Виж недей да се обвиняваш, ако толкова те дерзае тялото ти, започвай да работиш над него. Не мога да ти дам информация за това, защото не съм никак компетентен. Ако толкова искаш да общуваш с момчетата, давай. Никой не те спира. А един ден ще дойде и гаджето, щом не си си харесала никой, може би още не си готова. Имай в предвид, че на много от твойте съученици/съученички също не им се пие, пуши, дрогира и още куп неща, но за да са готини и за да ги забелязват хората, какво ли не биха направили. И всъщност няма нищо лошо да бъдеш различна.

За пример ще дам себе си. Никога не съм имал сериозна връзка, винаги всичко е било няколко седмици (до месец). Музиката, която слушам също е различна и не харесвана, особено за българите. В много от очите на приятелите ми съм различен и меко казано луд, но хората имат и различен светоглед над нещата. Винаги съм се интересувал от техника, някой от приятелите ми, ми се чудят, други - не. Сега ще съм 11ти клас дипломи, по-късно матури знаеш... Захванал съм се с много други неща, редом с това и хобито ми, а и трябва да се учи. Когато бях малък (горе-долу на твойте години), някак виждах, че просто не мисля по начина, по който мислят моите връстници. В началото ми беше някак тъпо и гадно, но по-късно свикнах и в много отношения съм забелязал, че мисля по-трезво от другите (не искам да се хваля и не го правя). Така че всеки човек е странен и различен някои повече, други по-малко, но теб това да не те притеснява. Просто приеми себе си такава каквато си.