- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши.
Да приятели, но щеше да ми е по-малко гадно ако ми беше теглила майната с думи, а не да ме блокира..
Приятели? Или кошчета за душевни отпадъци? Пича й се е оплаквал, че не е бил приет, тя е виждала, че му е гадно и е решила поне да го изслушва, за да не му стане съвсем, съвсем гадно. Почнала е да споделя и тя с него. После си е дала сметка, че вече може и да спре, защото са го приели най-сетне и не му трябва утеха...
Вариантите са много. Може да й е станал досаден. Случвало ми се е!
Ако му беше казала причина просто темата щеше да е озаглавена "Аз я обичам, а тя еди к'во си ми каза"
Важното е автора да намери начин да я забрави, колкото по-скоро, толкова по-добре!
Edit: Опитвам се да кажа, че обесненията и причините не са важни. Важно е това, което се случва, независимо поради каква причина! За да не кажеш причината, вероятно си преценил, че така е по-добре за всички!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-11-2012 на 09:45
^ щом е казала,че прекалено много го допуска до живота си едва ли е бил кошче
за отпадъци... може да и е бил интернет приятел,но все пак... вариантите са много,но за всичките според мен е по-добре 3 думи ( дори и да не му харесат) отколкото чудене ... винаги е по-добре да знаеш и да ти е гадно отколкото да не знаеш нищо и да ти е кофти ... като ти е гадно поне да знаеш защо,не мислиш ли ?
Ако е моето някой ден ще ти кажа има ли разлика, за сега са ми еднакво дразнещи за каквото и да реват.
Все пак не е трябвало да се скрива от теб по този начин. Добре е било поне да обясни мотивите си защо смята, че е нужно да прекъснете връзката. Вярно някои казват, че не искала да усложнява нещата, но в крайна сметка ти не можеш да гадаеш причините за това.
Съжалявам за това, което ти се е случило. Имала съм подобни случки под друга форма. Не е приятно , но съм теглила една и това е. Не смятам да мисля за миналото. Явно просто са били погрешните хора.
Да, и аз така мисля да тегля майната и да си продължа напред. Мисля, че ще е най-добре.
нали вече си го направил,сега си намери хоби,излизай по-често,пиши си с други момичета,излизай с други момичета и си готов за 2-3 седмици максимум!
Аз съм съгласна с FuCKkK13.
ОК,може да не е лош човек..Но е супер тъпо да го блокне без да му каже нищо.Не виждам какво щеше да стане,ако му беше обяснила и след това го беше премахнала от абонати..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ми не знам, на мен ми се е случвало и да ми се налага да блокирам някого. Просто ме дразнеше, беше ми досаден, а не исках да му казвам "Ми сори пич, ама си много досаден и ще те блокирам - не ме търси вече", защото наистина ми беше много дасадно самото му писане и не ми се даваха обеснения...така че, в някой случай така се получава просто! Самото ми държание си показваше, че не искам да се занимавам, както и на момичето също. Писал й е - тя го е игнорирала, ем като след това той продължава да й пише, след като вижда, че тя не му отговаря(вместо да спре и да изчака тя когато има настроение да МУ пише) е нормално да и стане задушаващ и да реши, че трябва да се отърве от него донякъде...
Какво чакане, какви пет лева. Не можех да търпя ден без нея..
Горе главата и давай напред! Не се тормози повече.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Аз съм малко объркан.Пич ти по скайпа само да чатиш ли можеш? Включи си камерата и почвате да си говорите.Айде няма значение до следващото момиче![]()