Само аз ли искам шоколадова торта?
Първоначално написано от li0n Само аз ли искам шоколадова торта? Гараш??? *течащо му лиги*
Първоначално написано от Uzerneim Гараш??? *течащо му лиги* Да
Първоначално написано от li0n Да Аз по едно време й бях такъв фен, че сам бях тръгнал да си правя (с цел да ми излезе по евтино) ама нищо не стана. Изгоряха ми блатовете
Първоначално написано от Uzerneim Аз по едно време й бях такъв фен, че сам бях тръгнал да си правя (с цел да ми излезе по евтино) ама нищо не стана. Изгоряха ми блатовете Лятото работих и карах практика в една сладкарница и мога да я направя сам.
Първоначално написано от DaNGeRousLy Лятото работих и карах практика в една сладкарница и мога да я направя сам. Достави ми една!
Нея целуваш нали и нея лъжеш ти както мене лъжеш ти Щом дo мене той заспи знам, че искам да си ти трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от DaNGeRousLy Лятото работих и карах практика в една сладкарница и мога да я направя сам. НАПРАВИ МИ :О
Първоначално написано от DaNGeRousLy Лятото работих и карах практика в една сладкарница и мога да я направя сам. Знаеш ти Кажи тогава как.
Първоначално написано от Uzerneim Знаеш ти Кажи тогава как. Честно, знам ! По професия съм сладкар (тъй е като не ми се учеше преди време ) колко торти, кексове, пасти и т.н. сме правили не е истина и в чужбина сме ходили по изложби
Правила