.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Да си коментира бре, не я спирам. Просто ми е смешно когато някой почне да пита такива неща.
    Всички сме питали такива неща.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Всички сме питали такива неща.
    Хаха еми щом казваш...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Зд,авейте!И аз реших да се включа в темата.Прочетох доста интересни неща и честно казано благодаря! Утре вечер аз, една приятелка и едно много сладко момче ще ходим да гледаме прожекция от тези на БНТ и исках да го впечатля по някакъв начин и както четох се досетих! Мерси много дано да се получи! )

Когато едно момиче харесва едно момче това си личи ! Когато не го харесва , си личи още повече ! Просто , когато едно момиче харесва едно момче , тя показва по - голям интерес към самия него спрямо всички останали , "Пише му първа , обажда му се , иска да излизат заедно , кани го на кино и т.н , разпитва го .. , " всичко това много зависи и от самото момиче , защото има много срамежливи момичета , които те харесват от примерно година , обаче от срам няма да ти кажат ..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

W51aHBFu
    Guest

momiche

аз говорих с едно момиче дали иска да бадем повече от приятели , но тя отговори че ме харесва горе долу та вапроса ми е какво е това горе долу???

Цитирай Първоначално написано от W51aHBFu Виж мнението
    аз говорих с едно момиче дали иска да бадем повече от приятели , но тя отговори че ме харесва горе долу та вапроса ми е какво е това горе долу???

Означава, че не те харесва. Просто е подходила снизходително към теб, за да не те нарани. В любовта средно положение няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си