.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А, така ли. Аз съм разбрала грешно тогава. Тези 2-3кг ги остави, те са си от пубертета. Около твоите години и аз бях качила някъде толкова.

Какво не си харесваш точно?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, така ли. Аз съм разбрала грешно тогава. Тези 2-3кг ги остави, те са си от пубертета. Около твоите години и аз бях качила някъде толкова.

Какво не си харесваш точно?
    ами не го бях обяснила добре,защото мислех,че никой няма да обърне внимание =)..доста неща...няма да изброявам всеки си има недостатъци...моят проблем е по-скоро вътрешен,но все си внушавам,че щом не съм красива значи никой няма да ме хареса и такива неща,въпреки,че всеки има различен вкус и съм наясно с това,че не всички ще ме харесват просто не мога да го приема и постоянно се чудя как всеки си намира половинка без значение дали е красив или грозен..не мога да го обясня, и не не се правя на интересна,ако някой това си помисли..просто не знам какъв точно ми е проблема..не е толкова до външния вид,но предполагам,че той е важен за самочувствието...просто човек трябва да ме познава,за да ме разбере...доста странна съм си..;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си