.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Окей, но ние не живеем в социално развита държава. Обръсни си главата в пънкарски гребен и гледай как ще се стопи доброто отношение към теб от не малко хора, защото ще си по-различен от тях /давам по лек пример/. На "различните" не се гледа с добро око тук. В държави като Америка може и да е прието и да имаш правото да си гей, там не те съдят за това, но не и тук. Могат да направят живота ти мизерен. Пък и той е само на 16 - ученик. Учениците на тази възраст са толкова злобни и гадове, че не е истина. Представи си какво ще му се случи

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Окей, но ние не живеем в социално развита държава. Обръсни си главата в пънкарски гребен и гледай как ще се стопи доброто отношение към теб от не малко хора, защото ще си по-различен от тях /давам по лек пример/. На "различните" не се гледа с добро око тук. В държави като Америка може и да е прието и да имаш правото да си гей, там не те съдят за това, но не и тук. Могат да направят живота ти мизерен. Пък и той е само на 16 - ученик. Учениците на тази възраст са толкова злобни и гадове, че не е истина. Представи си какво ще му се случи
    На същите години съм и ми е пределно ясно какви са.
    За това какви са хората съм съгласна. Винаги съм мразела някой като види дебел човек да започе да го коментира по най-селския начин. На мнение съм, че всеки трябва да си гледа в чинията и да си държи лошото държание за него. Най-лесно е да коментираш обаче като се поогледаш в огледалото виждаш, че си същия, че и по-зле.
    И пак казвам - ако наистина е гей този факт не може да се промени, не може и да го крие. На мнение съм, че не трябва да се впрягаме от чуждото мнение...все един ще се намери да те подкрепи и той ще ти е напълно достатъчен. Човек трябва да прави това което му харесва и знае, че ще се чувства добре. =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си