09-2012 на 14:22
Опитай и каквото стане ...Да има шанс било то и минимален .
Може момичето да не иска нищо повече от приятелство..Поне така го виждам аз.
Но опитай - от опит глава не боли,
Кво се случи майна ? Ремонтира ли мацката ?
Интересно ми е как са се развили нещата,информирай ни . : )
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Докато, все още имаш един малък шанс - пробвай. Стига си хленчил по форуми и си се затварял в себе си - любовта няма да дойде и да почука на вратата ти. Да, всичко се случва, когато най - малко го очакваш, но нищо няма да се случи от нищото, без да си положиш поне едни минимални усилия за това.