.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Katy_Do Виж мнението
    При положение ,че дори не са се познавали каква връзка очаква той ? Момичето не му е задължено да му се обяснява за действията си .

Надявам се автора да даде още информация относно "връзката" им ..
    били са приятели,това малко ли е,за да обясни нещо с 3 думи ? не мисля

Да приятели, но щеше да ми е по-малко гадно ако ми беше теглила майната с думи, а не да ме блокира..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Приятели? Или кошчета за душевни отпадъци? Пича й се е оплаквал, че не е бил приет, тя е виждала, че му е гадно и е решила поне да го изслушва, за да не му стане съвсем, съвсем гадно. Почнала е да споделя и тя с него. После си е дала сметка, че вече може и да спре, защото са го приели най-сетне и не му трябва утеха...
    Вариантите са много. Може да й е станал досаден. Случвало ми се е!
    Ако му беше казала причина просто темата щеше да е озаглавена "Аз я обичам, а тя еди к'во си ми каза"
    Важното е автора да намери начин да я забрави, колкото по-скоро, толкова по-добре!

Edit: Опитвам се да кажа, че обесненията и причините не са важни. Важно е това, което се случва, независимо поради каква причина! За да не кажеш причината, вероятно си преценил, че така е по-добре за всички!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-11-2012 на 09:45

Banned Мега фен
    ^ щом е казала,че прекалено много го допуска до живота си едва ли е бил кошче
    за отпадъци... може да и е бил интернет приятел,но все пак... вариантите са много,но за всичките според мен е по-добре 3 думи ( дори и да не му харесат) отколкото чудене ... винаги е по-добре да знаеш и да ти е гадно отколкото да не знаеш нищо и да ти е кофти ... като ти е гадно поне да знаеш защо,не мислиш ли ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    винаги е по-добре да знаеш и да ти е гадно отколкото да не знаеш нищо и да ти е кофти ... като ти е гадно поне да знаеш защо,не мислиш ли ?
    Що по-малко гадно ли ще бъде? -НЕ!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Що по-малко гадно ли ще бъде? -НЕ!
    не,няма вариант за по-малко гадно,но поне да знаеш защо .. тебе по-добре ли 6ти е едно малко детенце да ти ревне без причина вместо да падне примерно и да знаеш за какво реве... 1вото е много по-дразнещо и гадно от 2рото нали ?

Ако е моето някой ден ще ти кажа има ли разлика, за сега са ми еднакво дразнещи за каквото и да реват.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако е моето някой ден ще ти кажа има ли разлика, за сега са ми еднакво дразнещи за каквото и да реват.
    абе не е така... единия път не знаеш и се ядосваш,другия път по някакъв начин го разбираш,знаеш че го боли и малко или много не се дразниш толкова

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Все пак не е трябвало да се скрива от теб по този начин. Добре е било поне да обясни мотивите си защо смята, че е нужно да прекъснете връзката. Вярно някои казват, че не искала да усложнява нещата, но в крайна сметка ти не можеш да гадаеш причините за това.
    Съжалявам за това, което ти се е случило. Имала съм подобни случки под друга форма. Не е приятно , но съм теглила една и това е. Не смятам да мисля за миналото. Явно просто са били погрешните хора.

Да, и аз така мисля да тегля майната и да си продължа напред. Мисля, че ще е най-добре.

Banned Мега фен
    нали вече си го направил,сега си намери хоби,излизай по-често,пиши си с други момичета,излизай с други момичета и си готов за 2-3 седмици максимум !

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз съм съгласна с FuCKkK13.
    ОК,може да не е лош човек..Но е супер тъпо да го блокне без да му каже нищо.Не виждам какво щеше да стане,ако му беше обяснила и след това го беше премахнала от абонати..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Ми не знам, на мен ми се е случвало и да ми се налага да блокирам някого. Просто ме дразнеше, беше ми досаден, а не исках да му казвам "Ми сори пич, ама си много досаден и ще те блокирам - не ме търси вече", защото наистина ми беше много дасадно самото му писане и не ми се даваха обеснения...така че, в някой случай така се получава просто! Самото ми държание си показваше, че не искам да се занимавам, както и на момичето също. Писал й е - тя го е игнорирала, ем като след това той продължава да й пише, след като вижда, че тя не му отговаря(вместо да спре и да изчака тя когато има настроение да МУ пише) е нормално да и стане задушаващ и да реши, че трябва да се отърве от него донякъде...

Какво чакане, какви пет лева. Не можех да търпя ден без нея..

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Горе главата и давай напред! Не се тормози повече.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Аз съм малко объркан.Пич ти по скайпа само да чатиш ли можеш? Включи си камерата и почвате да си говорите.Айде няма значение до следващото момиче

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ще го преживееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си