.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Раница или чанта

Сега ще съм 8ми клас и се чудя раница ли да си купувам или чанта за даскало. Вие с какво сте?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз до тази година не носех учебници и си ходех с чанта,но сега и аз ще съм 8-ми клас и понеже мисля да си нося всичко си купих раница,мисля че е доста по удобно.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Хмм..най-добре раница.Тя побира повече неща отколкото чантата!

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    може и чанта за през рамото..
    а относно по- удобното е : раницата

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ходя си с чанта от няколко години и всичко си ми побира.. Взимате си една голяма чанта и ще видите как няма да се оплаквате.

раница....мн удобно

Мисля да си взимам чанта, но това,че може да не е много удобно,,,си ме притеснява

А я дайде съвет кат гледам че сте момичета де хД (аз съм момче и искам женско мнение). Попринцип нося 2 тетрадки цяла година ии 90% от даскалото ходи с 1 тетрадка в ръка - други с чанта от билла хД А аз имам една малка на Адидас и си е мноу яка амаа незнам дали да я носа, защото както казах чанти в мойто даскало са изключения хД

Цитирай Първоначално написано от Chroni Виж мнението
    А я дайде съвет кат гледам че сте момичета де хД (аз съм момче и искам женско мнение). Попринцип нося 2 тетрадки цяла година ии 90% от даскалото ходи с 1 тетрадка в ръка - други с чанта от билла хД А аз имам една малка на Адидас и си е мноу яка амаа незнам дали да я носа, защото както казах чанти в мойто даскало са изключения хД
    Дай снимка.
    Дали да се спреш на чанта или на раница, зависи от стила ти. Ако се обличаш спортно, вземи си раница. Ако предпочиташ по- елегантни дрехи, купи си чанта.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Чанта през рамо ми е най-удобно, но раницата също.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Раница!

Аз предпочитам чанта, по-удобно ми е особено ако не носиш много неща.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Тетрадка в джоба.

С чанта ходя, когато имам по - малко часове и нещата са по - малко, а с раница, когато имам повече часове.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Предпочитам раница.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Чанта.. От момичетата в моя клас 1-2 да ходеха с раница.. Какво толкова носите? Има удобни чанти. Аз раниците ги нося на едно рамо и пак са неудобни.
    <3 d(ˆˆ)b

Аз ходя с чанта. Раниците са много по-удобни, но не харесвам. Въпрос на вкус. Гадното на повевчето чанти е, че каквото сложиш вътре излиза на баница. Тези през рамо са ми любими. Хем са хубави, хем удобни

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мисля, че за вашата възраст е по удачно да ходите с раница. Все пак в осми клас трябва да изглеждате като ученици. А и освен това е по-удобно - могат да се събират много повече учебници, консумативи, дори и спортен екип.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Chroni Виж мнението
    Чанти от Billa?
    В това училище трябва да е голяма утайка.

По темата: Аз от 5-6 години ходя с чанти.
    Раниците не са ми удобни.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Глупости пълни. Чантите ми събират...леле, ужасно много неща. Особено три от тях-събирам си багаж за три дни в тях. Спокойно си побирам и екип, и всичко.

По темата: ходя с чанта, обличам се елегантно. Не смятам раниците за грозни, но определено не са ми в стила. Както и спортните чанти.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз от 8 клас съм с чанти. Сега съм десети и пак съм с чанта. По - удобни са ми. Раниците отдавна не ми харесват и не са ми харесвали особено, всъщност.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз ще съм 9 клас и съм с чанта. В 8 клас също бях със по-спортна чанта. Съветвам те да си вземеш или раница, или достатъчно голяма чанта, която ще побира всичко нужно.

сега ще съм осми клас и ще съм с черна чанта през рамо на пума....по удобно е чанта през рамо според мен.Хем е удобно,хем е спортно.И все пак зависи от стила ти

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Infinity. Виж мнението
    сега ще съм осми клас и ще съм с черна чанта през рамо на пума....по удобно е чанта през рамо според мен.Хем е удобно,хем е спортно.И все пак зависи от стила ти
    Чанта през рамо не може да е по-удобна от раница,ако носиш повечко учебници.Ако носиш 2-3 тетрадки и един учебник - тогава да.Но да вярно е,много зависи от стила на човека
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

ами всъщност зависи от големината на самата чанта.Моята е голяма и събира всичко.Попринцип въпрос на избор )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си