ама той май не говореше на теб
Първоначално написано от nqmaznacheniee ама той май не говореше на теб е нищо аз да си кажа и без това само се заяжда с мене
Първоначално написано от smrt ахахах кажи чесно /palm честно казвам : иска ми се някой да те тупне ама здраво да те тупне
Първоначално написано от FuCKkK13 честно казвам : иска ми се някой да те тупне ама здраво да те тупне :\
Първоначално написано от li0n :\ еее де.. ние така си говорим с него
Първоначално написано от smrt нали отиде да спиш или гледаш филм, що още си тука ах че си загрижен .. щото си изгледах филма и след малко атакувам леглото
аз пък съм щастлива
Първоначално написано от smrt ок айде чал ти лека ш ш ш я не гони детето бе ! и за това на теб чал ти !
ш ш ш ш ОБИЧАЙТЕ МЕ
Първоначално написано от smrt ама обичаме те бе, спокойно авввввввввввввввввввввввв ввввв
ндааааааааааааа
Първоначално написано от smrt чал къш лека здравей
Първоначално написано от smrt чал къш лека марш бе !
Първоначално написано от smrt смрт бе ! за тебе бе !
Първоначално написано от li0n здравей вие по колко пъти си казвате здравей на ден бе хора
Първоначално написано от smrt тва е щото мн се обичаме да
Първоначално написано от smrt на кафево !
Първоначално написано от smrt тва е щото мн се обичаме добре де,пак си се обичайте ама що трябва да е със здравей ..
а и да .. тогава що се ослушваш и ти бе ?
Първоначално написано от smrt щото "ше те чукам като животно" е леко грубо :/ не с такива мисли към lion бе то че е хубаво,хубаво е ама...
Първоначално написано от li0n wtf, коя си ти :О честно казано не знам
Първоначално написано от smrt е ма аз заради тва не го и казвам нда.. само на мен ми казваш какво би казал.. хич не и го каза и тя хич не разбра
Първоначално написано от smrt на нея й казвам че ше правим любов
Първоначално написано от smrt на нея й казвам че ше правим любов оуууу да, ти си романтичен.. ма моля ти се, у форума ... по принцип не трябва само да казваш а и точно това да правиш.. ама като гледам как и скаип сиг. и нямаш голяма любов ще да е вашето
:\
Правила