- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши.
не,може да му каже,че съжалява и че може да е само приятелка с него,но нищо повече и да му каже,че има нужда малко да се отдели от писането с него,да му обясни как се чувства и толкова.. момчето като гледам я разбира - и тогава щеше да я разбере... не си мисли,че само ти си била в такава ситуация - аз също,продължих да пиша с момчето,защото то каза че иска поне да пишем и да си говорим,след време започна да ми споделя за някои момичета,аз го подкрепях и му казвах че няма смисъл да се влачи по мене,той ме послуша и започна да си хваща гаджета,не знам вече колко е сменил,но през цялото време си пишем и вече съм убедена,че няма нищо към мен
това е ясно,няма как да се избегне,а и не казвам да е с увъртане - както казах,аз дадох примера така,защото аз бих го казала така.. примерно едно ''искам да спрем да пишем,защото еди какво си,надявам се да м разбереш,чао'' не мисля,че е увъртане ..но все още съм на мнение,че е по-добре 3 думи,дори и гадни отколкото внезапно изчезване и човека да се чуди какво,защо и как
и да.. обяснението за действията ти не винаги означава,че трябва да се правиш на мила душичка.. просто си себе си.. аз така го обяснявам,защото по принцип не съм груба с хората,но това не значи,че това е единствения начин за обяснение
Мога да те уверя ,че и аз не съм груба с хората . Просто това увъртане ми е досадно . Не казвам ,че винаги казвам нещата директно ,не . Просто ми се струва по-добре да забравим преди да сме се скарали (тоест да не увъртам 5 часа как вината е била в мен , как той не бил виновен , как просто не сме били един за друг и подобни клишета ) .