Първоначално написано от li0n аа не, аз ревнувах от нея, споко ревнуваш от братовчедка му ?! ...
имах си доста причини да го правя.. все едно, i don't care anymore :3
Първоначално написано от smrt по хасково няма ли пичета :/ има.. ама вероятността да се окаже Айше или нещо от сорта не е никак малка
Първоначално написано от li0n имах си доста причини да го правя.. все едно, i don't care anymore :3 от братовчедка някак си не знам какви трябва да са причините,а и не искам да си ги представям
Първоначално написано от nqmaznacheniee има.. ама вероятността да се окаже Айше или нещо от сорта не е никак малка 80% добре де,излагах ама са си доста, г/д половината
по-добре да не ти казвам... абе в хасково имате верно много цигани :\
Първоначално написано от li0n по-добре да не ти казвам... абе в хасково имате верно много цигани :\ нда.. единия ден вървя по центъра и един ''здрастиииии'' и ми маха
апф, джезвето във фейса ми каза, че няма да имам приятел скоро
Първоначално написано от li0n апф, джезвето във фейса ми каза, че няма да имам приятел скоро то бая познавало значи
Първоначално написано от li0n апф, джезвето във фейса ми каза, че няма да имам приятел скоро смрт да не се ослушва.. а и да.. що пък е задължително да си с гадже ?
Първоначално написано от nqmaznacheniee то бая познавало значи
Първоначално написано от FuCKkK13 смрт да не се ослушва.. а и да.. що пък е задължително да си с гадже ? не е задължително, ама се чувствам като forever alone
Първоначално написано от li0n не е задължително, ама се чувствам като forever alone що ? това са глупости.. трябва да ти е яко с и без гадже
Първоначално написано от smrt <3 ми на мен ми е яко, ама както ми е тъпо днеска и..
да го има споменат и в тая тема
Първоначално написано от li0n <3 ми на мен ми е яко, ама както ми е тъпо днеска и.. ми спри да гл такива глупости в интернет и излез ... а и да..спри да си мислиш за бившия
Първоначално написано от smrt чалга главно и 2pac :3 има го
Първоначално написано от FuCKkK13 ми спри да гл такива глупости в интернет и излез ... а и да..спри да си мислиш за бившия ще излизам след малко вече почти не мисля за него ^_^
Първоначално написано от FuCKkK13 има го е стига де
2рата има по хубав дирник !
Първоначално написано от smrt и сега напук на шибалката ше си дигна и темата за чалгата аз няма да влизам и няма да е ного ного напук
Първоначално написано от Jus7Smil3Back http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/603744_10151794188640114_748758458_n.jpg като ходих на фитнес и идваха такива (не баш де :Д) вдигах двойно килограмите
Първоначално написано от li0n е стига де яко ми е като го дразня...
1 час съм си говорила с тея горили, нищо, че са забавни и ме радват, щях да ям, ама вече не съм гладна..
Правила