- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как момичетата могат да покажат на едно момче, че го харесват ?
Как момичетата могат да покажат на едно момче, че го харесват и от какво се впечатляват момчетата ? Какво търсят в едно момиче и на какво обръщат внимание ?
Стига с това какво търсят мъжете в жена. Всеки търси различни качества и различни такива са му приоритетни. С какво може да го грабне ? Ами на първо място, разбира се с визия. Отделно с интелект и зрялост.
Как момичетата могат да покажат, че харесват момче ? Ами по много начини, ама имай в предвид, че ние не сме много по намеците.
Усмихвай се, бъди мила, влезни му под кожата. Разбирай го, бъди му приятелка.. Моментално ще се привърже, стига, разбира се, да показваш и някакво собствено мнение и да не позволяваш да си просто кошче за душевни отпадъци.
Сериозно - ключът към мъжкото сърце е приятелството.
Е, може би не е единственият ключ... но при по-сантименталните мъже наистина работи. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тоя па и той, егати лесния. Според форумната традиция на мястото на "таратор" е "шкембе чорба", а на "пълнените чушки" - "мусака". Да знаеш за следващия път.
Аа пък това с приятелството никога не съм го разбирала.Един друг рак, женски, също ми я развиваше тая теория, ма и тогава не се вързах. Партньорство - ммда, приятелство - мерсим. Аз си имам приятели, той си има приятели. С друга цел съм го взела, не да си обсъждам с него кои тампони попиват най-добре и дали е гледал поредната серия от *име на сериал*. Не че съм няква малоумна и водя само такива разговори с приятелите си, имайки предвид, че и една част от тях са от мъжки пол и не върви някак, ама... Подкрепа, разбирателство, изслушване пак си има, ама в някви по-разумни граници, щото пък да ти се амортизира връзката заради някви битовизми... Не върви.
Не говорим за битовизми. Говорим за това да му станеш близка приятелка, която по една случайност е красива и умна и той иска да я замъкне в леглото и да не я пусне. :д
Говорим за това да ти се обади в момента, в който разбира, че е приет в мечтаната специалност или че се е справил страхотно на интервюто за работа и ти да се радваш за него неподправено и искрено. Изненадах се, че някой е на моето мнение, като визирам jghgh.
Всеки се вчеталява от различни неща... Ето някои от нещата,които момичета правят, когато си падат по някой: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...81%D0%B2%D0%B0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това малко ми прозвуча като приятелите са за сериозните теми пък мъжО е са за несериозните теми,разходките и за боцкането.
Напълно съгласен jghgh, PinkPan7her
Мен например това би ми направило огромно впечатление. А аз показване...ако може малко по директно,защото ми е писнало вече от объркани намеци.Ти си помислиш нещо пък ти се сервира съвсем друго като в оная песен на Преслава май беше аз ти викам здрасти ти си мислиш не знам си какво беше. Е, понякога съм забелязал че с тази тактика се влиза и във френзоната де...специално ако е приложена от мъже.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е, аз имах предвид емоционална близост най-общо казано, а не да обсъждате тъпотии и да се държите безполово.
Начини много.
Най - често май чрез намеци и действия. За които е нужно да се вгледаш внимателно и да ги забележиш.
Много интересен и задълбочен въпрос, наистина. Всеки човек си търси нещо различно, едни например харесват момичета с тъмна коса и очи, други пък гледат тялото, трети - оценките, парите или пък качествата. Всеки човек си има различни начини за избиране на партньор. Някои от двойките се намират, други - се търсят с годините. Трети пък се намират, разделят, събират, разделят... и така до безкрайност. Идеята ми е как можем ние да ти кажем твоят човек какво харесва?! Да не сме гадателки случайно?! Някак си не върви да питаш нас точно. А как да му покажеш... ами директно си му кажи какво изпитваш. Никой мъж няма да седи с часовете и дните да се чуди дали, аджеба, ти го харесваш или го чувстваш по-скоро като приятел.
Намеци и действия, както каза Amore-Mio
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
(facepalm) Вие не разбрах те ли досега, че всяко момче гледа по различен начин на едно момиче.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
SonataArctica lele tova naistina mi dopadna mersi![]()
Мм, да ти кажа, 2 от най-хубавите ми връзки започнаха именно така :Р Аз бях разбиращото, хубаво момиченце насреща и нещата се опекоха. Ще ти цитирам и Чачо, той нали е по-експерт от мене, но не дословно: "Момчетата се влюбват, когато ги разбират" ... На 101% съм сигурна, че това беше негово мнение в тема за приятелство между мъж и жена. Мъжът почти винаги се влюбва в тая, която го разбира. Ако, естествено, тя по някакво стечение на обстоятелствата е и доста красива.
Не говорим да си кошче за душевни отпадъци, да му се вреш постоянно и да имаш каквато и да е нагласа, всъщност. Просто бъди яка и свЕстна.
Не значи да не се държиш сексуално. Просто освен флирт да покажеш и нещо повече. Знам ли и аз как да го обясня. 0.0 Предполагам, никое начало не подлежи на дефиниция, защото е нужна най-вече химия, за да протекат каквито и да били отношения.
Не отричам и многото други начини да се "гаджосаш" с момче, разбира се.
И аз съм на мнението на Пантерката и jghgh. Кви грешни намеци и знаци, бе, мъжки, ти хуй имаш ли? Единствения грешен знак е липсата на цици, всичко останало, движещо се, е сгодно. А тия екземпляри, които са ти приятелки, са ти достатъчно близки, че да се престрашиш един ден с тях. Единствената тъпотия на сприятеляването е, че тия мъже, които ще ви накарат да чакате толкова дълго, имат причина да излизат от черупката си толкова късно и тая причина няма да ви е никак привлекателна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Самият факт, че не знаеш как да се държиш с едно момче трябва да ти показва, че още ти е раничко да се занимаваш с такива неща.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
насочвам вниманието към тази точка. разискайте!:Д
едит:
по темата - аз обикновено им позволявам да правят разни неща за мен. т.е. да се чувстват полезни. това е гранд жестът ми, защото иначе си цъкам всичко самичка. така показвам "слабост", т.е. нужда/място (за обич). тъпо, 'ма к'во да се прави;
Последно редактирано от Blab : 09-13-2012 на 15:11