- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя зодия сте?
Водолей съм .. и се разбирам най - добре с близнаци , риби , водолей , овен ... :Д![]()
Рак съм, умея да се разбирам с повечето хора. Успявам да стигна до консенсус. Може би поради факта, че обичам да бъда дипломат.![]()
Вода лея .
СКОРПИОН и не се разбирам с никой, ако ще и от китайския календар да е хаха.
Аз съм Козирог с асцендент Овен. Доста успешна комбинация ми изглежда.![]()
You are broken, I can fix you...
Водолейченце ^^
стрелеци се разбирам най-добре с.. телец, овен, лъв, риби иииии стрелчета ^^
![]()
Дева съм.
Разбирам се със:Риби, Скорпион и може би Везни
Не се разбирам със:Стрелец, Водолей, Телец и Лъв
С мъже деве изобщо не се разбирам, а сегашното ми гадже е Телец и много добре се разбираме.![]()
лъв ;д
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Стрелец!
Общо взето, за мен има 2 вида зодии-Стрелец и застреляни.Шегувам се, разбира се...
С всички се разбирам... но с жените Рак хич не ми се получава. Ако реша-и с тях мога, но избягвам
да взимам глупави решения.../може и да се дължи на божественото ми потекло...
/
Никога не им показвам, че не ги понасям. Просто ги избягвам, защото са много чувствителни,
изкуствени, затворени, тихи и пр. Аз съм пълна тяхна противоположност.Обичам големите
компании, прямите хора и особено динамичните. Всички други са ми еднакви и не ми правят
никакво впечатление.И все пак: АС ми е Рак.
![]()
Понякога така се ненавиждам, че...
Е, разбира се, успокоявам се, че това се дължи на рачешкото в мен.![]()
![]()
Луната ми е в Овен. За Овен и Лъв освен добро нищо друго не мога да кажа... Нали сме от
един отбор, мамата му стара... няма да се излагаме, я!
В другия си живот искам да съм Дева.Също една много противоположна на мен зодия.
Та, както казах, с всички се разбирам, но на челни позиции са Овен, Лъв, Стрелец и Близнаци...
/тях ги усъвършенства това, че са срещу най-хубавата зодия...за Стрелец говоря, разбира се
/
риби съм и мисля, че е много индивидуално смис зависи си от характера на дадения човек, а в зодии вярвам до някъде. И все пак мисля, че повечето ми близки хора и приятели, с които много се разбирам са представители на моята зодия-рибоци, също бих казала, че се разбирам донякъде и с водолеи и телци. Но най-много си ми допадат рибите, ама за девите и стрелците ще кажа, че са страхотни хора по мое наблюдение, а сууупер много ме дразнят лъвове, както и близнаци, никак не ми допадат
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Везни съм...Разбирам се със стрелец,лъв,овен,водолей,те лец и други везни.Не се разбирам със хора които са близнаци![]()
Скорпион и съм много инатлива,много припряна,много лоша и много проклета...четох за скорпиона и така пише и е вярно! Такава съм си аз. Лошо момиченце.
ribi s vsi4ki sa razbiram osven sus sebe siddz kato 4ili sus skorpion,kozirog,strelec,rak a s vodoleite sa pruskam ot smqh,ama i mn 4esto mneniqta i glednite to4ki ne suvpadat i ima golqmo draznene