.
Отговор в тема
Страница 22 от 23 ПървиПърви ... 12181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 561
    Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    аз съм риби и се разбирам доста с везни ^^

Водолей съм .. и се разбирам най - добре с близнаци , риби , водолей , овен ... :Д

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Рак съм, умея да се разбирам с повечето хора. Успявам да стигна до консенсус. Може би поради факта, че обичам да бъда дипломат.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Стрелец.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Вода лея .

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Водоподлей

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Стрелец.
    Точно такааааааа бравоооооооооо,ще ги убием с нашите стрели ;д А кой ден си родена,може и ти да си змиеносец ;д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

СКОРПИОН и не се разбирам с никой, ако ще и от китайския календар да е хаха.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз съм Козирог с асцендент Овен. Доста успешна комбинация ми изглежда.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Водолейченце ^^

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Стрелец.
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на Dagichka
    Дева.. :д

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Девичка

стрелец и се разбирам най-добре с.. телец, овен, лъв, риби иииии стрелчета ^^

Козирог..не знам с коя зодия се разбирам но знам с коя най-много НЕ се разбирам - Козирог !!

Дева съм.
    Разбирам се със:Риби, Скорпион и може би Везни
    Не се разбирам със:Стрелец, Водолей, Телец и Лъв
    С мъже деве изобщо не се разбирам, а сегашното ми гадже е Телец и много добре се разбираме.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    лъв ;д
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на Богиня
    Стрелец!
    Общо взето, за мен има 2 вида зодии-Стрелец и застреляни. Шегувам се, разбира се...
    С всички се разбирам... но с жените Рак хич не ми се получава. Ако реша-и с тях мога, но избягвам
    да взимам глупави решения... /може и да се дължи на божественото ми потекло... /
    Никога не им показвам, че не ги понасям. Просто ги избягвам, защото са много чувствителни,
    изкуствени, затворени, тихи и пр. Аз съм пълна тяхна противоположност. Обичам големите
    компании, прямите хора и особено динамичните. Всички други са ми еднакви и не ми правят
    никакво впечатление. И все пак: АС ми е Рак. Понякога така се ненавиждам, че...
    Е, разбира се, успокоявам се, че това се дължи на рачешкото в мен.
    Луната ми е в Овен. За Овен и Лъв освен добро нищо друго не мога да кажа... Нали сме от
    един отбор, мамата му стара... няма да се излагаме, я!

В другия си живот искам да съм Дева. Също една много противоположна на мен зодия.
    Та, както казах, с всички се разбирам, но на челни позиции са Овен, Лъв, Стрелец и Близнаци...
    /тях ги усъвършенства това, че са срещу най-хубавата зодия... за Стрелец говоря, разбира се /

Цитирай Първоначално написано от krasiveli Виж мнението
    Водолейченце ^^

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Стрелец!
    Общо взето, за мен има 2 вида зодии-Стрелец и застреляни. Шегувам се, разбира се...
    С всички се разбирам... но с жените Рак хич не ми се получава. Ако реша-и с тях мога, но избягвам
    да взимам глупави решения... /може и да се дължи на божественото ми потекло... /
    Никога не им показвам, че не ги понасям. Просто ги избягвам, защото са много чувствителни,
    изкуствени, затворени, тихи и пр. Аз съм пълна тяхна противоположност. Обичам големите
    компании, прямите хора и особено динамичните. Всички други са ми еднакви и не ми правят
    никакво впечатление. И все пак: АС ми е Рак. Понякога така се ненавиждам, че...
    Е, разбира се, успокоявам се, че това се дължи на рачешкото в мен.
    Луната ми е в Овен. За Овен и Лъв освен добро нищо друго не мога да кажа... Нали сме от
    един отбор, мамата му стара... няма да се излагаме, я!

В другия си живот искам да съм Дева. Също една много противоположна на мен зодия.
    Та, както казах, с всички се разбирам, но на челни позиции са Овен, Лъв, Стрелец и Близнаци...
    /тях ги усъвършенства това, че са срещу най-хубавата зодия... за Стрелец говоря, разбира се /
    йей :Д много правилно

риби съм и мисля, че е много индивидуално смис зависи си от характера на дадения човек, а в зодии вярвам до някъде. И все пак мисля, че повечето ми близки хора и приятели, с които много се разбирам са представители на моята зодия-рибоци, също бих казала, че се разбирам донякъде и с водолеи и телци. Но най-много си ми допадат рибите, ама за девите и стрелците ще кажа, че са страхотни хора по мое наблюдение, а сууупер много ме дразнят лъвове, както и близнаци, никак не ми допадат
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Везни съм...Разбирам се със стрелец,лъв,овен,водолей,те лец и други везни.Не се разбирам със хора които са близнаци

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Скорпион и съм много инатлива,много припряна,много лоша и много проклета...четох за скорпиона и така пише и е вярно! Такава съм си аз. Лошо момиченце.

ribi s vsi4ki sa razbiram osven sus sebe si ddz kato 4ili sus skorpion,kozirog,strelec,rak a s vodoleite sa pruskam ot smqh,ama i mn 4esto mneniqta i glednite to4ki ne suvpadat i ima golqmo draznene

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си