Ще ти изброя интересите на такива момичета, с които лично се познавам: професионална фотография, генетично инженерство, история на средните векове, палеонтология, грънчарство (уникални произведения), художествена гимнастика, отглеждане и размножаване на скорпиони, а едно от тези момичета е убийствена писателка. Пише разкази. Не знам с какво си говорил ти, но аз не виждам нищо ТЪПО в нито една от тях. Фотографката носи екстеншъни и обича силния грим. Това не значи, че окото и не е точно като бръснач и не е улавяла неща, които не съм срещала в галериите на професионални фотографи. Въобще не ми се ще да описвам момичето с палеонтологията, но ще спомена само, че обича чалга и не само. Иди я питай, обаче, за Триас, Юра или който период/епоха се сетиш. Може с часове да дърдори. И прочие. Така, че да. Мнението ти е ужасно ограничено. За мен и дума не можеш да споменеш в тази насока, защото нито грим нося, нито чалга слушам, нито имам и една снимка със злобен поглед. Това не значи, че не мога да уважавам хората, които не мислят баш като мен. И определено никога не бих нарекла някого тъп без наистина да го познавам.