.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria

Вярвате ли във връзките от разстояние?..

..Започнах връзка със страхотно момче. В него има нещо специално, което търся от много време, няма да изпадам в подробности, но смело мога да кажа,че съм на път да се влюбя много...
    Заедно сме не от много време, но имам чувството,че е от години, на моменти сякаш му чета мислите, както и той моите.. С две думи - идеално е. На 19 години съм, той е на 18. Проблема е ,че той живее в друг град ( който е много далеч от моя ) и скоро ще си отиде. Няма да може да си идва тук ,защото ще е на училище. Общо взето ще се виждаме през някой и друг месец или в най-най-добрият случай - веднъж месечно, така до другата година. Определено не искам нещата да приключат, той също, но самата аз не вярвам много във връзките от разстояние.
    Как мислите вие? Имат ли шанс тези връзки?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен
    Нищо не пречи да пробваш, нали ?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Нищо не пречи да пробваш, нали ?
    Не. Просто искам да видя мнения. (:

Има смисъл във връзките от разстояние и могат да бъдат успешни! Всичко зависи от това,дали наистина чувствата между Вас са истински.И то,ако е така,няма значение,че ще Ви разделя разстояние. Както ти казаха,нищо не пречи да пробваш.Ако не опиташ няма как да разбереш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вярвам в тях единствено тогава, когато преди това двамата са имали сериозна връзка и по една или друга причина, се е наложило да се разделят за определено време. Иначе - не.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Вярвам в тях единствено тогава, когато преди това двамата са имали сериозна връзка и по една или друга причина, се е наложило да се разделят за определено време. Иначе - не.
    +1
    иначе е пълна загуба на време.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не.
    Последно редактирано от SonataArctica : 09-12-2012 на 10:41

За да запазите връзката си е нужно много любов и доверие. Без доверие няма да стана. Ако наистина се обичате и си вярвате, връзката ви ще оцелее. Пробвай и виж.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Имала съм подобна връзка, изтрая цели 2 години, през които сме имали страшно много хубави моменти, но е адски трудно нещо- много драма, сълзи, сополи... Изисква се огромно доверие, търпение и разбирателство. Не бих повторила отново.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Зависи само и единствено от хората. За всеки е различно и не мисля, че сайт като този би ти решил проблемите. Важното е как ти чувстваш нещата, това дали вярваш във връзката ви и дали сте достатъчно сериозни. При някой се получава при други не, не се влияй от мненията на които ще попадаш (:

Супер фен Аватара на shmatarok
    Имала съм такава връзка и ми беше мега гадно. Да, имахме си хубавите моменти като се видим, но през останалото време, когато наистина имаш нужда да го видиш и прегърнеш, него го няма. Ако преди това сте били заедно и нещата са били наистина сериозни, може и да си струва подобно начинание, но в противен случай ми се вижда отчаяна кауза.

ние сме от почти година заедно и сега той се мести в друг град... сега както съм свикнала постоянно с него мисля, че ще ми е доста трудно, но вярвам в нас и ще преодолея шибаното разстояние.... нищо че още от сега се опитвам да приема това оф само мисълта за това ме праща в дупка

Аз също съм с момче , което е много далеч от мен , но наистина вярвам , че ако любовта ви е истинска , нещата рано или късно ще се получат. За такава връзка трябва много търпение,доверие и да знаеш,че имате бъдеще..При тези връзки може би само времето ще покаже .. Да , трудно е , но не е невъзможно .. Опитай !

Не! "Връзка от разстояние" просто няма.Трябва да сте си много близки,за да остане нещо

Както си е казано:

"Очи,които не се виждат,скоро се забравят"

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Еха четеш му мислите, а? :O

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    +1
    Щом след тая една година има реален шанс да сте в един град и то в дългосрочен план, има шанс и смисъл за подобна връзка. Иначе ако ще продължава да сте от различни и далечни градове няма смисъл, казвам ти го от опит!!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    За мен са загуба на време,още повече,когато са в зародиш.Хората,които вярвят в тях са прекалени мечтатели и твърде далеч от реалисти.Но в твоя случай виждам МЪНИЧКА искриЦА надежда,АКО след тази една година има шанс да бъдете заедно ФИЗИЧЕСКИ.Иначе няма смисъл.И,естествено,не очаквай чудеса през този период,защото може и не всичко да завърши с Happy End...

ПС:изразявам се максимално точно,кратко и ясно.Ако толкова държиш,мога да ти изредя купища причини и ЛИЧЕН ОПИТ,които да потвърждават тезата ми.Но мисля,че и само тя е достатъчна...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Подкрепям PyCoKoCkA. ;p

не убивайте надеждите на момичето... и моите

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не ги убиваме, просто и казваме истината за да и спестим поне малко болка и ядове. Не се ли очертава след време да са от един град няма смисъл от подобна връзка.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Лейди,струва ми се,че май бъркаш реалността със самозаблудата...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Bulgaria
    Както казах, ако нещата не приключат през тази една (учебна) година , той ще дойде да живее тук, за да се виждаме. По принцип и аз съм на мнение ,че ако е серозно и се наложи за известно време да се разделят двама души е по-поносимо от това от самото начало да е така. Обаче не мисля ,че имам друг избор освен да опитам...
    Интересно ми е да видя мнения на хора, които са го преживели - как е потръгнало, получило ли се е и т.н. Разбира се ,че няма да си реша проблема с темата , но малко съвети и опит на никого не пречат,нали?
    Благодаря на тези, кото се отзовават.

принципно съм мечтателка и доста от нещата, за които се надявам се случват... а и с приятеля ми много държим един на друг и нямаме намерение да се разделяме...
    да, може и да се заблуждавам, но това не ми пречи да се надявам на нещо хубаво... може би сме преживяли прекалено много за да приключим всичко заради едно разстояние...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Зависи от теб самата - дали ще вярваш или не.
    Ако вярваш и си готова да дадеш всичко от себе си - няма да е лесно, но пък може да си заслужава.
    Ако не вярваш - значи няма смисъл.

Моето мнение е, че ако ти вярваше нямаше да питаш тук.
    Така, че моят съвет е да спреш, преди да си хлътнала вече абсолютно и да продължиш напред.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Леко ме изненадваш с тази тема. Но няма лошо, можеш да се пробваш и ще разбереш дали е за теб. В началото на всяка връзка го има това "имам чувството, че го познавам от години", което е до някаква степен измамно, защото след време когато опознаеш човека наистина до болка, виждаш нещо по-различно от първоначалното. Или поне аз, айде. Щом е за период от време, който е фиксиран, има шанс да се виждате поне веднъж в месеца, аз чак такъв проблем не виждам. Била съм и по-зле - месеци наред нищо, неограничен период от време на продължение. Просто не очаквай да седи нон-стоп в скайп или на телефона,не се тормози излишно с мисли от рода на "той там какво ли прави, с коя ли е " и животът ще е по-лек. (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си