Така е, признавам, че и вие сте прави. Както казах, не ми се спори за глупости с никого, защото това не е някаква важна тема, а тук единственото, което можем да направим е да излеем възмущението си като мен. И до там. Защото не от нас зависи. Аз лично пък не съм виждала момичета, които не слушат чалга и се снимат и държат така! Чалгата е била едно преди 20 години, сега няма нищо общо със жанра - и текстовете вече са малоумни, и изпълнителките - също Едно момиче на 12-13-14 вместо да си гледа уроците да ми се снима в 1000 пози и да пълни фейсбука с кифленски снимки, това не е ли неприемливо ? Но, кой каквото прави, за себе си го прави. Всъщност, не ми отне часове да го измисля - много беше лесно, но знам, че с един такъв пост нищо няма да променя, а само на мен ще ми олекне. Никога не съм завиждала на такива момичета, че са по-популярни, защото когато г-жата по математика правеше забележки на кякои момичета от класа, че имат много грим, ВСЕ ЕДНО ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ , мен ме похвали и ме хвалеше постоянно. Не защото бях най-добрата по математика в класа, защото не бях първа, но една от първите и защото никога не дадох да препишат от мен и никога не отидох гримирана, винаги си учех съвестно, вместо да се занимавам с глупости. И не, не съжалявам, защото ме приеха на 1во желание в престижна гимназия. Вярно, бях си занемарила малко външния вид, но сега поправям грешките си през лятото. А за това че Кейти Пери, Риана и другите западни певици правели същото - е, не е баш същото. Защото повечето от тях знаят границата, докато малко бг чалгаджийкия знаят. Зад онези стои голям екип и всеки техен хит става мегаизвестен, а нашите само по чалготеките и "Планета" ще ги чуеш.
Който иска, нека си ходи боядисан, с ноктопластики, с лещи - вече ми дотегна и знам, че само с писане нищо няма да променя. Не знам дали като порасна след няколко години ще стана такава, но не мисля, че бих си позволила да стигна чак дотам. Всичко зависи от средата, ако искаш да дружиш и дружиш с кифли, с времето ще станеш такъв. Средата, како вкъщи, така и на училище, е решаваща. Поне маалко ми олеква, че има къде да споделя, дано разбирате и моята гледна точка...