- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
Ти к'во правиш тука? От кога дават на дечицата интернет в детската градина???
Синко ти какво правиш тук, майка ти не ти ли прочете приказката за лека нощ?
Хората са казали: Когато един глупак открие,че е глупак,той вече не е глупак!Хахах, аз ако ти бях син, щях да се самоубия бе, пишлегар.
Пожелавам ти час по скоро да откриеш глупака в теб,за да не се излагаш с ниската си култура и да не ти се смеят другите![]()
Ей radinio само аз и майка ти знаем кой е баща тиПървоначално написано от [b
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
Егати мъдрата мисъл,направо ти казвам Айнщайн пасти да яде пред тебе,недей толко да разсъждаваш,че ще те заболи главатаЕй radinio само аз и майка ти знаем кой е баща ти![]()
Еми тогава взимате предпазни мерки (в случая по мое лично мнение презерватива тук е идеален и заради менструацията) и си правите кефа!Първоначално написано от buzzzz
Щом приятелят ти няма проблем с това, още по-добре пък и за теб.![]()
ААААААА отврат !![]()
Еее к'во толкова я хукате просто клиента...сори пича е бил на зорПървоначално написано от buzzzz
![]()
Ей хораа няма да се оправите и това си му е.
The time's for sobieski
Първоначално написано от bybit0o0
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Правила съм, но зависи от настроението ми. Приятелят ми няма нищо против, стига и аз да искам, правим. Секс под душа![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Леле защо нападате всеки с отицателен коментар?Нали за това е форум всеки да споделя мнението си било то положително или не.....
Харесва ми. Имам чувството, че по време на цикъл е по-топла там... освен това е и доста "смазано" което е +
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Здравейте, искам да попитам тези, които са нясно с нещата и имат опит с такова нещо ,което ще опиша.
С приятеля ми преди седмциа правихме секс без презерватив докато бях в цикъл, преди ден два той се оплака, че има някакво течение. Въобще не съм наясно какво е това нещо, опасно ли е? На мен нищо ми няма все още. По принцип и двамата сме здрави скоро сме си правили профилактични прегледи. Възможно ли е тази инфекция да е предизвикана от кръвта (четох че по време на цикъл в тази кръв която се изхвърля имало някакви бактерии). Също така възможно ли е само той да е инфектиран и това нещо лекува ли се бързо. И двамата ще ходим на лекар другата седмица, ама искам да знам повече неща предварително, че ще се побъркам. Мерси!
Тука изказа няколко глупости. И на 20, противозачатъчните не са полезно, поради простата причина че са хормони. Ако вече ги взема по друга причина, то тогава е оправдано, в противен случай не мисля.
Правенето на секс в тези дни може да довлече някоя инфекция и това че сега не ви се е случвало, не значи че е 100% безопасно, може да се обърнете към медицинските лица във форума за да се изкажат.
Като цяло всеки си решава сам за себе си и прави каквото и както му харесва. Хайде със здраве.
Мързеше ме да чета цялата форумна драма , за това направо на въпроса.
Ако и 2-мата са съгласни и момчето не го е гнус , не смятам че има някакъв проблем
Аз БЯХ адски много наплашен и погнусен , и си мислех какво ли не работи , че ще има тонове кръв , и ще оцапаме на всякъде , а и първия и следващите пъти , нямаше нито капка(странно , но факт)
Винаги с презерватив , защото риска от инфекции и за 2-мата е доста голям , все пак кръвта е МРЪСНА , (не искам спор , това е доказано!)
Чувал съм , че някой жени , даже обожават да се праскат по време на цикъл
За всеки е индивидуално , ако на теб ти харесва и на твоя/та момък/мома не му пречи , давай смело!
Ае с здраве![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ужасТ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Периода в които една болест или инфекция си проличава е различен за всяка. Като исдете на лекар, ще ви кажат със сигурност на какво се дължи състоянието му, и дали ти си "виновна" за него.
По темата: Правим го и когато съм в менструация и за нито един от двама ни, това не е проблем. Слагаме една хавлия под нас за всеки случай и сме готови ( в повечето случай хавлията остава чиста ). А и точно в тоя период вагината е по чувствителна, следователно и удоволствието за мен е по-голямо. Първо бяхме решили като съм в тоя период само със, ама като свикнеш без и ... после ти идва нанагорно, та затова разкарахме гумите дори и в тези дни.
Последно редактирано от DragonLady : 09-09-2012 на 14:17
Не е желателно, защото вероятността за инфекция при момичето нараства многократно, също така от тласъците има вероятност мръсната кръв да се връща назад...като цяло не е особено красива гледката, единственото предимство е, че е по-малко вероятно да забременее момичето и че хормоните бошуват и е 2но по-голямо желанието за секс. Правила съм секс по време на цикъл, но нямаше почти никаква кръв. Като цяло ако имате огромно желание и не може да чакате, ако момчето е с презерватив, няма нищо фрапиращо...
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!