- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 17 септември .. ?
Радвате ли, че новата учебна година започва или не ???
Лично аз се радвам много![]()
Не се радвам, понеже ще бъда 12-и клас.
Дали се радвам? Все ми е таяНе ми се спазва режим, но пък няма да скучая всеки ден почти. А иначе лошото на 12 клас е, че се бъхтиш здраво и след това започваш ОТНАЧАЛО, класът си отива, приятелите също, поне голяма част от тях...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
НЕ,не се радвам изобщо!!!Ще съм 10 - ти клас между другото.![]()
Ами всъщност да. Ще съм си в същото училище, но вече си намерих нови приятели![]()
Да,нямам търпение да отида на даскало![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
И аз нямам търпение да започнем, защото ще съм 8-ми клас в ново у-ще и всичко ще е ново и ще е много интересно :Д
Вярвай в мечтите си !
Не се радвам особено, даже никак.
Не ми се ще да гледам цяла седмица в продължение на цялата учебна година - лицата на интригантите, завистливите, пак да се занимавам с проблеми. Още по - малко ми се учи, особено по определени предмети. Единствено по биология ми е интересно и що - годе по химия, тъй като смятам с това да се занимавам за в бъдеще. Харесва си ми и българския, ама някак с тая учителка - спрях да харесвам предмета. Също така , изобщо не ми се ще да давам пари за това и онова.
Нямам търпение да дойде 17 !![]()
и аз ще съм 8 клас,но не искам да зопачвам ... ще ми е трудно сигурна съм,като всяко начало пък и още не съм настроена за училище ;д
Мии 7ми клас много не ми се почваа....най малкото ,че в класа всички са интриганти!://