.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122

Тема: ЛУД!!!!

Цитирай Първоначално написано от alexchyyyyy Виж мнението
    АКО се върне.. Гаджето ти вика аверчетата му, хващат го в гръб стил "Буеса".. 1 тупаник.. връзват го, качват го в колата и го оставят пред лудницата.. Тия от лудницата като го видят какъв е ще го приберат веднага..
    ЧУДЕСНА ИДЕЯ!!!

Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Вземи си AK47.
    И тази идея си я бива. Много хубаво оръжие. Аз лично съм много доволен от моя. Лесно се чисти и не засича. А M4 A1 много лесно се разваля, иска постоянно да я чистиш и така... Зимай AK-47. Няма да съжаляваш.

Вече имам разрешително за пистолет и пистолет естествено гледам да го правя по законния начин вече за да не ми лепнат досие...поне вече знам че ще има с какво да защитя гаджето ми освен с бой.

PS: За тези които си задават въпроса : Какво ще направиш с този пистолет,ако го застреляш ще те осъдят теб..знам че е така но мисля че това е по-добрия вариант.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Аз пък ще кажа , стреляй в краката
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Аз пък ще кажа , стреляй в краката
    Добра идея..все пак добре че бяха колегите (няма да споменавам фирмата) защото иначе никога нямаше да взема разрешително

Мега фен
    ^предел на неизбежната самоотбрана се нарича и ако простреляш някого в краката директно отиваш в затвора.
    Причината е проста - имаш право да стреляш единствено и само ако живота ти / този на някой друг / е в пряка опасност И няма как да избегнеш употребата на огнестрелно оръжие (сиреч да избягаш и т.н.). Иначе казано - ако изстрел в крака е достатъчен => не е било необходимо да се стреля изобщо, тъй като единствената ситуация, в която Е необходимо е онази, в която се налага да убиеш нападателя.
    Та ако ще стреляш - по-добре се цели в торса и кажи, че си нямал друг избор.

бтв същото важи и за спрейове, палки, ножове, шокове и т.н. При тях даже е по-зле положението, освен ако не сте нападнати в закрито помещение, тъй като са за близка употреба и е някак ясно, че сте имали възможност да побегнете, но сте предпочели да нараните нападателя.

Бг законодателство, к'во да се прави.

----

Просто малко инфо, тъй като доста неадекватни неща гледам са се изписали.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^предел на неизбежната самоотбрана се нарича и ако простреляш някого в краката директно отиваш в затвора.
    Причината е проста - имаш право да стреляш единствено и само ако живота ти / този на някой друг / е в пряка опасност И няма как да избегнеш употребата на огнестрелно оръжие (сиреч да избягаш и т.н.). Иначе казано - ако изстрел в крака е достатъчен => не е било необходимо да се стреля изобщо, тъй като единствената ситуация, в която Е необходимо е онази, в която се налага да убиеш нападателя.
    Та ако ще стреляш - по-добре се цели в торса и кажи, че си нямал друг избор.

бтв същото важи и за спрейове, палки, ножове, шокове и т.н. При тях даже е по-зле положението, освен ако не сте нападнати в закрито помещение, тъй като са за близка употреба и е някак ясно, че сте имали възможност да побегнете, но сте предпочели да нараните нападателя.

Бг законодателство, к'во да се прави.

----

Просто малко инфо, тъй като доста неадекватни неща гледам са се изписали.
    Аз знам друго..след като завърших курс за лична охрана,ми казаха с прости думи....ако го стреляш в краката,може да кажеш че е самозащита,но ако го стреляш от таза на горе,значи е опит за убийство и не можеш да избегнеш присъдата,освен ако не са крайни мерки както е написано в горното мнение.

как си взел разрешително?

Както се взима..просто ако не бяха колегите нямаше да ми го дадът до както и да е..

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Това със захапването на бордюра е много готино, имаше го в един филм/не мога да се сетя как се казваше/. Друг вариант е да му извадите капачките с керпеден или да му извадите гръбнака през задника... Сега сериозно! Абе вие нормални ли сте?!? Щели да бият луд човек?!? Какво ще постигнеш? Той не знае какво прави. Има смисъл от бой, ако е някой пияница, а не психично болен. По закон, ако всички от входа са съгласни, може да бъде изгонен от апартамента. С бой, ще има един пребит БОЛЕН човек, 1/вероятно/ ранен и в затвора и 1 на който ще му е гузно за цялата работа. И след месец-два, лудия пак ще прави същото.

Вземи си AK47.
    Намали cs-a

Голям фен Аватара на chushkopek
    Вземи си AK47.
    B,4,2.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    B,4,2.
    B,1,3 - Desert Eagle , Lock and Load , go go go!

Сериозно трябва да се спре CS-а

По темата и аз знам че дори при самозащита не трябва да стреляш в торса , щото те чака топла килия в някой приятен БГ затвор , но в краката не виждам къде е проблема , той те е гонел хванал те е , прострелял си го и си избягал , END OF STORY!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-12-2012 на 22:20
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА.
    ShtrudeL
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-15-2012 на 22:08

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    За каква самозащита говорим - тук нямаш права,ако тръгнат да те убиват,трябва да стойш и да чакаш,според законите и съда....Kак може да осъдят Йордан Опиц,затова че е застрелял наркоман,който го е ограбвал и е задържан 100 пъти.....Абсурд и България две думи,които си пасват идеално!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Брутализмите ви с "цигански целувки",рязане на капачки и пр. ми идват в повече...Не мисля,че чак такива крайности са необходими,освен ако не си търсите повод за избиване на агресията и струпаното напрежение...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    F1. b-1-4, o-4, o-3, o-3, o-5 .,,.,..,.,.,.,
    /
    b-4-5/6, b-1-4, o-3, o-3, o-4, o-5 .,.,,.,.,.,..,,.

Go, go, go!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Хаха ccdesigns прекалено много цс
    До авторката: Както казаха хората преди мен най-добре викай медиите или господарите на ефира
    Но относно боя или нараняването на това лице не мисля, че е много добра идея. Най много вас да ви тикнат зад решетките, а него ще го оправдаят.

Голям фен Аватара на dami666
    Ох,тоя Люлин,тука лудите си ги имаме в повече.Покрай 26та се върти един луд,който бил драл лицата на момичета с ръждив пирон.И от лудницата нищо няма да направят,баба ми работеше там,както бях писала в една друга тема-пускат ги.Тъжно е положението,незнам как ще се оправите..Няма кой да ви помогне,не разчитаите на полиция или лудница,няма нищо да направят.
    Believe in yourself.

Хора не знам защо пишете още..както казах по горе "лудия" вече го няма..полицията го прибра и от тогава не сме го виждали,но ако се върне някой ден този път ще се решават проблемите със саморазправа.

А бе на хората им е интересно , не им секвай удоволствието , нека си пишат.

Ако дойде пак, пиши да разберем какво е станало
    Dr. Gregory House

Добрем. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си