- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Асексуалните в тоя форум....
Аз съм Сапиосексуален![]()
Само тази намирам качена. Пиша от телефона и няям възможност да качвам снимки -.-
http://www.prikachi.com/images/467/3614467m.jpg
Ама аз друго си помислих... Че си падаш по Сепия от Шпондж Боб![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
. Ето ти и тази http://www.prikachi.com/images/162/3508162J.jpg и тази на която се вижда китарата. Белкем ми повярваш и спреш да се държиш толкова гадно с мен. http://www.prikachi.com/images/366/3954366I.jpg
Ако все още не ми вярваш добави ме във фейсбук. Пиша се Dennis Cobain (Десислава Володиева) .Аватара ми е същия като тук. Както казах - нямам възможност да качвам снимки. Лаптопа ми е счупен
Бе то и аз мога да взема снимки на Вероника и да кажа, че съм аз нали. И ако не ми вярват да кача снимка на нейна вещ с котка и да претендирам, че е моя... Т'ва е най-лесно, като качиш снимка с никнейма ти - тогава ще ти повярвам. Иначе мисля, че това от снимките изобщо не си ти. Много противоречи с написаното от теб.
Пръски мозък се сивеят
Боже Луиджи ама ти си била много зле. Специално за теб утре ще кача снимка във фейсбук, защото само там мога. И няма да пише само никнейма ми. Ще те направя на 5 стотинки, защото ми писна от комплексирани идиоти, завистници, путки и какви ли още не.![]()
![]()
Мен пък тази неориентираната ми е много интересна и забавнаАма искам да пусне и някоя тяхна песен
![]()
фейспалм.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Да емотата ме комплексират особено много... :/ Особено такива като теб. Дето не се "чувстват жени" ама се гримирВАТ и обличат женствено. Дето са на 18 от 2 години, харесвали са момче преди 1 година и са му писали любовни писма, после са спали с момиче - незнайно кога, но все пак са асексуални от 2 години и правят всичко възможно да приличат на момчета. Толкова много логика!
Пръски мозък се сивеят
Вече не се гримирам за твое сведение. Качих снимката, можеш да я видиш.
www.facebook.com/dennis.sixx
Последно редактирано от DennisCobain : 09-11-2012 на 16:27
"Кхъм.. Тази снимка я качвам заради Луиджи от ТийнПроблем, която ме смята за фейк. Омг! Омг!Заради теб комплексиран изрод такъв трябваше да стана, да си облека няк'ва тениска, да напиша на лист никнейма си и да се снимам! Мри в ада! Не съм фейк! -.-"
Изключително просто парче си! <33
Пръски мозък се сивеят
Relationship
Димитър Петров
Engaged
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Защо тук се държиш мило, а си толкова арогантна във фейсбук?
някой да копне снимката и да я даде тука![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...