.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    radinio

Застреляй се
    Сънчо свършва в 8, гледай го и си лягай

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от radinio
    radinio

Застреляй се
    Сънчо свършва в 8, гледай го и си лягай
    Ти к'во правиш тука? От кога дават на дечицата интернет в детската градина???

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Синко ти какво правиш тук, майка ти не ти ли прочете приказката за лека нощ?

Град
    In another dimension

Хахах, аз ако ти бях син, щях да се самоубия бе, пишлегар.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Хората са казали: Когато един глупак открие,че е глупак,той вече не е глупак!

Пожелавам ти час по скоро да откриеш глупака в теб,за да не се излагаш с ниската си култура и да не ти се смеят другите

Град
    In another dimension
    Хората са казали: Когато един глупак открие,че е глупак,той вече не е глупак!

Пожелавам ти час по скоро да откриеш глупака в теб,за да не се излагаш с ниската си култура и да не ти се смеят другите
    Ирония..

Хайде успех с търсенето!

Цитирай Първоначално написано от [b
    radinio[/b]]Ти к'во правиш тука? От кога дават на дечицата интернет в детската градина???

Ей radinio само аз и майка ти знаем кой е баща ти
    Е к'во, аре жусниме де!

Ей radinio само аз и майка ти знаем кой е баща ти
    Егати мъдрата мисъл,направо ти казвам Айнщайн пасти да яде пред тебе,недей толко да разсъждаваш,че ще те заболи главата

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Малко си е гнусно. Ако обаче момчето няма нищо против - NO PROBLEMS.

Предишният ти път като сте го правили докато си била неразположена, ако са били отминали вече няколко дни нормално да не тече както по-принцип.

Абе нямате проблеми.

Беше точно на 2рия ден, когато тече по най-много, апък не се оцапахме изобщо.. не, че се оплаквам де
    Еми тогава взимате предпазни мерки (в случая по мое лично мнение презерватива тук е идеален и заради менструацията) и си правите кефа!

Щом приятелят ти няма проблем с това, още по-добре пък и за теб.

Повече от фен
    ААААААА отврат !

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaIsladka
    Много сте зле,честно.Не мога да разбера какво толкова ви пречеше да изчакате още няклко дни.Това е най-отвратителното нещо...ужас.
    Мерси за мнението. Ако ти обясня как стоят нещата, няма да мислиш така. Но нямам намерение да го правя. Защото АЗ решавам какво и кога да правя и изобщо не ме интересува, че ТИ не го разбираш.
    Еее к'во толкова я хукате просто клиента...сори пича е бил на зор
    Ей хораа няма да се оправите и това си му е.
    The time's for sobieski

Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    ААААААА отврат !
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Правила съм, но зависи от настроението ми. Приятелят ми няма нищо против, стига и аз да искам, правим. Секс под душа
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Леле защо нападате всеки с отицателен коментар?Нали за това е форум всеки да споделя мнението си било то положително или не.....

Ми да и всеки си подкрепя мнението, никой никого не напада ..

Голям фен Аватара на skuck
    Харесва ми. Имам чувството, че по време на цикъл е по-топла там... освен това е и доста "смазано" което е +
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Здравейте, искам да попитам тези, които са нясно с нещата и имат опит с такова нещо ,което ще опиша.
    С приятеля ми преди седмциа правихме секс без презерватив докато бях в цикъл, преди ден два той се оплака, че има някакво течение. Въобще не съм наясно какво е това нещо, опасно ли е? На мен нищо ми няма все още. По принцип и двамата сме здрави скоро сме си правили профилактични прегледи. Възможно ли е тази инфекция да е предизвикана от кръвта (четох че по време на цикъл в тази кръв която се изхвърля имало някакви бактерии). Също така възможно ли е само той да е инфектиран и това нещо лекува ли се бързо. И двамата ще ходим на лекар другата седмица, ама искам да знам повече неща предварително, че ще се побъркам. Мерси!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от d6666 Виж мнението
    Здравейте, искам да попитам тези, които са нясно с нещата и имат опит с такова нещо ,което ще опиша.
    С приятеля ми преди седмциа правихме секс без презерватив докато бях в цикъл, преди ден два той се оплака, че има някакво течение. Въобще не съм наясно какво е това нещо, опасно ли е? На мен нищо ми няма все още. По принцип и двамата сме здрави скоро сме си правили профилактични прегледи. Възможно ли е тази инфекция да е предизвикана от кръвта (четох че по време на цикъл в тази кръв която се изхвърля имало някакви бактерии). Също така възможно ли е само той да е инфектиран и това нещо лекува ли се бързо. И двамата ще ходим на лекар другата седмица, ама искам да знам повече неща предварително, че ще се побъркам. Мерси!
    Принципно е възможно да е от кръвта. Но може и да е нещо друго, което просто да е съвпаднало с тази случка.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    Ти си смешна.
    Къде ги видя тези 15-17 години? Аз съм на 19, тя на 20, 3 месеца ни е разликата. Опааа, до тука ти беше теорията за тровенето на организми в ранна възраст..

Още нещо - точно противозачатъчните, освен, че предпазват, също така след първия месец регулират цикъла и го правят доста по-точен като дни..

Това, че не сме гнусливи един от друг, а предпочитаме да се наслаждаваме на секса, не значи, че сме "загорели" или "ограничени" - ти си ограничената, защото се опитваш да набиеш собственото си мнение на другите, и в момента, в който не стане, ти превърташ и почваш да храниш хората.. Инфекции или не (множествено число - й го няма), до сега не сме имали Никакви проблеми, при положение, че го правим без презерватив. Така че си затвори кифленската устичка, която си повтаря само заучени фрази, имитиращи собствено мнение и ходи да гледаш Cartoon Network.

Тука изказа няколко глупости. И на 20, противозачатъчните не са полезно, поради простата причина че са хормони. Ако вече ги взема по друга причина, то тогава е оправдано, в противен случай не мисля.

Правенето на секс в тези дни може да довлече някоя инфекция и това че сега не ви се е случвало, не значи че е 100% безопасно, може да се обърнете към медицинските лица във форума за да се изкажат.

Като цяло всеки си решава сам за себе си и прави каквото и както му харесва. Хайде със здраве.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мързеше ме да чета цялата форумна драма , за това направо на въпроса.

Ако и 2-мата са съгласни и момчето не го е гнус , не смятам че има някакъв проблем
    Аз БЯХ адски много наплашен и погнусен , и си мислех какво ли не работи , че ще има тонове кръв , и ще оцапаме на всякъде , а и първия и следващите пъти , нямаше нито капка (странно , но факт)
    Винаги с презерватив , защото риска от инфекции и за 2-мата е доста голям , все пак кръвта е МРЪСНА , (не искам спор , това е доказано!)
    Чувал съм , че някой жени , даже обожават да се праскат по време на цикъл
    За всеки е индивидуално , ако на теб ти харесва и на твоя/та момък/мома не му пречи , давай смело!

Ае с здраве
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Град
    <3
    ужасТ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Принципно е възможно да е от кръвта. Но може и да е нещо друго, което просто да е съвпаднало с тази случка.
    ако е някаква по-сериозна болест симптомите не се ли появяват след по-голям период от време, смисъл 5 дена не са ли малко да има някакви симптоми

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от d6666 Виж мнението
    ако е някаква по-сериозна болест симптомите не се ли появяват след по-голям период от време, смисъл 5 дена не са ли малко да има някакви симптоми
    Периода в които една болест или инфекция си проличава е различен за всяка. Като исдете на лекар, ще ви кажат със сигурност на какво се дължи състоянието му, и дали ти си "виновна" за него.

По темата: Правим го и когато съм в менструация и за нито един от двама ни, това не е проблем. Слагаме една хавлия под нас за всеки случай и сме готови ( в повечето случай хавлията остава чиста ). А и точно в тоя период вагината е по чувствителна, следователно и удоволствието за мен е по-голямо. Първо бяхме решили като съм в тоя период само със, ама като свикнеш без и ... после ти идва нанагорно, та затова разкарахме гумите дори и в тези дни.
    Последно редактирано от DragonLady : 09-09-2012 на 14:17

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Периода в които една болест или инфекция си проличава е различен за всяка. Като исдете на лекар, ще ви кажат със сигурност на какво се дължи състоянието му, и дали ти си "виновна" за него.
    мерси, дано да не се окаже сериозно

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Не е желателно, защото вероятността за инфекция при момичето нараства многократно, също така от тласъците има вероятност мръсната кръв да се връща назад...като цяло не е особено красива гледката, единственото предимство е, че е по-малко вероятно да забременее момичето и че хормоните бошуват и е 2но по-голямо желанието за секс. Правила съм секс по време на цикъл, но нямаше почти никаква кръв. Като цяло ако имате огромно желание и не може да чакате, ако момчето е с презерватив, няма нищо фрапиращо...
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си