- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как момичетата могат да покажат на едно момче, че го харесват ?
Зд,авейте!И аз реших да се включа в темата.Прочетох доста интересни неща и честно казано благодаря! Утре вечер аз, една приятелка и едно много сладко момче ще ходим да гледаме прожекция от тези на БНТ и исках да го впечатля по някакъв начин и както четох се досетих! Мерси много дано да се получи!)
Когато едно момиче харесва едно момче това си личи ! Когато не го харесва , си личи още повече ! Просто , когато едно момиче харесва едно момче , тя показва по - голям интерес към самия него спрямо всички останали , "Пише му първа , обажда му се , иска да излизат заедно , кани го на кино и т.н , разпитва го .. , " всичко това много зависи и от самото момиче , защото има много срамежливи момичета , които те харесват от примерно година , обаче от срам няма да ти кажат ..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
аз говорих с едно момиче дали иска да бадем повече от приятели , но тя отговори че ме харесва горе долу та вапроса ми е какво е това горе долу???