- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пуснете си БТВ
И какво е общото? А Насила ли ти зашиват раницата на Азис на гърба и насила ли ти пълнят чантата с тетрадки на Камелия ? И, ако на тетрадката ти е Ботев ще има ли някаква разлика ? И Айнщайн да ти е на тетрадката пак ще е същата работа.
Ама кво ли се обяснявам, той PinkiSkinheda си го каза "сега вместо да разсъждаваме над реални проблеми си говорим за тетрадки"..
Български народ = стадо овце. Повече няма кво да кажа. Съгласявайте се с тия всичките манипулации, съгласявайте се. Въобразявайте си, че това е нещо нормално.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не ми харесват твоите коментари в тази тема. Сякаш се превръщаш в част от проблема. Смятам, че в момента ако проблема е вестник с голям шрифт, ти играеш ролята на лупа. А всички тук виждаме прекрасно и без подобни средства. Преди няколко коментара не се аргументирах, но може би нямаше и нужда, защото лупата не е създадена да вижда надалеч.
Последно редактирано от Uzerneim : 09-09-2012 на 17:46
абе пуснете си сега бтв - то да гледате Вчера - много хубав български филм, за който не го е гледал![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Хубаво, че дават "Вчера" поне![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
"Патриотическите теми",за които говореше Насето
защо да е патриотична... говорим за простотията на младежите - това си е за тази възрастова категотия. Относно филмът - хубав е. Освен това откога това да се обича родното, е лошо и е приоритет на пенсионерите...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
и какво лошо...![]()
А ти не се ли интересуваш какво се случва в държавата? Или си от стадото овце дет не ги ебе? Или по-скоро дето ги ебе, ама си траят.
След време искаш ли децата ти в училище да блъскат кючеци по чиновете в часа?
Абе кво ли и аз се силя, няа значение вече.
ПП: Относно филма 'Вчера'. Не за пръв път го дават по босфор тв.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хъмм, а по-добре ли е да си от стадото дето не разбира и само плямпа и си мисли, че прави добро? Кой може да ти застане срещу куп изпростели хора и да постигне нещо? Не е като да няма такива хора, които да се опитват да променят нещо, ама да няма кой да ги чуе. По-добре да не те ебе и да не се интересуваш отколкото да си докарваш излишни нерви за неща, дето така или иначе няма да се променят. Никой ли не разбра, че тая чалга и простотия няма кой да я спре? Народът и се кефи лиже задника на Азис и т'ва е.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "