.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Мъжете сме такива - колкото по-малко знаем , толкова по-добре ще спим
    мда !

Oy7ofCon7roL нямам намерение да ти се оправдавам каква съм била колко съм се променила какво ми се е случило, за да стана такава..просто това съм го обяснила точно и ясно на приятеля ми, с който пропуснах да спомена, че сме сгодени и коментари от типа "няма да се оправите зарежи го!" са просто безумни разберете, че намерите ли човека, който е сякаш създаден за вас няма как да го направите, а ще се опитате да оправите нещата. Не е като той да ми е изневерил и аз да не мога да му простя..в смисъл има мноооого по-лоши ситуации от тази ето защо не съм се предала и няма да го направя, пък ко искаш ме мисли за най-наивната курва на света..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shithappensallthetime Виж мнението
    ....
    Хубуу де, кво ми се обясняваш ?
    За къв член пускаш теми, а като хората изкажат мнение тръгваш да се обясняваш, не ме интересува ква си била и ква си сега, дадох мое лично мнение и изрочно казах, че не ми се спори
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на magita
    Лошо няма да е казала за миналото си, лошото е, че тя самата не се уважава. Тогава как мисли да я уважават други. Пак стигаме до въпроса със ключалката и ключа (безкрайно глупав). Не си курва, правила си си кефа, а в т'ва няма нищо лошо. Щом ти се мислиш за такава, то тогава си ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не си длъжна да му се обесняваш,за това което е било преди,може би дори преди да се познавате и преди да бъдете заедно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Така, моето мнение, е че бувшки курви няма. Нагледал съм се на достатъчно неща, патил съм си и т.н. така, че не ми се спори с никой това е мое мнение, в което съм се убеждавал и затвърждавал много пъти.

По темата: Това никога, никога няма да приключи, повярвай ми ще е става по-зле , но няма да приключи, най-добре го остави и си търси късмета с някой друг, НО както казаха по-горе най-добре пропусни "миналото си" за пред следващите ти приатели
    И тук опираме до въпроса дали тя е курва. Защото аз не смятам, че е така.
    Не пропускай "миналото си". Човекът, с който искаш да градиш бъдеще, заслужава да знае поне главното от него. Друг е въпросът дали това е Той.
    Говорихте ли, какво стана?

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И тук опираме до въпроса дали тя е курва. Защото аз не смятам, че е така.
    Не пропускай "миналото си". Човекът, с който искаш да градиш бъдеще, заслужава да знае поне главното от него. Друг е въпросът дали това е Той.
    Говорихте ли, какво стана?
    +1
    Come on skinny love just last the year...

Разбрахме се, надявам се от сега нататък всичко да е ок .. благодаря ви за мненията помогнаха ми до голяма степен да кажа това, което мисля и искам от него.

Моля моля, пак заповядай. Лок ?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Защо му се връзваш бе момиче... до такава степен ти бърка в мозъка, че ти набива и на тебе мислите, че си била курва... И кво имала си връзки за по една нощ, забавлявала си се и тнт ... не са ти плащали за секс нали ? Много сте го развалили това понятие .. Живяла си си живота както на теб ти е било хубаво, преди да тръгнеш с него и той няма никакво право да те обвинява за това... А и това за цели 2 години.. С това натякване не ти позволява да забравиш миналото си и да продължиш напред, по-лошото .. натяква го и на себе си и по тоя начин и той не може да го преглътне.
    Седни, говори с него и не скланяй глава, обясни му, че по тоя начин те обижда... не склонявай и толкова, докато не се научи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си