.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

^ Малииии соната <3

Защо да е "невъзможно" да си гей . Нищо лошо не виждам в тва да си привлечен от същия пол... не е няква страшна аномалия не се тревожи

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от eminem213 Виж мнението
    ^ Малииии соната <3

Защо да е "невъзможно" да си гей . Нищо лошо не виждам в тва да си привлечен от същия пол... не е няква страшна аномалия не се тревожи
    Бих казал че е доста голяма аномалия това че е гей.... не го окуражавай...
    Какво за мен?

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Бих казал че е доста голяма аномалия това че е гей.... не го окуражавай...
    Какво за мен?
    Е кво сега!? Като е гей да не живее нормално ли? Харесва му - прави го.

Грубата е велика просто ама за жалост не много известна в страната. :P

Е кво сега!? Като е гей да не живее нормално ли? Харесва му - прави го.

Грубата е велика просто ама за жалост не много известна в страната. :P
    Да ама на другите не им харесва. Ще му бъде лепнат етикет, ще бъде обект на подигравки, ще загуби част от приятелите си... Живота му ще стане по-труден. Мислиш ли, че ще може да живее нормално?

Знам.

Да ама на другите не им харесва. Ще му бъде лепнат етикет, ще бъде обект на подигравки, ще загуби част от приятелите си... Живота му ще стане по-труден. Мислиш ли, че ще може да живее нормално?

Знам.
    Ако приятелите му са истински тоя факт няма да ги откаже от него. Той не е ненормален все пак.
    Етикети предполагам, че му е ясно, че ще му лепнат...
    На другите не им харесвало... и така да е той не може да пренебрегне желанията/нуждите си заради околните и да седи цял живот сам, нали?

Знам, че знаеш!

Ако приятелите му са истински тоя факт няма да ги откаже от него. Той не е ненормален все пак.
    Етикети предполагам, че му е ясно, че ще му лепнат...
    На другите не им харесвало... и така да е той не може да пренебрегне желанията/нуждите си заради околните и да седи цял живот сам, нали?

Знам, че знаеш!
    В днешно време трудно се намират истински приятели. Не може да отречеш, че ще загуби не малко от сегашните си така наречени приятели.
    Другите ще го сметнат за ненормален, на кой му пука какво мисли той? Буквално единици ще са тези, които ще им пука за него.
    Фактът, че е по различен от масата, ще го направи аутсайдер. Това НЕ е нормален живот. Той няма да може да води нормален живот, а ще води реплика на нормален живот. Мнението ми е, че просто трябва да изчака, да разбере какво иска и да реши дали трябва да покаже дали е гей или не. Трябва или да приеме всички последици или да избере живот в лъжа. Лично, аз бих избрал да знаят най-близките ми - родители, единсвено те.

В днешно време трудно се намират истински приятели. Не може да отречеш, че ще загуби не малко от сегашните си така наречени приятели.
    Другите ще го сметнат за ненормален, на кой му пука какво мисли той? Буквално единици ще са тези, които ще им пука за него.
    Фактът, че е по различен от масата, ще го направи аутсайдер. Това НЕ е нормален живот. Той няма да може да води нормален живот, а ще води реплика на нормален живот. Мнението ми е, че просто трябва да изчака, да разбере какво иска и да реши дали трябва да покаже дали е гей или не. Трябва или да приеме всички последици или да избере живот в лъжа. Лично, аз бих избрал да знаят най-близките ми - родители, единсвено те.
    Не съм съгласна. В момента ми говориш, че гейовете не могат да живеят нормално.
    Не мисля, че за да съществува приятелството сексуалната ориентация трябва да е от значение, а именно характера и начина на комуникация/държание.
    Това не е нещо което може да контролира, а цял живот да го прикрива-няма начин просто. Той е такъв, какъвто е.
    Имам позната лесбийка. Винаги е сърцето на компанията, обградена е с готини хора и не прикрива, че е обратна.
    ..и да! Не виждам никаква разлика м/у гейовете и лесбийките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си