- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
биксвити с шоколад![]()
Тогава повече за мен пък![]()
течен шоколад <3
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Мразя кафе и не го считам за полезноТака че няма кафе за теб.
Nutella!! А трябва да пробваш най-великия сладолед правен някога от човечеството на земята и вероятно най-вкусният в цялата глактика и вселена и космос. Казва се Нучола. ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЛЛЛЕЛ ЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИСКАААААААААААААМ![]()
настроение за кафе (?!)
Питам те, защото и аз като ЮзърНейм
нито пия, нито го харесвам, нито го смятам за полезно
дори Кока Кола не пия
Всъщност ние мъжете (поне новото поколение, според моите наблюдения) почти не пием и не пушим. Също така се грижим повече за здравето си, поставяйки го сред първите позиции на приоритетите ни. За разлика от жените, за които кафето и цигарите са един вид доказване пред себеподобните и един вид изкуствено морално извисяване. Колкото и да отказват де, мисля, че истината е ясна.
Аз пия кафе. Не се доказвам пред никого, не се правя. Голяма съм за тия неща
Иначе кафето пристрастява, факт, аз не мога без кафе. Лошото е, че съм свикнала на много силно кафе, а когато не пия кафе няколко часа след като съм станала ме боли главата...
Цигарата е рядкост, мога и без нея, не ми липсва.
Иначе и аз забелязвам, че има надежда повече млади хора да водят малко или много по-здравословен живот, което е много, много хубаво.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Антиоксиданти 3-то, 5-то са полезни. Така съм свикнала, имам динамично ежедневие. Мога и без кафе, с чай примерно, някой шоколад...
Свикнала съм, но мога да променям и подобрявам навиците си
Предпочитам да спя още час примерно, вместо да стана по-рано и да закусвам. Не намирам много време, а и явно не искам (което не е оправдание) да ям, особено след около 10 дни. Ям и много плодове и зеленчуци, предимно това и месо.(както и да е)
Одобрявам старанието на младите да водят здравословен живот и осъждам родителите, които тъпчат децата си с боклуци "щото нямат време", позволяват им да стоят по цял ден пред компютри, игри, телевизори... вместо да ги научат да спортуват. Родителите са виновни за навиците на малките деца!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти